Hon vill gärna tro att du kom hit för att stanna. Hon vill gärna tro att du är den du utger dig för. Hon lyssnar till dig, du är varm och förtrolig. Hon lyssnar till dig och vill gärna tro allt hon hör. Hon tror att allt som en kan byggas också en gång ska raseras, Ändå håller hon dig ömt varje gång du är där. För hon vill bli förd bakom ljuset. Hon vill ha kyssar och smek. Hon säger ljug för mig älskling, du vita lögnare ljug som om allt var en lek. Hon säger ljug för mig älskling du vita lögnare, ljug för mig under kyssar och smek. Hon tänker vi blundar för ljuset, bländade kan ingen se.

Det finns ingenting som hon blint kan blunda och tro på, det finns ingenting som för alltid känns likadant. Så hon vill bli förd bakom ljuset, hon vill ha kyssar och smek. Hon vill bli kramad och hållen, för hon vill bli vaggad till ro. LJUG FÖR EN SOM VILL TRO.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Du har alltid gillat mig för att jag vågar säga vad jag tycker. Du har alltid uppskattat våra olikheter men framförallt uppskattat mig för att jag varit mig själv. Jag har aldrig varit bra på det där med att undvika mina känslor, att inte visa vad jag känner. Du av alla vet. Du tyckte ju jag var galen som kunde bli så oerhört upprörd men redan efter bara en liten stund stå framför dig med världens största leende. Jag hoppas inte jag gjorde fel, jag hoppas verkligen inte du tog åt dig. Jag måste få säga hur saker är, bli arg på mitt sätt, inte lyssna på det du säger, säga elaka kommentarer om vad vi är för varann, du vet ju. Du har alltid vetat det. Hur upprörd jag blir när du sen inte försöker rätta till det. När du bara kommer med en ursäkt men inte gör något åt saken, inte fattar vad det är jag vill att du ska göra. Har du glömt det? Har du glömt att jag faktiskt behöver din uppmärksamhet och att nu när du gett den så mycket till någon annan och så lite till mig så exploderar jag. Jag menar du vet ju det. Du har ju uppskattat att jag trots allt som slår som blixtar mellan oss ändå är den jag är. Det är ju en sak du aldrig behövt tvivla på iaf, att jag tycker om dig och att jag är mig själv.  Baby har du glömt att what u see is what you get?

Jag vet ju hur du är, därför skriver jag detta inlägg. Du får ju inte glömma vf du gilla mig från första början.. ;)

Likes

Comments

Say hello to hesitance to everyone I meat. Because of you years ago I guess I'll never know what love means to me. I keep roling down this road but I got a bad bad feeling...

Likes

Comments

I miss your smile, but I miss mine more. Sometimes u must forget what you want in order to get what u deserve.

 

There is no remedy for love but to love more.

 

 

Jag hade väärldens mysigaste kväll igår.Hade en söt liten dejt med massa god mat! Vi lyssna på massa gamla låtar och prata om massa störda händelser.  Jag har aldrig varit rädd för att ta risker i livet, men för första gången känner jag mig otroligt rädd för att ta vissa risker och sätta mina känslor på spel. u can never touch the sky if u are afraid of flying sägs det ju men samtidigt måste man vara redo för att flyga. Jag har gång på gång utan pauser försökt precis som många andra att flyga direkt efter att någon kapat mina vingar. Så länge allt går bra kan man ju inte klaga..ingen människa klagar ju på komplimanger & bra tider. Men oavsett om du är vacker, framgånsrikg, självsäker, snäll osv så finns det alltid människor som faktiskt inte vet hur de ska behandla en, de kanske inte vet hur de ska behandla någon över huvud taget. Det finns de som dras till dig men ändå inte kan mycket mer än att göra dig illa. Då börjar vi såklart med det där tjaffset igen det e mitt fel jag fick honom o bli sådär. Men vi fick de inte o bli så vi tolerera det bara. I sina perioder då man nyligen fått sina vingar kapade e det svårt att flyga sin väg så fort någon behandlar en på ett sätt som vi inte bör tolerera. Varje gång jag tänker på hur mycket jag saknar betydelsefulla personer och deras leenden så märker jag hur ledsen jag blir och då inser jag att jag saknar mitt eget leende ännu mer. Hur mycket vi än ibland vill ha något kanske vi gör bäst i att släppa det för att påminna oss själva om vad vi förtjänar. Vi får helt enkelt fortsätta ta risker men det blir allt mer svårt att göra det helhjärtat.Och jag måste erkänna jag är inta lika modig för aj vad det gjorde ont att bli sårad men inse att man ändå inte kan hata den personen.

