Ja då sitter man här igen och drömmer sig tillbaka till tiden då man verkligen älskade att lägga sig i sängen och somna gott. Men den tiden verkar vara förpassad till samma plats på samhällets väntelista som resten av mitt liv just nu.

Vädret just nu gör att min Fibro är mer än lovligt aktiv och samtliga stora muskelgrupper krampar som om jag hade spelat 10 fotbollsmatcher på raken samtligt som lederna känns sådär underbart förvridna och rostiga som gamla bildelar som blivit lämnade ute i skogen i åratal och huden över hela kroppen känns som den ska krackelera vilken sekund som helst...ja kort och gott så mår jag ungefär lika underbart som om jag hade haft tidernas influensa.

Hjälp vad jag önskar att jag va som min hund just nu...HON kan verkligen SOVA överallt, hur som helst och när som helst, och inte är det ljudlöst heller direkt..

Just nu är det sjukt mycket tankar som far genom skallen... t ex hur jag ska få löst problemet med delägarskapet i företaget så att företaget kan få komma igång. Sen är det dom där förbannade tankarna om hur jag ska lösa problematiken med FK, AF och allt annat helvete som gör allt för att rasera livet för mig just nu.
​ JAG VILL JOBBA, men att försöka förklara det för en icke funktionell kropp är ungefär som att pissa i motvind när man pinat kroppen och vägrat lyssna på alla signaler den gett mig genom alla år.
Sen har jag alla dessa funderingar om detta land och den "framtid" som jag i min enfald inbillade mig att jag hade en gång i tiden..ja...jag menar innan jag hade koll på denna korrupta regering och vad dessa verklighetsfrånvända politiker håller på med. Framtid? Vilken framtid?

​Ett tag trodde jag på allvar att jag va deprimerad eller att jag iaf va på väg in i en depression men enligt "experterna" så är så tydligen inte fallet och jag har tydligen heller inte någon psykisk åkomma..man kan lugnt påstå att jag i nuläget i denna fråga är minst sagt förvirrad..för var kommer då all denna jävla värk ifrån (förutom från alla gamla skador)? var kommer denna insomnia ifrån? var kommer denna otroliga pissiga hopplöshet ifrån? och med tanke på allt helvete jag genomgått under årens lopp så hade ju en depression normalt sett kommit som ett brev på posten..men icke sa nicke.. mentalt frisk och glad som en sol är jag tydligen..mmmkay.. 

Ska jag vara riktigt ärlig så har jag fan varken haft energi eller motivation till att skriva i bloggen på länge och jag kan nog erkänna att jag just nu skriver här bara för att lätta på trycket i skallen så jag kanske kan somna någon gång detta dygnet iaf..


Over ´n out för tillfället..


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Så...vi lever i ett land med en av världens högsta skatter, men det är också ett land som fullständigt störtblöder i nuläget, med en välfärd som dagligen töms på resurser och med en politik som snarare är mer blodförtunnande än koagulerande. Vi har invånare som genom att betala skatt hela tiden kämpar med bandage i form av skatteinbetalningar och betalar moms på det vi köper samtidigt som vi har en regering och då framför allt en statsminister som konstant plockar bort bandaget genom att hela tiden fylla på med ännu mer kostsamma invånare som inte bidragit på något sätt till vår så kallade välfärd och som inte på långa vägar heller kommer göra det på länge. 
Det är ungefär lika intelligent som att sitta och hälla i sig en liter ren sprit samtidigt som man sitter och skär sig i armen om och om och om igen.
Vi har en sjukvård och ett omsorgssystem som nu har gått från att krypa på knäna till att fullständigt kräla runt av utmattning, det är på gränsen att det nu blivit mer dödligt att hamna på sjukhus än själva åkomman i sig, detta pga fullständigt uttömda resurser som konstant blivit mindre år efter år, personal som pga villkoren inte klarar av att arbeta inom vården längre då de sliter hund och är konstant underbemannade och i slutändan antingen skadas på arbetet, får förslitningsskador eller springer rakt in i den beryktade väggen med huvudet före vilket nu resulterat i fullständig personalbrist, detta samtidigt som vi får fler och fler invånare som också behöver vård och omsorg. Vi har en myndighet som kallas Försäkringskassan som är betydligt mer intresserade av att ge arbetslösa aktivitetsstöd, då väldigt ofta långt under existensminimum och att ge brottslingar som sitter i fängelse dagersättning än att faktiskt göra det som egentligen är till för, nämligen att hjälpa de som pga sjukdom eller skada inte kan arbeta under en viss period eller för resten av sitt så kallade yrkesverksamma liv.
Vi har även en skolverksamhet som också går på knäna pga både lärarbrist och alldeles för många elever per klass, och fler blir det hela tiden. Vi har en socialtjänst som också går på knäna och har för lite resurser i förhållande till antalet nya invånare och befintliga invånare som nu hamnar utanför systemet pga de tidigare nämnda faktorerna. Detta gäller både den ekonomiska delen och den så kallade omsorgsdelen.

