Läste detta i veckan och måste dela med mig till er! Så himla bra skrivet och hur bra tips?!

Efter att ha spenderat de senaste månaderna med bara ben och badkläder kan det kännas svårt att hitta tillbaka till sin röda tråd och att få till den där härliga höstgarderoben. Jag har samlat tre tips som hjälper dig att gå från sommarkläderna till härliga höstoutfits.

1. Rensa ut sommarkläder och andra plagg som du inte använder. När du väl har rensat ut onödiga plagg blir det enklare att se vad du har att jobba med och vad du eventuellt behöver komplettera med, vilket tar oss vidare till nästa punkt: Inköp.

2. På hösten är det lätt att falla för allt underbart höstmode som trillar in i butikerna och viljan att byta ut hela garderoben är oftast väldigt stark. Skriv en lista och sortera utifrån vad du vill ha, och vad du faktiskt behöver. På så sätt får du en överblick över vad du ska investera i och om det är ett större köp som du behöver spara till.

3. När du väl har kommit till den punkten att du ska köpa ett nytt plagg, tänk en extra gång på om du behöver det för att försäkra dig om att det inte blir ännu ett oanvänt spontanköp. Hösten är även en period då det kryllar av härlig inspiration, försök att ta in allt som du inspireras av och låt det forma din höstgarderob. Var inte rädd för att stiga ut din comfort-zone utan låt både färg och form få lysa upp en (förhoppningsvis) lite mindre grå höst.

Skribent - @tessb

Xoxo. C
Xoxo. C

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

@Vapiano

Några bilder ifrån mitt absolut favorit ställe i Göteborg - Vapiano

Så sa ju till er att jag skulle kika in här innan vår utgång i helgen men det vart ju inte det lättaste kan jag meddela. Eftersom att O har fått fiber istället så var det en massa krångel med internet så fick avstå från det. Men tro mig, försökte x antal gånger, dock i misslyckande denna gång. 

Men helgen den bara sprang förbi tyckte jag. Lördagen blev iallafall

Xoxo. C

Likes

Comments

Lördag, äntligen!!! Denna veckan har varit otroligt lång och jag kunde inte vara lyckligare för att det är helg! Dagen har än så länge erbjudit en väldigt väldigt god frukost i form utav pannkakor + nutella + jordgubbar, mums! Lades ju självklart ut på min Instagram (HÄR) för att få läska mina följare lite. Följ mig där vet ja, just mitt flöde ligger lite på is då det hålls på att planera inför nytt, men Insta story, som förövrigt är den bästa funktionen uppdateras hela tiden!

Vad skall ni hitta på ikväll? För mig vankas det troligtvis en utekväll i Göteborg, som jag taggar sönder till! Jippi, detta även iklätt i mitt nya pyjamas set från Zara som jag bloggade om för några dagar sedan. Kikar in här innan vi åker in till stan!

Xoxo. C
Xoxo. C

Likes

Comments

Hur gammal är du?
19 - soon to be 20 (yeeey)

När vaknade du idag?

07.15 och kasta mig upp från sängen....

Vad åt du till frukost?
Drack kaffe, två smörgåsar med gurka, ost och smör. BÄSTA

Vad har du gjort idag?
Just idag är jag ledig från skolan så har inte gjort så mycket mer än att sitta med bloggen en del. Skall snart iväg och hämta ett paket, annars så är jag leeedig!

Vilken film såg du senast?
Jag och O började kolla på Top Gun i helgen men trötta som vi var så somnade vi ganska fort...

Beskriv en perfekt dag:
Vakna upp vilken tid jag vill på dagen. Äta en god frukost som innehåller, juice, kaffe, ägg och bär. Sedan en mysdag med O, ett stop på ett fik och kanske en sväng in till Göteborg.

Beskriv platsen du befinner dig på just nu:
Just nu befinner jag mig hemma i sängen med datorn i knät.

Vad lyssnar du på just nu?
Har på Youtube i bakgrunden av att jag sitter här och knappar på tangenterna.


Hur går du helst klädd?
Helst i svart (som jag förövrigt har varje dag), sedan i ett par vida kostymbyxor, en blus och mina guldsmycken till det. Pricken över i:et är ett par klackar.

Är du morgon eller kvällsmänniska?
Jag är en blandad variant skulle jag nog säga, så både två!

Vad köpte du senast?
Det var ett par nya kostymbyxor som införskaffades i helgen.

Vilken är din favoritaffär?
Jag shoppar nog mest hos ZARA och HM.

Vilka är dina största svagheter?
Att jag oftast är väldigt känslig inom vissa saker...
Xoxo. C
Xoxo. C

Likes

Comments

Facebook
Snapchat
Youtube
Bloglovin
Instagram
Blogkeen
Nouw