View tracker

Skrev jag något om att jag var i Stockholm nyligen? I skrivande stund orkar jag inte kolla upp det så då får ni dras med att höra det igen!

Oavsett, det var kanske två/tre veckor sedan nu! Vi åkte dit hela familjen + morbror och bodde på Urban delis hotell, sjukt coolt och modernt, älskar att deras matbutik är en del av hotellet där det endast finns ekologiskt och bra grejer #fitspolife. Frukosten var också god (typ det viktigaste, så jag kan rekommendera detta hotell!!!

Vi var där för att kolla på Stockholm Open och shit va najs det va! Får ni den chansen någon gång så ta den, även om vissa tycker tennis är en tråkig sport. Så det blev en super mysig resa med massa god mat och shopping!:))))))))))

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Någon som hört den låten? Brukar spelas upp i skolan till en viss film!!! Bästaaaaa låten Hahahah

Nej men hali hallå, livet kom i vägen så att säga! Försöker njuta av varje sekund även om kylen håller på att äta upp mig:) haha ne, hänt massa kul sedan vi hördes senast. Middagar för min födelsededag, halloween, myskvällar mm!


HÄR ÄR EN BILDBOMB FÖR ATT SAMMANFATTA
(Roligare med bilder än med ord)

Likes

Comments

View tracker

Nu är klockan tio och jag har legat oh dragit mig ett tag, försökt piggna till då jag har bokat pass på gymmet klockan 11.30, efter det är det plugg som gäller (klagar faktiskt inte), och sedan ska jag åka och kolla på min lillebror som spelar match:) heja heja!

Likes

Comments

En sv många mysiga middagar jag glömt dokumentera? på bloggen. Får ju erkänna att jag är sämst.

Aja, detta var iallafall på made in china för att fira min födelsedag lite sent med dem som inte kunde vara med på den lite större middagen. Maten var helt ok, men absolut ätit godare! Däremot var stämningen och sällskapet underbart:)

Likes

Comments

snarare london. Men oavsett! När jag var i london så stötte jag på flertal laduree fik där de sålde deras ljuvliga macaroons, så självklart flög jag in genom dörren och köpte med mig några stycken. Jag har fått för mig att detta bara är något man kan få tag på i Frankrike men tydligen inte.

Himmelskt gott iallafall, skulle nog kunna säga att macaroons är mina favorit bakelser.

himla vackört eller vad säger ni

Likes

Comments

sämsta uppdateringen på länge får jag stå för.... Enda anledningen egentligen är väll at jag har haft lite saker att ta igen med tanke på att jag var i london i fem dagar, så låg lite efter (vilket ger mig total livspanik). Men nu är jag back at it again med skolan och tänker att jag väll då inte ska slöa här nå mer, har ju trots allt mycket bilder och idéer på lager!


Jaja gänget, detta var bara en liten snabb titt in, nu ska jag snart sluta ögonen till någon lugn låt såå hörs vi. KYSSAR

​Är ingen kaffe fantast, men ser ju så mysigt ut på bilder med en köpp

Likes

Comments

​Är ni i london eller någon annan stans på jorden där detta finns så säger jag bara smaka

Likes

Comments

Igår var då första dagen här, man kan säga att det var en heldag då bivar framme på hotellet klockan elva. Så vi drog ut på stan direkt för att kolla vart hotellet låg osv i jämförelse med stan, och vi bor mitt i stan så det är extremt gött! Idag är det min kära brors födelsedag och den största anledningen till att vi är här!!!! så grattis broshan, du är bäst!!!!!!! Idag är det hans vilja som styr oss, så london eye och big ben står på schemat, ingen shopping för min del alltså.

​Höres lite senare!

Likes

Comments

Imorgon/inatt åker jag på spontanaste resan till london. Eller helt planlös är den ju inte (resan alltså) då vi åker för att fira liljebrorsans födelsedag!! HIPP HIPP HURRA.

Han fyller då år den 23e september och vi ska vara där i fem dagar, så kommer hem måndag kväll. Dessa lyxmomenten i vardagen gör att man kan ta sig igenom de allra svåraste veckorna ibland ska ni veta. Så jag har packat klart nu och är mer än redo för fem dagar med extremt ont i fötterna och mycket kul.


Detta är ca två år sedan, senast jag var i london och jag förstår inte att det redan har gått så lång tid. haha hur gullig?

​Men vill ni hänga med mig på denna lilla resa är det bara att stanna kvar här och kika in då och då, ska försöka uppdatera jämt och ständigt ska ni se!

Likes

Comments

Det bästa med skolveckorna måste nog vara när man kommer hem en eftermiddag utan något plugg, sätter sig ute på balkongen och äter. Fyfan va gött vädret är idag hörni!!!!' Skulle egentligen på pass senare idag men bangar det och går ut på en lång promenad med Clara istället, september liksom. Who could guess?

Likes

Comments