Fundera på detta ett tag och försök komma på en lösning på problemet.


Under tiden kan jag ju skriva lite om hur Försäkringskassan resonerar. 
Är man sjuk eller skadad så är det enligt dom bara en viss del begränsning. Det finns alltså alltid någonting man kan arbeta med oavsett hur sjuk eller skadad man är, sen är det ju inte säkert att det finns just på den ort personen bor på men då är det bara att flytta dit jobben man klarar av finns. Eller hur? Så..detta är logiken Försäkringskassan sitter med..är du sjuk eller skadad så finns det alltid något du kan arbeta med, MEN du måste vara beredd på att flytta...för det klarar man ju absolut av när man dels är sjuk eller skadad och dels sitter med en ekonomi i fullständig limbo där du varken vet om du har tak över huvudet, mat på bordet och kläder på kroppen, du får också vara helt beredd på att lämna de få personer som faktiskt lyckas hjälpa dig i den icke fungerande vardagen och du måste vara beredd på att lämna ditt/dina barn om du inte lever ihop med den andra föräldern. Vad blir er första tanke när ni ser detta? Finns det någon form av sund logik i detta tankesätt? Enligt mig finns det DEFINITIVT INTE vare sig logik eller funktionalitet i detta.

Vi har ett fungerande välfärdssamhälle säger dom...Vårt svenska trygghetssystem fungerar säger dom... Vi har väl fungerande myndigheter säger dom... Sverige tar hand om sina skattebetalare säger dom...
DRA ÅT HELVETE säger JAG, för det finns ta mig fan inget av det som fungerar!!!!!!!Likes

Comments

​Nu har jag fått så förbannat jävla nog så jag kräks snart..
Jag vet inte hur många gånger bara idag jag blivit tillsagd och uppmanad vad jag ska tycka och tänka och ta mig fan till och med hur jag ska må..
Som ni säkert fattar redan nu så handlar detta om Aftonbladet och Expressen men även om den omgivning som konstant MÅSTE få mig att "tänka rätt" i varenda jävla avseende..
Tro mig...jag tänker...jag tänker extremt mycket hela tiden men saken är den att jag framförallt SER!
Jag SER vad som pågår i världen, jag SER även vad som pågår i Sverige, jag SER betydligt mer än dessa tidningsjättar konstant försöker mata in i hjärnan på folk. 
Jag är INTE blind.
Jag är INTE ett barn.
Jag är INTE rasist som så många så otroligt gärna vill få det till.
Jag är INTE självisk.
Jag är INTE mördare.
Jag är INTE djurplågare.
Jag är INTE feminist.​
Jag har INTE våldtagit någon.
Jag är INTE tjuv och heller INTE bedragare.
Alltså...denna listan kan göras oändligt lång. Men istället skriver jag nu vad jag faktiskt är.

​JAG är JAG!

