Dagen började med att mamma och mormor kom på besök. Mamma hade med sig påskpyssel och mormor hade med sig alldeles ljuvligt fika! Dom syltkakorna skulle jag kunna leva på i en vecka!

Lite därefter skulle vi byta golv i vardagsrummet så jag tog med mig mamma och barnen till Växjö och åt.
Sedan åker vi vidare till Gemla eftersom vi inte kan åka hem när dom byter golvet.
Vi blev bjuda på kalasgod mat och alltid lika trevligt sällskap.

Spontan och härlig dag!

Mamma blev en levande rutschkana och Charlie styrde Collin och Rebecka när dom lekte mamma,pappa,barn.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Förra helgen spenderade vi i Danmark. Det blev en snabb tur till Tyskland innan vi begav oss till Lalandia. En helg med verkligen fullt ös men väldigt lyckliga barn.
Det kan dessutom tilläggas att båda barnen var vansinnigt duktiga under den lååånga bilresan, var så stolt över dom båda !

Collin byggde en myskoja på vägen hem för att han var så trött , lille bananboll!

Likes

Comments

Om ett par veckor sätter trädgårdssäsongen igång och jag fick frågan om jag ville åka på ett besök till en av våra leverantörer i Frankrike och hälsa på. Och det är självklart jag ville det !
Jag ska få åka till Fermob som gör utemöbler i många härliga kulörer och är tjusiga både enhetligt och att mixa och matcha.

Återkommer efter besöket med fler bilder :)

Likes

Comments

För ett litet tag sedan hade jag och min fina kusin Petronella en heldag tillsammans. Vi åkte till IKEA museet , åt köttbullar och fikade på fröjd i Osby.

Super mysigt och borde göras oftare !

Likes

Comments

Gormorgon!

Dag 2 i Stockholm bestod mestadels av en go frukost och en heldag på möbel mässan. Fick lite blandade intryck men kände mig dessvärre inte överdrivet inspirerad när jag gick därifrån.
Att det fanns fina saker är ju inget att tvivla på, men ganska platt över lag.

Den sista timmen spenderades genom att springa genom de roligaste butikerna. Det var ett fantastiskt väder ute i ett soligt och härligt Stockholm, det får bli ett återbesök snart med mer tid i vår vackra huvudstad.




Likes

Comments

Jag tycker det är så roligt att överaska barnen med lite mys när dom kommer hem från förskolan och speciellt dagar som denna.
Charlie hade hjälpt mig att välja dekorationer när vi handlat tidigare i veckan och hon tyckte att det var såå himla fint när hon väl kom hem.

När barnen mumsat färdigt på all go frukt och deras små paketpåsar så gav dom även Emil sin present så vi fick lite alla hjärtans dag mys hela familjen.

Likes

Comments

Utan någon som helst påverkan har vi fått en liten tös som älskar Alla hjärtans dag precis lika mycket som jag. Det började med ett avsnitt från Nicke nyfiken och sedan har det bara fortsatt.
Även om hon i första hand tycker det är väldigt roligt med alla hjärtan och fina rosor så förstår hon att det handlar om att visa kärlek och omtanke till dom man bryr sig om.

Min fina knasiga små barn, vad skulle vi skrattat åt hela dagarna om inte alla era tokiga ideér?

Allt vi behöver idag är era pussar och kramar!

Likes

Comments

Vilken dag!
Blå himmel och solsken , har känts som en ljummen vårdag men med härligt frisk och krispig luft.
En stund innan barnen skulle hem från förskolan så tog vi oss en lång promenad i solskenet och en mysig lekstund på isen.
Man blir som barn på nytt när man kliver på en frusen sjö. Vi har laddat ordentligt med d-vitamin idag.

Hon är alltid redo för alla hjärtans dag pussar!

Likes

Comments

Första dagen spenderades på Urban deli hotell med blandad kompott. Alltifrån föreläsningar till workshops, väldigt spännande att få träffa alla på en samlad plats , man känner sig fortfarande så ny många gånger :)

Jag gillar verkligen det hotellet, en kul idé att ha allt under mark, plus att rummen är väldigt fina.

På kvällen hade vi en egen avdelning med middag, prisutdelning och mycket trevligt sällskap. Jag har nog tur som skrattar så mycket i mina kollegors sällskap, både på arbetstid och utanför Svenssons.

Likes

Comments

I saknad av sol och värme så köpte jag en resa till familjen för ett litet tag sedan. Jag berättade det för barnen nästan direkt men vi höll det lite hemligt för Emil. Så vi åkte iväg en dag och fyllde en fin korg med lite ledtrådar, allt från mini flygplans coda-cola till små flingpaket, mini pringles, tropisk juice och en fin liten blomma och i botten låg lite bilder på hotellet.

Skönt att ha något att längta efter!

Likes

Comments