Hej hej folket

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. De började med att jag, mamma o mormor åkte t en läkare i Ystad för att kolla upp lite grejer. Efter det åkte vi till Tomelilla och shoppade lite vilket var kul. Sedan hände det inte så mycket mer.. vi åkte hem jag fixade mig och sen stack jag till Anton och var med han ett tag. O där var dagen slut.

Men imorgon ska jag träna tidigt så ska gå o lägga mig. Sov gott <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej finisar!
Idag har ja egentligen inte gjort något speciellt men dagen började med att ja träffade Anton. Vi gjorde inget speciellt men lika kul har vi varje gång. Efter det stack jag, mamma, pappa o Joseph min lillebror o spelade golf. För min del 2:a gången jag någonsin spelat. Men det var riktigt kul.

Xoxo <3

Likes

Comments

Tjena!
Denna dagen har varit riktigt kul! Det var nämligen Kraftmätningskval. Kraftmätningen går ut på att man ska delta för klubben man tävlar för och försöka tävla i så många grenar som möjligt o ta så mycket poäng som möjligt för att klubben ska kvala till finalen som i är är samtidigt som Finnkampen.
Jag har haft halsfluss i veckan så jag fick inte köra alla grenar men jag körde i alla fall 4 stycken o de var: häck, spjut, höjd & kula.
Det var väldigt blåsigt och det blev inte många giltiga PB. Jag började med häcken som gick skitdåligt bara för att det blåste så mycket. Men spjutet efter det gick helt ok. Jag kastade 31.50 tror jag och mitt PB är 34,70 tror ja de va. Jag fick till tekniken så jag är jättenöjd. Efter det hade jag höjd och det gick ännu bättre... Jag har haft problem med min ansats i en väldigt lång period och äntligen så fixade jag det och persade nästan på 1,53 men rev tyvärr ut mig med resultatet 1,49. Sist men inte minst stötte jag kula. Det gick också helt ok, jag stötte 11,05 o mitt PB är 11,33 så jag är nöjd men en av stötarna som blev ogiltig kunde blivit kanske kring 11,70m - 12,00m om jag inte tappat balansen o trampat över. Men men sånt kan hända.

Nu är jag riktigt trött o riktigt solbränd så jag ska smörja in mig med någon salva och sen gå o lägga mig. Ha de gött!<3

Likes

Comments

Hej hej!
Jag är verkligen sämst med att uppdatera men jag har varit sjuk så jag har inte kunnat blogga.

Men i alla fall så hade jag skolavslutning igår och det var så kul. Att äntligen få en paus från skolan och kan få åtminstone lite sovmorgon under lovet o inte behöva vakna 05.30 är så skönt!
Efter skolavslutningen var jag, Maja, Nikki & Amanda på Rose Garden tror ja det hette. Man kunde äta buffé där o det var jättegott!
När jag kom hem kom mormor med ett paket till mig och jag fick ett par Nike skor av henne. Så snällt! Om du någonsin tänkt köpa de på internet så varnar jag folk med breda fötter att de är väldigt väldigt smala men de är jättefina o jag tycker de är sköna. Fick även en jättefin Of shoulder tröja av mamma som var jättesöt.

Nu ska jag fortsätta att njuta av mitt sommarlov o tagga till imorgon då det är kraftmätningskval. Yeyyyy taggar!

Ha de gott, puss.<3

Likes

Comments

Hej hej!
Denna helgen har ja tävlat mångkamp i Ljungby. Jag har inte så mycket att säga om tävlingen förutom att de gick ganska bra i höjden, jag persade nästan. Men alla andra grenar gick de inte så bra i. Det var väldigt blåsigt och riktigt varmt så det var svårt att tävla men kul att få köra lite mångkamp igen. Nu ska jag fortsätta fira mors-dag med familjen så ha de bra(:

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej alla fina!
Idag har varit en riktigt bra dag. Denna eftermiddag fick jag spendera tiden med Anton. Vi hade så roligt, som alltid. Vi åt grillat med familjen vilket var jättegott.
Nu ska jag sova för jag har träning tidigt imorgon. Puss & hej<3

Likes

Comments

Idag har varit en tuff dag speciellt i skolan men varmt o skönt har det varit. Det har varit ungefär 27 grader nere i Skåne och jag klagar inte. Har inte hunnit sola så mycket men har väll fått lite färg på träningarna då vi endast kan springa med sport-bh och korta shorts vilket är jätteskönt.
Efter skolan tränade vi höjd och 2 x 200m häck vilket egentligen inte är jättejobbigt men i denna värme blir det dubbelt så jobbigt.
Nu ska jag äta pizza med mamma o pappa eftersom Joseph (min bror) är hos kompis.

Haaade puss <3

Likes

Comments

Åhhh jag har varit så dålig på att uppdatera min blogg på sistone... men jag har kanske glömt lite att ta bilder o sen har jag struntat i det men ska bättra mig. Idag efter skolan gick ja o Felicia o fika på något ställe i Malmö som var jättemysigt och efter det skulle hon göra ögonfransförlängning. Fick däremot sitta i 1,30 h o vänta men men hade inget annat att göra. Rekommenderar att gå till "Linh Nails" där de är billigt o riktigt bra. Ha en bra dag <3

Likes

Comments

Här är del 2, de tog lite längre tid att fixa bilderna för allt krånglade o inget ville sammarbeta men här är de. Saknar det så mycket. Puss o kram(:

Likes

Comments