" I can't wait to hate u, break u, make u pain like I do, still can't shake u off"

Men enda läkemedlet mot kärlek är ju att älska ännu mer.

If u want to be loved, be lovable! / B

Likes

Comments

Hello!

Jag sitter här och arbetar med mitt grupparbete..är aldelles strax klar! Igår hade min hjärna låst sig helt..kändes som att jag slagit i den hårt lr något haha. Jag kunde sitta och stirra mig bind på en fråga hur länge som helst och ändå inte få ur mig ett enda ord. Sen när jag vaknade idag fick jag plötsligt upp en tanke halvt i drömmen halvt vaken lixom :P Nu vet jag vad jag sa skriva så strax e jag klar =)

Avbröts dock av ett väldigt intressant samtal =) Mer jobb! Me like :P Jag fick ett enormt bra erbjudande av företaget jag arbetar för så jag kan inte mer än tacka och ta emot! Lite kul för jag tänkte precis fila på ett CV då jag även tänkte söka ÄNNU mer jobb :P Min fina vän Liza är nämligen butikschef i Sthlm och tänkte rekommendera mig så jag kan arbeta lite helger oxå.

För i övrigt är jag as degig..har gjort fruktsallad med glass som jag tänkte smaska i mig.

Btw häromdagen när jag lagade mat ( Något som är nytt för mig o göra haha) fick jag höra att min mat såg väldigt god ut och att jag faktiskt visst kan lagamat. =)  Jag hade gjort Lax och potatis med broccoli, champinjoner och gräddsås.

Igår började jag läsa en bok som heter Pride & Prejudice..sånn där gammaldagsbok på engelska. Den var riktigt bra <3 Så härligt och läsa och drömma sig bort. Fan jag vill sätta igång och skriva en egen bok snart..jag älskar ju att skriva. Min vän till PR proffs! Vani har lovat mig att hjälpa till och promota om jag publicerar en bok haha.

Jag har lärt känna en iranie här oxå =) Hon har lovat att bjuda hem mig på persisk mat snart..längtar!

Hur som helst är jag glad just nu .  Saknar mina fina vänner & min Mumiii. <3

If u want to be loved be lovable! / B

 

 

 

Likes

Comments

She knows better but she can't help it. I wanna tell her but would that be selfish, How do you heal a heart that can't feel? It's broken. His love is all she knows, all she knows.


Likes

Comments

No, no intentes disculparte
No juegues a insistir
Las excusas ya existían antes de ti

No, no me mires como antes
No hables en plural
La retórica es tu arma más letal

Voy a pedirte que no vuelvas más
Siento que me duelas todavía aquí
Adentro


Y que a tu edad sepas bien lo que es
Romperle el corazón a alguien así

No se puede vivir con tanto veneno,
La esperanza que me dio tu amor
No me la dio más nadie,
Te juro, no miento


Likes

Comments

She's got a mean lil’ butt,
But you should see what she does with it
She keeps it down low (down low, down low)
I can never get enough (oh no, oh no)
She gives me the runaround,
But I stay chasin’
But I mean, yo, I’m in love
With a crazy girl
But it’s all good
And it’s fine by me
Just as long as I hear her say, “Ay, papi”
 
Min & Min LOCAS låt!
"SHE IS GIRL NEXT DOOR, YOU ARE TROUBLE NEXT DOOR" <3
 
 

Likes

Comments

Jag drömde om dig inatt. Du spökar visst fortfarande i minnet. Men när jag vaknar är du död. Vissa människor blommar upp i ens ögon medan andra är lika döda som blommorna de gav en..

