Iår var ett utav de få åren då vi var hemma på midsommar! Och det var så mysigt<3

Vi började med lunch hemma hos Ester och hon hade fixat så fint så i Kullavik! Trots regnet så lyckades vi mysa till det ordentligt men vi sket faktiskt i att gå ner till midsommarstången då det var lite för regnigt:/ däremot satt vi och skrek snaps visor åt höger och vänster och gjorde egna lekar, minst lika kul! Mot kvällen blev det tid att byta mot jeans men det var skönt att kunna sitta barbent med blus under lunchen!

Vi åt god mat och vi var ett gött gäng, slå det!
Kvällen därefter blev toppen den med:)

Nu har jag precis varit ute på en välbehövd promenad och ska strax hoppa in i duschen, sen är det bara för mig att börja packa! Både kul och tråkigt, men mestadels kul, roligt att organisera hehe...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Man får ta vara på tiden här i Sverige, för snaaaaart bär det av till marbella, äntligen!

Likes

Comments

Nu har vi äntligen fått sommarlov, skönt men samtidigt liiiite saknad till skolan redan, men bara lite!
Nästa vecka är faktiskt min sista vecka här i Sverige innan jag och la familja drar till vårat hus i marbella där vi kommer spendera hela sommaren!! Kommer ha kompisar som flyger ner och hälsar på osv så allt för långtråkigt kommer det absolut inte bli. Älskar att spendera mina somrar där och vid den här tiden tidigare är brukare vi redan vara där!

Lunch på bellora med bästa klassen efter avslutningen

Likes

Comments

Finaste födelsedagsbarnet<3

Likes

Comments

Fotografiska är ju underbart och det blir aldrig fel, tipsar om att svänga förbi där varje gång man är i Stockholm eftersom att det är ett ställe som ständigt uppdaterad med nya utställningar så man kan liksom aldrig tröttna! Dessa bilder tog jag senast jag var där och jäklar vad de är i ögonfallande...

Har tyvärr inga egna bilder på Bingo Ramérs konstverk men de är ju otroligt vackra och en gnutta provocerande på ett bra sätt, om det går. Har sett hans tavlor irl och signatur tecknet med de tre exen är ännu mer utstickande när man ser en hel kollektion, något jag definitivt kommer önska mig när jag flyttar hemifrån! Många kanske vet vem Bingo Ramér när man nämner att han är den som målat Zlatan på 1000-lappen

Alberto ramirez kanske några utav er hört talas om, annars är han en spansk målare och målar porträtt av "stora" personer. Denna tavlan är av Håkan Hellström och senaste tillskottet hemma, måste och TIPSA STORT om galleriet lite längre upp på min gata (ni ser namnet på tavlan på bilderna ovan) där dem har haft utställningar bla av Alberto och Bingo!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Igår var en sån himla trevlig kväll och jätte rolig natt!Det börjande med jätte fint fixad studentmottagning hos ottanders med mycket folk och underbaaaar mat! Sedan fortsate vi ut på sjölins studenfest där hela klubben bestod av människor man kände (in princip) vilket gjorde det hela mycket roligare och mer avslappnat.


Blev inga skit bra outfit bilder... men ja så får det bli ibland (alltid). Klänningen är köpt nyligen och borde finnas kvar däremot var det svårare att hitta klackarna då jag köpte dem för ett år sedan på yoko yap så den länken jag hittade går jag inte i god för, utan det var bara för att ni skulle kunna hitta modellen;)

Likes

Comments

Sååå jäkla gott, tredje besöket här på tacos and tequila, looooove......

Ser ni denna sjuka desserten, helt störd! Sånna här middagar som tar en igenom dessa mörka dagar, sjukt dock att vi kunde sitta ute!

Likes

Comments

Ofta befinner man sig i situationer när hjärnan frågar, är det värt all stress? Och just då vet man faktiskt inte

Men när man sen får bra betyg på provet osv osv så känns det ju faktiskt ganska bra, så svaret på frågan borde vara ja! Men varför vill man så många gånger bara ge upp? Handlar det om att man då har ett svagt sinne för att man ljuger för sig själv, och säger att det är okej att inte plugga mer även om man kanske behöver det.
Men sen helt plötsligt måste man tänka på att det inte får luta för mycket åt det andra hållet heller, då blir man helt plötsligt plugg häst och överstressad som de flesta människor i vårt samhälle....

Näe usch och fy, stress kan man prata om i all oändlighet men stress i samband med skolan har vi enormt mycket just nu. Gäller bara att pressa sig själv och veta att hjärnan sedan kommer få den belöningen den vill åt, när man får bra på provet!

Likes

Comments

Jeans - FRAME
Blus - zara
Jacka - monclear
Skor - Gucci
Väska -ysl

Likes

Comments

Denna Valborg spenderades utan festhets på Marstrand med bästa olivia och hennes familj! Så jäkla mysigt har jag haft det, luncher, middag, glass, sol osv... har till och med fått redigt med färg:)))))

Har haft det super mysigt och det har inte varit skönare att få vara borta från det krökhetsiga samhälle vi lever i, Valborg eller inte så är det forfarande helg och man ska njuta på bästa sätt! DET GJORDE VI

Likes

Comments