Ja jag har en jävla massa åsikter och ja jag blir konstant förbannad över det jävla faktum att vårt samhälle håller på att rasa helt åt helvete.
Vården går på knäna i både budget och personal.
Socialtjänsten hade en raserad budget redan i Augusti vilket medför att de som redan ligger där och kippar efter andan nu får andas genom ett litet sugrör i detta samhället.
Bostadsbristen är sjukt hög.. t ex här i denna lilla hålan kan du få vänta på en lägenhet i 5 år om inte mer...resterande av landet ligger på ungefär 10 år om man inte räknar in norr över men även där är det brist.
Migrationsverket går på knäna så till den milda grad att dom nu i all förvirring kastar ut välintegrerade invandrare/flyktingar som har jobb, bostad och som bidrar till ett fungerande Sverige  istället för det jävla avskrap vi har till brottslingar.
Hur det går för våra pensionärer vet nog dom flesta..väldigt ofta skulle man helst vilja byta plats på brottslingarna och pensionärerna för då har ju iaf pensionärerna ett värde och en funktionsduglig tillsyn i sin vardag med promenader, mat, husrum, hobbies och aktiviteter..
Jobb...ja jobb...så vida du inte är läkare eller lärare så é de ganska fett kört att få ett jobb idag... och på varje ledig plats kan man räkna med minst 500 sökande..
De flesta asylboenden är så fullpackade så det nästan är som att se sillar i en konservburk och dom som så högljutt hejjat på dom över den Svenska gränsen skiter nu fullständigt i dom och tar inget som helst ansvar, medan ägarna till dessa boenden sitter och stoppar fickorna fulla med rikedomar...

​Hur i hela helvete kan någon ens påstå att vi har en fungerande invandrar och flyktingpolitik i detta landet? Finns det en enda jävla människa som tänkt ett steg längre?? Någon som faktiskt funderat på att alla dessa invandrare och flyktingar måste ha stöd, hjälp och vård?

Nä så långt verkar inte folk tänka...skyffla in alla bara så gör vi med dom som vi gör med pensionärerna...vi sätter dom i någon sorts jävla förvaring utan någon som helst plan för framtiden.

Så...vad är nu grunden för detta enligt mig tro?
Jo det är såhär att under ganska så lång tid har Sveriges regering lovat både invandrare och flyktingar guld och gröna skogar och samtidigt har dom stora tidningarna hela tiden dels talat om för alla invånare vad vi ska tycka och tänka och dels har dom spelat på människors förmåga till empati, medmänsklighet och SAMVETE framför allt, detta genom att bara visa en enda sida av hur det ser ut i världen i form av död, våld och förföljelse..
Detta har nu medfört att största delen av de som flyr från sina hemländer har siktet inställt på Sverige för här får ju alla hjälp och här kan man kräva det man vill ha och behöver och hjälpen och bidragen är dom bästa.

Det krävs inget geni för att se hur detta kommer gå när alla de som vill till Sverige inte kan få komma in här eller inte får det dom blivit intalade att dom ska få bara dom kommer till Sverige, kombinera då det med dom förortsmonster som våra politiker redan har skapat, missnöjda gängmedlemmar m fl.  och även då kombinationen med de som verkligen vägrar integreras i Svenska samhället OCH det faktum att Sverige nu är IS vänliga.. så kan inte slutsatsen bli annat än ett enda stort jävla inbördeskrig där svenskarna sen står i mitten med svansen mellan benen och säger "ojdå, så det blev"...och även då medan resten av Europa skapar en lynchmob pga vad Sverige har lovat vitt och brett.

Folk är så förbannat flitiga med att säga att det inte finns något vi och dom utan vi är alla lika värda..problemet är bara att det väldigt ofta inte ses på det viset från andra hållet.

Jag är dessutom ganska så övertygad om att om detta får fortsätta som det gör så lär för det första vi kvinnor bli av med vår rösträtt. Våldtäkt kan bli helt ok beroende på hur man är klädd och kvinnor kommer återigen enbart existera för att tjäna mannen. Hur funkar detta med Sverige och dess konstanta strävan efter total jämställdhet? och vad hände då med alla människors lika värde?