 

Hur nära inpå vågar du komma? Vågar du gräva fram en skatt även om hålet är djupt otäckt och mörkt? Vågar du säga att du ska stanna kvar eller kommer du bara gå med mig halvvägs? Kommer du hålla mig hårt när du gillar mig men när jag ber dig hålla om mig vägra? Kommer du se på mig och be mig sluta vara ledsen? Som att det vore det enda bästa du kan göra. Som att det inte finns något mer du kunde göra för mig än att be mig att sluta va ledsen. Skulle du må bättre om jag sluta gråta? Även om smärtan var oemotståndlig inom mig.  Skulle du må bättre om jag inte gav efter för smärtan för att du skulle slippa se den..lr ser du min smärta även när jag ler? Ser du mig även när jag gömmer mig? När jag klär ut mig och bär en mask...är det maskeraden du älskar?

Det är lättare att kasta mer jord över hålet än att gräva när man inte vet hur djupt hålet kan bli.

Lämna mig ifed bara, jag fixar det själv. Jag kan gå min väg själv. Sluta begära mer av mig som att det inte redan var tillräckligt. När jag ber dig hålla om mig vägrar du och när jag ber dig älska mig kan du inte göra det. Sluta begära mer av mig. Be mig inte att le, be mig inte att inte va ledsen, be mig inte prata med dig. Gå bara..jag vandrar själv. Jag kastar mer jord på hålet, lägger jord på det du grävt upp så hålet aldrig mer syns från ytan..sluta gräva jag ville inte ge dig en spade så du kunde göra hålet djupare ville bara att du skulle hålla om mig och älska mig..men du kunde inte det..så låt mig va.


Likes

Comments

Allt är inte alltid som det verkar- något jag verkligen insett på senaste tiden. Det är så mycket som ständigt förändras och hur mycket man än försöker klura ut livet och människor som är delaktiga i ens liv så går det inte...livet fortsätter förvåna en.

For everything you have missed, you have gained something else, and for everything you gain, you lose something else.

Igår drog jag helt spontant till en av nationsklubbarna med några från klassen jag inte umgåtts mycket med,vissa inte alls. Vi hade hur roligt som helst, äntligen spelades det underbart bra musik! Candy for my ears =) haha

Häromdagen när jag var i Stockholm tog jag lite nya bilder för Top Streetwear. =) Det var länge sen jag var där och de hade ca 80 plagg jag skulle plåtas i,  herregud va trött jag vart! Så istället för att åka hem till Uppsala myste jag med Paulina som kom hem till mig på fika.

Jag har varit och storhandlat så nu har jag huuur mycket godsaker som helst hemma, massa mat, grönsaker( lovade ju mamma haha), glass,frukt, choklad :D Wiiiie

Tänkte tvätta idag ( börjar liksom bli dags haha), städa, plugga och ta ett låångt bad.

Häromdagen när jag jobba skulle jag stänga hela företaget sj..haha va så sjukt rädd att de skulle gå fel med larmet..klantig som jag alltid kan vara. Men jag klarade mig bra som tur är :P

Jag förvånas verkligen över hur snabbt massa saker i ens liv förändras och även människorna som är i ens liv...i mitt liv och i det här stadiet jag är i just nu ändras allt löjligt snabbt. Snart fyller jag 20! Tror det här är stadiet i ens liv där allt kretsar om att lära känna sig själv och klura ut vad för slags människa man vill vara. väldigt intressant period men för mig som är ett känslovrak kan det bli lite väl mkt blandade känslor ibland. Men det är en ball känsla att börja leva på sina egna villkor...

 

Watch your thoughts, for they become words.
Watch your words, for they become actions.
Watch your actions, for they become habits.
Watch your habits, for they become character.
Watch your character, for it becomes your destiny.

Likes

Comments