Gormorgon!

Dag 2 i Stockholm bestod mestadels av en go frukost och en heldag på möbel mässan. Fick lite blandade intryck men kände mig dessvärre inte överdrivet inspirerad när jag gick därifrån.
Att det fanns fina saker är ju inget att tvivla på, men ganska platt över lag.

Den sista timmen spenderades genom att springa genom de roligaste butikerna. Det var ett fantastiskt väder ute i ett soligt och härligt Stockholm, det får bli ett återbesök snart med mer tid i vår vackra huvudstad.
Likes

Comments

Jag tycker det är så roligt att överaska barnen med lite mys när dom kommer hem från förskolan och speciellt dagar som denna.
Charlie hade hjälpt mig att välja dekorationer när vi handlat tidigare i veckan och hon tyckte att det var såå himla fint när hon väl kom hem.

När barnen mumsat färdigt på all go frukt och deras små paketpåsar så gav dom även Emil sin present så vi fick lite alla hjärtans dag mys hela familjen.

Likes

Comments

Utan någon som helst påverkan har vi fått en liten tös som älskar Alla hjärtans dag precis lika mycket som jag. Det började med ett avsnitt från Nicke nyfiken och sedan har det bara fortsatt.
Även om hon i första hand tycker det är väldigt roligt med alla hjärtan och fina rosor så förstår hon att det handlar om att visa kärlek och omtanke till dom man bryr sig om.

Min fina knasiga små barn, vad skulle vi skrattat åt hela dagarna om inte alla era tokiga ideér?

Allt vi behöver idag är era pussar och kramar!

Likes

Comments

Vilken dag!
Blå himmel och solsken , har känts som en ljummen vårdag men med härligt frisk och krispig luft.
En stund innan barnen skulle hem från förskolan så tog vi oss en lång promenad i solskenet och en mysig lekstund på isen.
Man blir som barn på nytt när man kliver på en frusen sjö. Vi har laddat ordentligt med d-vitamin idag.

Hon är alltid redo för alla hjärtans dag pussar!

Likes

Comments

Första dagen spenderades på Urban deli hotell med blandad kompott. Alltifrån föreläsningar till workshops, väldigt spännande att få träffa alla på en samlad plats , man känner sig fortfarande så ny många gånger :)

Jag gillar verkligen det hotellet, en kul idé att ha allt under mark, plus att rummen är väldigt fina.

På kvällen hade vi en egen avdelning med middag, prisutdelning och mycket trevligt sällskap. Jag har nog tur som skrattar så mycket i mina kollegors sällskap, både på arbetstid och utanför Svenssons.

Likes

Comments

I saknad av sol och värme så köpte jag en resa till familjen för ett litet tag sedan. Jag berättade det för barnen nästan direkt men vi höll det lite hemligt för Emil. Så vi åkte iväg en dag och fyllde en fin korg med lite ledtrådar, allt från mini flygplans coda-cola till små flingpaket, mini pringles, tropisk juice och en fin liten blomma och i botten låg lite bilder på hotellet.

Skönt att ha något att längta efter!

Likes

Comments

Sitter på tåget påväg till Stockholm.
Vi är förhoppningsvis framme snart och har då ett hektiskt schema under dagen.

Hoppas på 2 roliga dagar !

Likes

Comments

Som alla vet älskar jag Göteborg otroligt mycket. En fantastisk stad som talat till mig på alla sätt och vis. Både de självklara sakerna men även vissa udda.
En av de udda sakerna jag tycker väldigt mycket om är Swedish Match butiken , varför det nu är udda är för att jag inte snusar. Men jag har ju en sambo som gör vilket i sin tur ger mig en anledning att besök denna fina lilla butik.
När jag ska försöka vara lite sådär vardags romantisk så har jag vissa gånger försökt köpa något "kul" snus, alltså en dosa som jag tycker är lite tjusigare än dom som ligger här hemma.

Det brukar sällan gå hem speciellt bra, men i Swedish Match butiken kan det inte gå fel. Man kan hitta allt ifrån special editions, dieket från fabrik och massa annat roligt. Och är man lite kreativ av sig kan man komponera ihop sitt eget snus med hjälp av massor av roliga ingredienser.
Jag hade själv gärna lekt ihop något där men som sagt, jag tror inte det hade blivit någon hit.

Men om man nu inte har turen att kunna att sig till Göteborg, eller vill vara så pass bekväm att ens slippa ta sig till affären kan man alltid besöka denna hemsidan : www.snusbolaget.se
Där finns nog allt som skulle göra min sambo nöjd iallafall ;P


Ha en fin kväll !Likes

Comments

Nu för tiden har vi nästan alltid fina snittblommor här hemma, känns som att det verkligen behövs nu när dagarna är så otroligt grå.
Sist blev det en drös med rosor, inte alls min favorit i vanliga fall men jag kunde inte låta bli.

Likes

Comments

Lyckan när Charlie kom upp och såg att det var ett stort paket utanför strumpan, så stort att det inte ens fick plats i. Hon ville börja leka på studs och det fina vad att hon absolut ville att sin lillebror skulle vara med.

Likes

Comments