Sen finns det en faktor som är väl värd att fundera på..Varför är Europa relativt förskonade från krig? (än så länge vill säga) och varför det gång på gång på gång blir krig, förföljelse mm i andra världsdelar? DET tål verkligen att fundera på.

Jag måste nog säga att Expressen tog priset för värsta och sämsta förklaringen någonsin till varför flyktingarna väldigt ofta är 75-90% män..där snackar vi om spika igen sin egen kista...
Deras förklaring på detta fenomen är nämligen att de som lever i oroliga områden på jorden hellre satsar på männen än kvinnorna, att kvinnorna sällan eller aldrig har RÅD att fly, och det absolut mest skrattretande av allt..Kvinnorna lämnas kvar i helvetet som deras hemland blivit för att det är....håll i er nu...FÖR FARLIGT för dom att följa med i flykten då dom kan bli våldtagna..
Ja men jovisst...dom är nog extremt trygga och skonade från våldtäkt mm om dom blir lämnade kvar i sitt hemland medan mannen flyr med svansen mellan benen för att han har RÅD att göra det.

Asså seriöst...jag skiter fullständigt i vilken färg folk har, vart dom kommer ifrån,  vilket yrke dom har, vilken ideologi dom lever efter och allt annat...det rör mig inte i ryggen för fem jävla öre. 
Det jag blir förbannad på och seriöst verkligen HATAR är vissa individers MENTALITET!!! krav och absolut noll förmåga att visa vare sig respekt eller tacksamhet utan bara KRAV KRAV KRAV!! och ja..jag skiter fullständigt i vem du är, vart du kommer ifrån eller vilken jävla färg du har på huden. Respekterar du mig så respekterar jag dig, till och med mer än du kan föreställa dig.

Ursäkta mig om jag inte passar in i din jävla "norm" av vad jag "får" tycka, tänka, posta på FB eller vad fan som helst.
Jag är VUXEN och jag är allt annat än omyndigförklarad.

Så snälla...kan du inte bara ta och köra upp dina jävla moralkakor och "politiskt korrekta" agenda i arslet och försvinna ur min åsyn, å då menar jag både den EXTREMT vänstervridna mediekarusellen och de individer som "vet bäst".
Jag har min syn på saker och ting och en åsikt, du har din och passar inte det så vänd bara på klacken och dra...jag kommer inte dö av det...jag försäkrar dig.

Bara för att jag är etnisk svensk så ska jag fan inte behöva ha dåligt samvete för att jag råkade bli född i ett land av frihet och utan krig (än så länge under min livstid iaf). Jag ska heller inte behöva tänka, tycka, skriva och säga det som andra tycker är politiskt korrekt.
Jag har inte startat något krig, jag har aldrig förföljt någon, jag släpper inga bomber, svälter ingen eller försätter människor på flykt så jag har DEFINITIVT INGET att känna skuld och samvetskval för pga vad som händer i resten av världen.

Jag kan visa all respekt i världen för precis vem som helst...men jag tänker ta mig fan inte trippa på tå i det land jag är född, i det land som mina förfäder slitit sedan barnsben för att betala skatt och göra Sverige till ett skapligt land att leva i.

NÅGON JÄVLA MÅTTA FÅR DET VARA!


Likes

Comments

​Jahaja...då ligger man här igen som ett kolli och kan inte göra mycket mer än ligga och låta som en övergiven hundvalp..

