Header
Twitter
Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw

Hellöööww<3

Hur har eran dag varit? Min har väll varit helt okej.. Vädret idag var ju inte så vänligt, jag verkligen hatar slask! Och det är tack vare vädret som jag inte varit den där vanligtvis hypead Chandrine idag..
Anywaysss since y’all alltid frågar mig om vilket läppglans jag använder & jag alltid får höra ”du luktar godis, vilken parfym” så tänkte jag att jag skulle lägga upp det här. Vi kan väll alla hålla med om att det är jobbigt att svara på samma frågor hela tiden ellerhur? Haha. Här nedan kommer jag då lägga bilder av mina favorit parfymer & läppglans samt länk till produkten. (Klicka på produkten för att komma till sidan)
Ha en trevlig fortsatt kväll på er!
(OBS!Inget samarbete)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sedan jag startade den här bloggen så har jag inte direkt gett er en ordentlig bild av mig av vem jag är typ.. Så jag tänkte att ni skulle få lära känna mig lite bättre genom att läsa dessa 10 saker om mig<3

1. Jag heter Chandrine och inte Channex.

2.
Jag är 16år

3.
Jag har sju syskon

4.
Jag opererade mitt öga när jag var åtta år på grund av att jag var grovt skelögd

5.
Jag är fortfarande skelögd men inte lika grovt

6.
Jag är 165cm lång nästan 166cm

7.
Jag är super hypead person

8.
Jag hatar Gröna Lund

9
. Jag är en shopaholic

10. Sist men inte minst, jag älskar att läsa

Likes

Comments

Helg

Holaa Babes!
Hur mår ni? Jag mår super iallafall. Igår så var det ju fredag och jag var i skolan som vanligt men sedan efter skolan så träffade jag girlsen för att umgås efter ca 3månader! Saknat de så sjukt mycket så det var på tiden. Vi åt på Subway sen efteråt gick vi helt enkelt bara runt i stan.

IDAG

Idag är en sådan ”seg” Lördag så jag känner redan nu att dagen redan är slut haha för det finns liksom inget mer att göra. Jag vaknade ganska sent idag, gick upp runt 12-13 tiden, duschade, åt frukost städade och så har vi precis tagit fram julgranen. Vi orkade inte vänta på att julpynta längre så vi gjorde det idag haha. Nu sitter vi allihopa i vardagsrummet, tittar på film och äter godsaker.

Trevlig fortsatt helg på er!

Likes

Comments

Helg

Goodmorning faaaam!
Hur mår ni? Jag mår iallafall fint. Det är ju trots allt lördag, vem vaknar så tidigt på en lördag ens? Jo jag! För att idag har jag nämligen en lång dag framför mig, runt 14-15 tiden så ska hela familjen åka och fira kusinen. Sedan efter det, lite senare så åker jag och Pappa till en annan fest där jag ska vara servitris fram till Söndag morgon.. Super taggad ändå för att jag planerat min outfit sedan en vecka tillbaka! Den kommer ni att få se uppe på instagram sen.

Ligger fortfarande kvar i sängen vilket jag vet att jag inte borde för att jag vet att det sen kommer att bli stressigt..😂

Men hoppas ni har en trevlig lördag så hörs vi igen snart!<3

Likes

Comments

Helg

Godmorgon!
Eller det kanske ska stå godeftermiddag.. Anywaysss hej på er! Hur mår ni? Jag mår iallafall super. Jag har precis ätit frukost och kollat lite på youtube så tänkte att det nog är dags att skriva ett nytt inlägg. Så det har pågått ganska mycket på sistone och ifall du följer mig på instagram så vet du att jag nu är i samarbete med Cocoo.se
Därmed vill jag dela med mig av rabattkoden (AWESOME20) som ger dig 20% rabatt på ditt köp hos cocoo fram till 15:e November för dig som missat instagram inlägget!
Dessutom är jag även i samarbete med Nordicfeel! Har även en rabattkod för er där: SINGLESDAYDAY10 som ger dig 10% rabatt på allt t.om 13:e November!
Här nedan ser ni länkarna till båda sidorna.

https://track.adtraction.com/t/t?

http://www.cocoo.se/m/?m=1

Trevlig helg!❤️

Likes

Comments