Lyckan när Charlie kom upp och såg att det var ett stort paket utanför strumpan, så stort att det inte ens fick plats i. Hon ville börja leka på studs och det fina vad att hon absolut ville att sin lillebror skulle vara med.

Likes

Comments

Charlie och jag åkte till Göteborg förra helgen, vi hade det så himla mysigt trots all trängsel med allt folk.
Nästa gång lovade jag att vi ska sova på Gothia , bara hon och jag.

Likes

Comments

Vi var uppe i Göteborg för ganska exakt en månad sedan och firade min lilla pappa som fyllde 50-år. Vi hade en helt fantastisk helg måste jag säga, ett underbart väder ( i slutet av september !!! ) Började dagen med att checka in på Gothia, gick sedan vidare och åt middag och strosade genom ett soligt och vackert Göteborg. Därefter gick vi till Liseberg och gjorde en 5-kamp, Charlie åkte massor med karuseller och Collin blev som vanligt tokigt glad när han såg kaninerna. Efter ett antal timmar med åk, massor med vinster, spel och skratt begav vi oss till hotellet.
Då var det bara Collin som slocknade direkt så vi andra beställde roomservice och tittade på film, Charlie och Emil beställde hamburgare, jag tog köttbullar potatismos och gräddsås, galet gott sådär 23.00 på kvällen.

Söndagen började vi med härlig hotell frukost sen begav vi oss hemåt ganska tidigt. Vi stannade till en snabbis på Freeport men annars såg vi allihop fram emot en tidig kväll hemma.

Bästa helgen på länge!Likes

Comments

Så många skratt , knasiga barn!

Likes

Comments

Vi hade ett superhjälte kalas när Charlie fyllde 4 också blev hon ju även lite extra firad på sin födelsedag.

Likes

Comments

View tracker

En väldigt trevlig sak med mitt jobb är dom treats man får. Var på en mini utbildning om Vipp innan sommaren och nu blev man belönad med detta lilla kit, trevligt!

Likes

Comments

När mamma följde med mig till stan för några dagar sedan kom hon med det bra förslaget att åka till solros fältet , det var väldigt uppskattat av båda små juvelerna .

Likes

Comments

Spenderade en kväll och dag på Öland i veckan, svärmor hade hyrt en stuga på kapelludden. Så otroligt mysigt vi hade !

Likes

Comments

Lilla snäckbullen fick sin första riktiga cykel igår, som hon längtat!
Hon blev alldeles lyrisk när hon såg den ståendes i vardagsrummet och det tog en liten stund innan hon förstod att det verkligen var hennes.

Hon kommer bo på dendär cykeln ett tag framöver! 

Likes

Comments

Igår kväll var vi bjuda till mina fina släktingar i Gemla på middag, bara sådär!
Och efter att redan haft en sån mysig dag kunde den verkligen inte slutat bättre. Charlie blev glad som en sol när hon fick veta att vi skulle dit.
Anledningen till varför jag är bortskämd är att jag har så många platser där jag alltid är välkommen och alltid känner mig som hemma!
Jag vet inte vad jag har gjort för att få vara omringad av alla dessa fina människor och så mycket kärlek, men det är nog sånt man egentligen inte ska ifrågasätta.

Tacksamhet och kärlek får vara dagens ledord!
Likes

Comments