Idag känns kroppen mer än vanligt. Vid minsta rörelse skickas det ut ilningar och blixtar av värk i varenda kroppsdel, ungefär som när man oaktsamt råkat nudda ett elstängsel, fast nu konstant..som om man snarare stått och gång på gång tagit på det där elstängslet bara för att..eller ungefär som om man hade rostig taggtråd virad runt alla ben i kroppens skelett.
Fötterna känns som om jag hade brutit varenda litet ben i båda fötterna, båda fotlederna är svajiga som om jag inte hade några leder eller muskler i dom vilket resulterar i att jag snubblar, snavar, vrickar och stukar dom om och om igen.
Jag har någon underlig feberkänsla och frossa i hela kroppen, ungefär som om jag bara skulle ha feber och frossa inombords utan att det känns och syns utanpå...svårt att förklara.
Hjärnan är ungefär lika aktiv som om jag hade varit på tidernas fest igår och varit så kopiöst packad att jag varit näst intill medvetslös.
Ländryggen och huden över hela kroppen bränner, sticker och småkrampar som om jag hade varit brännskadad.​

Detta lever jag med varenda dag året om, år efter år..men just nu ungefär 5 gånger värre än vanligt.

Nu kan man ju undra varför jag mår såhär idag och första tanken från dom flesta skulle nog bli något i stil med "ja men hon har nog bara tagit ut sig totalt efter ett träningspass" eller "jahaja...hon va säkert på världens fest igår, eller kanske t om tidernas RAVE..." Men icke sa Nicke..mitt misstag och min aktivitet igår var följande:

Lyckades få igång kroppen tillräckligt för att komma ur sängen ungefär vid 12.30 (hade legat vaken sedan 08.00) efter en natt med 1 timmas sömn, vaken 30 min, 1 timmas sömn igen, vaken 15 min...om och om igen. Ungefär som att försöka starta en riktigt gammal genomrostad bilmotor utan olja och bränsle.
Ungefär vid 14.00 kände jag en liten gnutta energi för första gången på ett par månader och kroppen var på ungefär en 3:a i en 10 gradig värkskala för ovanlighetens skull. 
Favoritlaget i fotboll hade hemma match så jag tänkte att "jajjemen..idag kan jag göra något iaf för omväxlings skull" så jag gick ca 1 km till fotbollsarenan, kan väl tillägga att denna promenad var varken snabb eller smärtfri men dit kom jag iaf. 
Tog hand om kiosken på ståplats vilket innebär i stort sett att sitta och titta på matchen tills någon vill handla något och då resa sig upp och på några sekunder vara klar med uppgiften. Inget ansträngande för fem öre med andra ord. 
När matchen va slut va det dags att gå hem igen, samma sträcka 1 km, men redan då kände jag att något var på gång så det var 1 km som gick än långsammare och än mer värkande än promenaden dit. 
På kvällen kände jag att värken i fötterna va igång igen och kroppen började snabbt som f-n återgå till sitt normala jävliga jag till ungefär en 8-9 på den 10 gradiga skalan.
Vaknade med en kropp idag som fullständigt sprängt värkskalan och som har fullständigt noll aktiv funktion, enbart för att jag igår sammanlagt gick 2 kilometer och varit social i ett par timmar.

För er som funderar på om Fibromyalgi verkligen skulle va en grund för sjukskrivning kan ju iaf försöka tänka er in i detta och jämföra det med hur bra det fungerar gent emot FK´s, soc och AF´s "paragrafer" vad gäller "regler" mm för sjukskrivning, sen kan ni ju ta och fundera över hur bra det fungerar i verkliga livet med att leva på detta sättet, med en sån kropp, att klara ett jobb, att vara konstant social, att vara aktiv på alla de sätt samhället mer eller mindre kräver för att man ska kunna ha ett skäligt liv.
Ta sedan och fundera över det faktum att man dessutom hamnar i ekonomisk kris pga allt detta och att handläggningstider mm dröjer sjukligt länge att få igång och hur mycket friskare och aktivare man blir av det.

Ibland önskar jag att de som påstår att Fibromyalgi inte är en sjukdom (ja även skrämmande många inkompetenta läkare tänker så) skulle kunna få en spruta som håller i sig i en vecka med samma värkproblematik och allt vad Fibromyalgi innebär och sen se hur jävla kaxiga dom är efter det och hur ypperligt deras liv skulle funka. Kan bara avsluta detta inlägg på ett enda sätt...LYCKA TILL!

