Första inlägget - 170läsare, keep supporting🤗

Godkväll hjärtisar!
Här sitter jag och pluggar asset ur mig eftersom jag kommit efter lite och måste få det till rätta! Ibland känner jag verkligen för att ge upp men det som får mig att inte ge upp är tanken på hur bra jag kommer ha det i framtiden om jag kämpar mig igenom detta. Som många andra är det här min första termin i gymnasiet och jag menar det är inte jobbigt men det är mer eget ansvar vilket jag inte är super på.. Men samtidigt så måste jag ändå lära mig och ta ansvar för mina studier om detta ska funka! Jag har en dröm en stor dröm som jag verkligen vill uppnå och vad gör man inte för att uppnå sina drömmar? Vissa grejer man behöver ta sig igenom är inte alltid lika roligt eller enkelt men det måste göras ändå liksom. Det handlar om att tro på sig själv, det handlar om att ha positiv inställning och det handlar om att ha vilja.. Jag har inte alls haft lust på senaste tiden men nu när jag suttit här med en massa känner jag att jag behöver ta tag i det här, Jag kan om jag vill och det kan ni andra med!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det har varit så efterfrågat att jag ska börja vlogga/blogga så jag tänkte varför inte liksom! Välkomna till min blogg babes, här kommer det att dyka upp lite blandade saker som jag hoppas ni tycker är kul att läsa om typ heh. Just nu sitter jag i tunnelbanan påväg hem och funderar dårå på vad det är jag behöver göra när jag kommer hem..
Min dag har iallafall varit rätt så soft då vi började sent och inte hade så jobbiga lektioner sen så fick vi skippa en lektion, det vart ju något;)

Xoxo Channex❤️

Likes

Comments

Instagram@channex_