krimskrams som idag pryder armarna. gillar det lite annorlunda ibland. så vad händer egentligen just nu. jo bara en massa plugg, dag in och dag ut. tredje året, ja ett utav dem jobbigaste. men som sagt, bara att kämpa. dagen till ära har iallafall bestått av ett litet besök av farmor & farfar innan dem far iväg till Portugal i ett x antal månader för att bara njuta. lite avundsjuk är jag nog. men kanske blir ett litet besök, vem vet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

drömmer mig bort. bort i tankarna. om att resa. upptäcka världen. kanske på andra sidan jordklotet. vem vet. bara få se allt. från nya vyer och höjder. det vill jag. träffa nya människor. resa med en kär vän. ja. det hade jag verkligen inte sagt nej till. kanske sker det snart. kanske inte. vi får se helt enkelt.

Likes

Comments

​ny morgon och solen skiner. men kylan är här. det känner jag. den lilla vägen från huset till busshållplatsen är ruskigt kall. vill bara ligga kvar i sängen och gosa ner mig i täcket. men skolan ropar på mig. en längre dag dag som jag ska överleva hade jag tänkt. kvällen bjuder även på den första studentfesten och det känns mer än bra. temat för kvällen är "havet är djup" och troligtvis har jag lyckats med min kostym. mer om det senare. puss på er

Likes

Comments