Likes

Comments

Detta handlar om Fibromyalgi, din värsta mardröm, ditt eget helvete på jorden, din värsta ovän som du fått trots att du aldrig bett om det, en ovän du nu tvingas leva med resten av ditt liv för att varken forskare eller läkare lägger ner någon större energi på det pga gamla inkorrekta myter och fullständiga ointresse​ och då har jag inte ens nämnt den totala inkompetens som råder inom ämnet.

​​Det är vid såna här tillfällen man verkligen tvingas inse hur fullkomligt betydelselös man blivit, efter att ha jobbat många år i vården, efter att ha jobbat sedan man va väldigt ung, efter att man försökt vara alla till lags, efter att man på alla tänkbara sätt kämpat och kommit tillbaka oavsett situation och efter att man konstant har kämpat på ren vilja trots att man om och om igen varit mer död än levande. 

Det är nu jag ställer mig ganska frågande till vem fan som nu ens lyfter ett finger för mig? När läkare är så fullkomligt inkompetenta och myndigheterna sitter med sina paragrafer, regler, kösystem och handläggningstider.

Jag kan nog tyvärr bara likna det vid ett  enda scenario...det är som en hel hop av styrande myndigheter bara har en tumme var, den sitter mitt i handen och den tummen har samtliga inom dessa myndigheter kört upp i samma röv, samtliga dessa myndigheter tittar nu på varann och undrar vems röv det är dom alla kört upp tummen i..det har ingen av dom svar på utan dom sitter bara och väntar på att någon ska göra något och att någon ska ge dom order, ingen av dom vet vem, när, var eller hur utan dom bara väntar.

Vem ska nu hjälpa mig med tvätten med tanke på att jag vissa dagar aldrig lyckas lämna sängen med tanke på att kroppen helt sonika gjort en tvärnit, vissa dagar lyckas jag komma ur sängen men då först efter 3, 4, 5 timmar om jag har tur. Vem ska hjälpa mig med tvätten när jag bor på 3:e våningen utan hiss? Vem ska hjälpa mig med disken dom dagar jag inte klarar av att stå mer än 5 minuter åt gången? Vem ska nu hjälpa mig att handla mat? När jag inte kan äga en bil just för att jag KANSKE någon gång kan få socialbidrag om än mer går åt helvete just nu. Vem ska hjälpa mig med att lämna in alla jävla papper alla myndigheter kräver att jag ska lämna in när jag just nu lever på näst intill ingenting pga att FK inte får tummen ur just det där arslet, när Soc säger nej för att jag har ett registrerat företag UTAN F-SKATT pga att brittiska och svenska skatteverket inte kan lyfta en jävla telefonlur just för att dom har den där tummen i just det där arslet.
Vem ska hjälpa mig i striden mot FK när jag har en läkare som varken bryr sig eller KAN skriva ett funktionellt och förståeligt läkarintyg och som sen fullständigt skiter i att komplettera det när FK frågar om det?

I detta "trygga och fungerande" samhälle vi har i Sverige idag så måste jag allt fan säga att inkompetensens stjärna lyser klarast av dom alla.

Givetvis har även jag funktionella dagar men dessa är så få så jag kan räkna dom på mina 10 fingrar på 30-60 dagar. 
Vem fan vill anställa någon som mig som varken vet när, var och hur min kropp ska göra en tvärnit och hur lång tid det kommer ta att komma tillbaka om det nu ens är möjligt.

