Det er ikke alltid jeg orker å engasjere meg i enkelte ting jeg har meninger om, rett og slett fordi jeg ikke orker diskusjoner eller misforståelser. For det meste så skyr jeg diskusjoner og diverse, rett og slett fordi jeg har mine meninger, og jeg trenger egentlig ikke tre de nedover hodet på andre. Og innenfor mange temaer VET jeg at enkelte er uenige, eller har bastante meninger. Og da skyr jeg i alle fall unna, det orker jeg ikke!

Likevel tenkte jeg nå å lage et lite innlegg om ting som inspirerer meg, gir meg mot, engasjerer meg og som kanskje også irriterer meg litt. Å ja, det er nok litt inspirert av paraplyene til Ida Wulff, men dette er ikke bare irritasjon. En god blanding av positivt og negativt tenker jeg. Litt sånn hverdagen er!


# Jeg har startet å høre på en del podcaster, og definitivt funnet en del favoritter. Likevel har jeg en som jeg bare MÅ høre på hver gang hun kommer med noe nytt. Å det er Ingefær podcasten til Sara Lossius (hun har altså en blogg også som jeg har linket til). Sara har så mange spennende personligheter på besøk, men ikke bare det. Hun stiller så utrolig mange gode spørsmål, hun er virkelig engasjert, og hun er så utrolig behagelig å høre på. Det er blitt noen skogsturer med bikkja og Ingefær på øret for å si det sånn!

# Som nevnt over har jeg startet å høre på podcaster. Og for det meste er det bra, men jeg ble litt lei meg egentlig når en av favorittene begynte å henge ut en person som tydeligvis var utviklingshemmet eller litt annerledes. Mest sannsynlig mente du kanskje ikke å si det på den måten, men det var trist å høre på.

# Jeg prøver å komme ordentlig i gang med trening igjen, og det er så typisk at jeg hver gang skal bli forkjølet, få allergianfall eller migrene når jeg er skikkelig i gang. Så her jobbes det med å jobbe seg gjennom disse hindringene. Er det bare jeg som syns det er vanskelig? Ønsker meg gjerne litt mer disiplin altså, å ja jeg jobber med saken.

# Nettroll. Trenger jeg si noe mer? Hvorfor tar noen seg rettighetene med å si negative ting om andre mennesker? JA, alle burde tåle konstruktiv kritikk. Men å få høre hvor feite de er er hverken konstruktivt eller har noe med saken å gjøre.

# Hva er det med dagens musikk? jeg trenger mer musikk som gjør meg gira! Dropp gjerne en spilleliste, om du leser :D

# Jeg syns det er SÅ gøy å trene crossfit. Etter en hard eksamensmåned i mai og starten av juni, så hoppet jeg rett i jobbmodus og har jobbet hele sommeren nesten uten noe pause. Så treningen ble satt på side. Etter vi kom tilbake fra ferie har jeg satt trening på agendaen igjen. Men det får ikke blitt så ofte når man er støl i nesten en uke i ettertid. Men fy søren så gøy! Nå jobber jeg med å få trent litt oftere slik at jeg ikke blir så støl. Også jobber jeg med å lage meg skikkelige rutiner slik at treningen ikke faller ut igjen på grunn av mye jobb. Ja det ble litt unnskyldninger underveis der, noe jeg også jobber med å slutte med! ;)


Jeg tenkte jeg skulle lage et innlegg senere som omhandler selvfølelse og egenverdi. Rett og slett fordi jeg syns det er viktig. Følg gjerne med om du syns dette høres interessant ut :)


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jeg trenger å finne en vei
en vei ut av mine egne tanker
jeg slipper ikke til
jeg slipper ikke forbi
De stenger meg inne
kveler meg med ord, forventninger og krav

Er det slik livet er? Skal man kveles?
Jeg forsto det ikke før, og jeg forstår det ikke nå

Finnes det en vei, en vei ut av tankehavet
tankestrømmene
kravene
forventningene
ordene
Finnes det en vei ut av mitt eget hode, sinn

Jeg føler meg maktesløs
sliten
trøtt
tatt forgitt
Jeg sovner snart, snart
med hodet i fanget
for så langt har det sunket
så langt nede er jeg blitt

Du kan ta ordene dine, smake på de
føle på de
hva føler du?
skal jeg si det samme til deg, som du sa til meg
skal jeg kreve det samme av deg, som du krever av meg
hva hadde du gjort om mine forventninger var like store som dine?

Jeg har ingen forventninger til deg,
for jeg vet hva du er
du er tom
tom for luft
du kveler meg

Du er ingenting, jeg ser deg ikke
for du finns ikke
ikke for meg

©Toyni Erica Iversen

(picture found online, not known artist, tell me if you know)


Likes

Comments