Igår träffade jag flera saknade vänner och jag mådde toppen i deras umgänge. Både Clara, Olivia och Tilda! Olivia sov sedan över här och vi vaknade upp och åt ägg röra med avokado och tomat mm, yuuuum!

Sedan vid halv tolv tiden blev jag och Clara upphämtade av min moster och hennes man och då ba det av mot crossfit Göta, vi skulle prova på crossfit och shit va kul det var!!!!!! Extremt jobbigt men också sån härlig stämning och jag känner redan hur träningsverken börjar smyga sig in... (men jag ÄLSKAR träningsverk, kvitto på att man kämpat hårt). Svetten rann iallafall så det va sjukt skönt, nu har jag hunnit duschat och pluggat och snart kommer lite mer människor hit på middag, antingen blir det en chill kväll eller så träffar jag väll några vänner, vi får se helt enkelt.

Livrädda var vi ja^

Likes

Comments

Nä fy, nu har jag tröttnat på alla meningslösa blogginlägg. Både mina och andras, ser inte bloggar som något inspirations fyllt längre utan mer texter som försöker få folk att på något halvtaskigt sätt att må bra/vara avundsjuka. Jag vet inte hur jag ska kunna förklara mina tankar och jag antyder verkligen inte att mina inlägg är kul, narrade tvärtom, har tappat all min kunskap som jag någonsin haft om att ha blogg. Men nu börjar vi om, jag gillar inte nyårslöften men ännu mindre gillar jag att höra om andras, så jag tänker inte sitta och rabbla upp något påhitt om ditan eller dattan. Jag vill däremot bara i allmänhet i samband med det nya året ge min blogg en ny fräsch start, försöka ge den/er lite mer av min tid utan att annat hamnar i baktanken, låter det bra?

Ska försöka skriva lite mer personliga inlägg som kanske ger er en tankeställare eller två, eller helt enkelt tipsa om saker jag älskar som jag verkligen tycker är BRA, jag tränar ju stor del av min fritid och har haft pts hit å dit, varför inte dela med mig av tips och tankar kring träningen då, skriva om vad jag har på mig för jag älskar ju mode, kläder men framförallt väskor och skor är mitt liv! Sånt tycker jag är kul att både läsa och skriva om, så varför inte. Vet egentligen inte ens vad jag ville föra fram med detta, en uttråkad tjej på en flygplats bara som låter tankarna flöda (hahah). Nej nu får det räcka, i'm out, KYSS

Likes

Comments

Mina ögon går i kors när jag skriver detta men är super rastlös så ja, nu har jag gått 48h utan sömn (ungefär) då resan inte blev så smidigt som planerad.

Vårt plan från Dubai blev nämligen försenat och då missade vi planet till Göteborg ifrån Stockholm efter rushande fram å tillbaka på Arlanda i en timma. Nästa plan som gick var först 17.45 och hår sitter vi nu hela familjen och har väntat på planet sedan klockan 08.00, vi brukar aldrig ha otur med detta men någon gång måste ju vara första...

Jag och mamma svängd iallafall in till stan en stund då vi höll på att kollapsa av att kolla i souveniraffärer haha, så det var väll högpunkten med dessa timmar!

Likes

Comments

Sitter nu hos frisören här i Dubai innan vi vid elva tiden ikväll åker mot flygplatsen för att ta oss hem till Sverige!
Jätte skönt att få håret ompysslat efter två veckor i saltvatten och sol, man känner verkligen hur torrt det blir! Så nu sitter jag och blir ompysslad medan resten packar det sista, lyx:D

Likes

Comments

Nu åker jag snart hem, sjukt hur fort dessa två veckor har gått!!! Detta har varit en utav de bästa semestrarna med familj och massa upplevelser, skulle inte gjort något annorlunda.

Vi åker iallafall hem onsdag kväll och landar i Stockholm runt sju på morgonen, sen bär det av mot Göteborg och inte en sekunds vila innan jag har annat att göra! Men men, vad har man sin kalender till.

Massar pussar å kramar!

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår kom en bil och hämtade upp oss vis tre tiden och så for vi av mot öknen!
Definitivt en utav de coolaste upplevelserna i mitt liv, det var helt sjukt. Först åkte vi med en stor land Rover i öknen i ca 30 minuter (dune bashing) sjuuuukt kul men man ska nog inte göra det om man har lätt för att må illa för det är mycket upp ner osv haha, sen stannade vi högt upp på ek sand kudde och såg solnedgången, hur fint som helst, och sen red vi kameler och sist men inte minst så åt vi mat mitt i öknen, gjorde henna tatueringar och såg magdansare.

Det var alltså en hel dag i öknen och jag tuggar fortfarande sand, men vilket jäkla minne!

Har fler bilder men måste ladda över dem på datorn först så ger er en liten cliff hanger bara:)

Likes

Comments

Likes

Comments

Så rolig upplevelse, att simma med delfiner!
Om ni någonsin får chansen rekommenderar jag det starkt, sjukt mäktiga djur alltså!
Vi var på Atlantis the Palm här i Dubai och då kunde man göra det, as najs och ett minne man inte glömmer, vill göra det igen!

Likes

Comments