View tracker

Lilla jag sådär en söndag. Ja gårdagen blev lång. Tyvärr inte så jätte lyckad då mitt humör kolade av mot kvällen. Vad detta berodde på vet jag inte riktigt men mycket tankar i huvudet kanske. Vad vet jag? Denna dag har jag iallafall bara tagit det lugnt. Försökt samla på mig lite energi inför kommande vecka. Något som kan behövas tror jag. Veckan är fullspäckad med saker. Skolarbeten, prov, luciaträffar inför kröningen och jobb på det. JA ni hör ju, behöver absolut ladda upp idag. Nu däremot så ska jag ta mig till ett bad och tända lite ljus. Puss

Xoxo. C

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Äntligen är jag hemma. Efter en lite stressig morgon där lillasyster skulle till dagiset och jag skulle parkera bilen innan bussen lämnade stationen inom 3 minuter (stress!) Hann iallafall med bussen in till skolan och väl där mötte jag upp M till lillasyster, åt tillsammans och pratade lite. Vi har missat varandra nu det senaste då jag har varit hemma och hon i skolan och på fotbollen. Vi fick iallafall pratat och lite avundsjuk är jag allt på henne då hon ska spendera natten i Göteborg på Gothia Towers för en kväll fylld med Håkan. Glad för hennes skull helt klart!

Vad jag själv ska göra ikväll är lite oplanerat, sitter iallafall just nu i soffan och känner doften av lax och potatis som serveras och mmm vad gott! Får se ifall att jag rullar iväg hem till Oscar eller om det blir en utekväll. Massa pussar & kramar.

Xoxo. C

Likes

Comments

View tracker

Looking for an outfit to wear for upcoming weekend

HELG idag och för många innebär det lite festligheter. Vad man ska ha på sig är ju alltid en fråga som vi tjejer kan planera en lång tid innan men jag själv har inte riktigt hittat något WOW än... Men istället kan man ju helt klart köra på den "lilla svart". Den funkar ju alltid och min favorit just nu är den med tunna band. Tycker verkligen att det ser så fräscht ut. Ett annat tips än en klänning är ju alltid byxdress. Långa ben som korta passar ju överallt. Om du ska ut på krogen eller om det är fest med vännerna. Tycker iallafall att man ska köra på att vara lite extra fin då det trots allt är afton. På med bling örhängena och på med klackarna! För det är ju bara Valborg en dag om året!

Likes

Comments