Header

Då har semestern tagit slut och arbetsdagarna börjat igen. Den här veckan jobbar jag med mamma på hennes jobb onsdag-fredag då de behövde förstärkning, men på lördag är jag tillbaka på Coop igen! Vart en så lång dag idag, är helt slut nu så ska alldeles strax sova. Hoppas och tror att dagarna fram tills helg går snabbt, har en superhärlig helg framför mig även fast jag jobbar hela. Det är nämligen Vilmas sista helg som Enköpingsbo (sorgligaste någonsin, hjärtat går itu) så på lördag ska vi ses en sista gång allihopa. Kommer bli så mys! Nu ska jag slå ihop datorn och sova, godnatt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Många frappés dracks det, och den bästa finns som vanligt att hitta på CityZen. Där får man även den finaste utsikten! Mummmss.


Likes

Comments

...hemma bäst! Efter flera timmars försening landade jag äntligen på svensk mark inatt vid 2, och var hemma någon timma efteråt. Har haft riktigt härliga dagar verkligen, och varmt! 40 grader nästintill varje dag. Har bara njutit och tagit det lugnt, bara varit helt enkelt. Imorse vaknade jag vid nio rätt så pigg, även fast jag bara sov fyra timmar. Gick ut på en promenad med en podd i lurarna, kom hem och åt bananpannkakor (saknat så mycket) och sen packade jag upp min resväska. Om drygt en timma ska vi iväg på kalas för Axel! Ikväll blir det att sova, tror jag kommer somna rätt så lätt haha.


Likes

Comments

Innan vi kom hem till Enköping igen svängde vi förbi Söderköping som vi gjort varje sommar så länge jag kan minnas. Där blev det en glass från Smultronstället och strosande runt i staden, riktigt mysigt att gå runt där. För att inte tala om glassen, sååå god men det är för många smaker att välja mellan haha. Glass har det för övrigt blivit en hel del av på semestern, minst en varje dag. Så gott!

Likes

Comments

Efter Köpenhamn var det dags för oss att inta Skåne. Vi har spenderat mycket tid där nere då våra familjekompisar haft hus där till och från, och det var deras hus vi lånade nu när vi var där. Någon gång i livet kommer jag bo i Skåne, helst på Österlen. Älskar verkligen att vara där, det är så fint!


Likes

Comments

I Danmark blev det nog mest glassätning. Vi åt från bland annat Isobar och Vaffelbagaren. Isobar var den bästa av de två, ekologiskt med riktiga bär och frukter. Riktigt gott!


Likes

Comments