Detta fungerande system vi har i landet har vi Isterbuken och girighetsgurun Göran Persson, wannabe diktatorn Fredrik Reinfeldt och nu den fullständigt inkompetenta och skygglappsbeklädda avkomman av Djävulen och Krösamaja nämligen Stefan Löfven att tacka för. Tack så jävla mycket för att jag nu efter att ha blivit utsliten blir kastad på tippen som något uttjänat verktyg ingen jävel vill ha.
Mest skrämmande är nog dessutom att jag precis blivit 40 år och inte 70 som man skulle kunna tro pga förslitning.Likes

Comments

Här sitter man, det är varmt och gott ute men jag huttrar värre än en nakenhund på nordpolen. =(

Feberkänsla i hela kroppen, samlar vätska i fötterna så det känns som jag har vattenballonger ovanpå fötterna, hjärnan har tiltat och jag kan knappt hålla ordning på en tanke eller en enda mening. Faktiskt ett rent under att jag lyckas skriva detta men just nu skriver jag bara som orden kommer ur skallen...=/
Lederna och musklerna känns verkligen inte som dom är en del av min kropp just nu, det hugger, molar, stramar och trycker till förbannelse, kort och gott så känner jag mig idag som ett enda stort jävla blåmärke..=(
Nepp...dags att krypa ner i sängen igen och hoppas på att det blir något bättre under dagen..=/

Likes

Comments

​Tror det var ren tur att mannen i mitt liv kom över till Sverige från England så jag hade en god anledning att släppa allt vad media heter för ett tag.
Men säg den lycka som vara för alltid. Det är inte utan att man skäms ögonen ur sig när mannen kollar nyheterna (verkar tyvärr oundvikligt i dagens samhälle) och får se allt från barnamord till den fullständiga galenskap om förrymda brottslingar och "återanpassning" av sinnesrubbade våldsbrukare till samma stad som han utfört sina dåd i men man har även fått skämma ögonen ur sig över det faktum att detta land nu tar bättre vara på sin invandrarpolitik än på sjukvård, skola, äldreomsorg och mycket mycket mer och även det konstanta faktum att vänsterextremisterna nu mer än någonsin skriker RASIST om du råkar säga Hej i fel tonläge, nyser åt fel håll eller hostar och dom får för sig att det låter som något rasistiskt ord.
​Allt detta samtidigt som några nysvenskar tycker det är ok att bränna prideflaggan, ha egna lagar och regler i förorterna, Östersunds kommun fått för sig att anpassa Östersund efter muslimer och islamister istället för att dessa ska anpassa sig till ett land som tagit väl hand om dom, gett dom mat på bordet, tak över huvudet, kläder på kroppen och gett dom en enormt mycket tryggare tillvaro än dom hade haft i sitt hemland...

Man kan inte bli mer än bestört över det faktum att mannen i mitt liv frågar hur fan Svenskarna bara kan sitta och se på medan vårt land rasar och alla verkar totalt handlingsförlamade..
Mitt svar till honom blev enkelt och kort.. Säger man något om läget i landet och råkar ha en åsikt så är man rasist och bryter mot svensk lag..

Till alla jävla vänsterextremister där ute...ni kan ta och kyssa min lilla grisrosa röv om ni tror att ett ord och er lilla propaganda kan stoppa mig från att ha en åsikt. NEJ jag är inte rasist men däremot är jag jävligt allergisk mot dumhet, orättvisa, girighet och egoism!!

Likes

Comments

​Hmmm...på fredag kommer älsklingen och här ser ut som ett bombnedslag..=/

Kroppen är i kaos och hjärnan har tagit semester. Önskar verkligen att jag kunde trolla just nu, men med en alldeles för liten lägenhet, alldeles för lite förvaringsutrymmen och ingen bil så blir återvinningen en stor tagg i röven..=(

Tvätten ska vi inte ens gå in på..vi har några underbara stjärnor här i huset som konstant tvättar, oavsett om någon satt upp sig på tid eller inte så har man tur så kanske man kan få en tid och lyckas tvätta en gång per månad och nu medan hyresvärden har semester så passas det på än mer än vanligt..


Ju mer jag försöker få ordning på kaoset här ju jävligare ser det ut..jag städar på ett ställe, sen måste jag flytta något och städar på annat ställe och när jag kollar första stället jag städat så ser det ut som ett bombnedslag igen..=( man har mao bara lyckats flytta skiten från ett ställe till ett annat..

Aja...tror jag får ta och börja använda mina skills i Tetris för att få detta att se beboeligt ut..=/Likes

Comments