Det blev en härlig dag vid poolen med två lyckliga vattenmonster.
Underbart att få se dom så glada och goa!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

När vi köpte vårt hus så var det i ett helt ok skick. Dock väldigt fult och som nyinflyttad så har man så många idéer och saker man vill göra. Iallafall hade vi det.

Vi började med att riva ut allt i vardagsrum och hall och jobbade oss framåt därefter. Visserligen har vi hantverkare i familjen nära till hands som alltid är villiga att hjälpa till men när tiden är knapp ville vi göra en hel del själva också. Man har nästan glömt lite nu när det gått ett par år hur mycket tid vi la på att bara leta och hämta material, men då krävs det att man har en bra kunskap att luta sig åt.

Och den besitter inte riktigt vi inte själva när det kommer till renovering, Då är det ju fantastiskt smidigt att kolla upp saker på nätet . Dels får man mycket inspiration och lite mer info om hur omfattande vissa projekt kan vara.

Nu när vi är igång med ytterligare lite renovering (badrummet nästa) så är vi lite överallt och letar och länkar till sidor jag rekommenderar finns längre ner. Med badrum känner vi att det är extra viktigt att det är både praktiskt och att det verkligen blir ordentligt gjort.

Men som alla projekt är det otroligt roligt , delar med mig lite inspo bilder på vad som väntar.

Likes

Comments

Besökte härliga Öhr med mamma för en liten tid sedan, det är alltid lika ljuvligt att åka till denna trädgård. Även om jag inte har gröna fingrar alls så blir man otroligt sugen att ha en blomstrande trådgård.

Likes

Comments

För ett par dagar sedan åkte vi på kosläpp med barnen, Collin blev överlycklig när han såg alla traktorer och Charlie sprang runt bland alla hö balar och var allmänt glad.

Efter det blev det ett besök på Ekelund, lika trevligt som alltid!

Likes

Comments

Istället för att gå till lekparken så gick vi en fin skogspromenad precis där vi bor istället, barnen tyckte det var minst lika roligt.

Likes

Comments

Efter en vansinnigt lång resa med en mellanlandning i Bryssel så kom vi äntligen fram till vårt hotell en bra bit ut på franska landsbygden utanför Lyon. Eller inte hotell, vi bodde på ett SLOTT!
Det var kolsvart när vi kom fram eftersom vi var framme mitt i natten och alla var hyfsat möra efter den resan. Men när man vaknade på morgonen,drog undan gardinerna och öppnar de gigantiska, vackra fönstren möts man av en ljuvlig morgonsol med ljuslila blomrankor som slingrar sig runtom.
Man kände sig liiite som Askungen i det läget, jag stod sär och njöt av både värmen , doften och utsikten i flera minuter.

Senare under dagen begav vi oss på massa besök men vädret var fantastiskt, 25 grader och inte ett moln. Lyxigt att få uppleva det i mitten av april!

Likes

Comments

Påsken har hittills varit väldigt fartfylld och än är det inte över. Jag har många dagars jobb kvar och planer direkt efter jobb så det är intensivt. Har dessutom en sambo som ligger hemma och är sjuk så vi går lite på en låg växel för tillfället.

Dagarna i bilder :

Likes

Comments

Dagen började med att mamma och mormor kom på besök. Mamma hade med sig påskpyssel och mormor hade med sig alldeles ljuvligt fika! Dom syltkakorna skulle jag kunna leva på i en vecka!

Lite därefter skulle vi byta golv i vardagsrummet så jag tog med mig mamma och barnen till Växjö och åt.
Sedan åker vi vidare till Gemla eftersom vi inte kan åka hem när dom byter golvet.
Vi blev bjuda på kalasgod mat och alltid lika trevligt sällskap.

Spontan och härlig dag!

Mamma blev en levande rutschkana och Charlie styrde Collin och Rebecka när dom lekte mamma,pappa,barn.

Likes

Comments

Förra helgen spenderade vi i Danmark. Det blev en snabb tur till Tyskland innan vi begav oss till Lalandia. En helg med verkligen fullt ös men väldigt lyckliga barn.
Det kan dessutom tilläggas att båda barnen var vansinnigt duktiga under den lååånga bilresan, var så stolt över dom båda !

Collin byggde en myskoja på vägen hem för att han var så trött , lille bananboll!

Likes

Comments

Om ett par veckor sätter trädgårdssäsongen igång och jag fick frågan om jag ville åka på ett besök till en av våra leverantörer i Frankrike och hälsa på. Och det är självklart jag ville det !
Jag ska få åka till Fermob som gör utemöbler i många härliga kulörer och är tjusiga både enhetligt och att mixa och matcha.

Återkommer efter besöket med fler bilder :)

Likes

Comments