View tracker

Helt sjukt att det redan är december? Och hur komiskt att det kom snö idag?

Iallafall, dagen har tack och lov gått väldigt fort och det är jag tacksam för. Och imorgon åker jag äntligen hem och behöver ej komma tillbaka hit! Låter kanske värre än vad det är men vill verkligen inte ens besöka detta ställe frivilligt på ett bra tag. Och har en hel del planer framöver vilket känns väldigt skönt, för då är jag tillbaka på banan igen att alltid ha någonting att göra! Vilket är det bästa jag vet.

Sitter just nu och skriver min sista samhälls uppgift som jag skjutit upp i 3 veckor, tre veckor hörrni! Inte ens okej haha, så stressar mig verkligen igenom den nu. Och imorgon ska jag träffa Simon, äntligen! ( Nej inte nytt ragg på g, utan en vääääldigt bra vän till mig. Om ni minns Simon och Moa? Japp, den Simon ) Bästaste människan det där. Och ska även hämta ut min summerburst biljett!!! SÅÅ TAGGAD. Helt sinnes att jag blir 18?

Och så spökrierna. Har fått så många frågor från vänner om det spökar på grythyttan och O-M-G JA. Det kan man verkligen säga. Allt från steg i trappan till utanför/i mitt rum. Kan tillägga att jag bor själv i detta hus där det är 2 rum. Från att duschen var på, till att vattenkokaren var av/på, av/på flera gånger. Och tillsist saker som ramlat ner. Menmen, det är ett väldigt gammalt sälle så vad förväntar man sig?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

nkatHej sunshines! Jag har just nu min sista praktikvecka i grythyttan, och om jag ska vara ärlig så har det vart dem tre längsta, tråkigaste och jobbigaste tre veckorna i hela mitt liv. För har bott här så har bara haft praktiken i princip. Så tänker ej blogga om min vardag under praktiken då det blir för enformigt, så tänkte ta fem snabba om mig.

- Jag har tvångstankar. T.ex så måste jag alltid räkna steg när jag går i trappan tills jag är vid den dörren jag ska in i mm.

- Jag blir väldigt arg och bitchig när jag är uttråkad för jag är van att ha saker att göra hela tiden

- Jag stör mig på folk som smaskar, andas högt och folk som stirrar.

- Jag dricker alltid med sugrör eller runt mitt glas och byter glas.

- Jag drömmer om att bli både fotograf och DJ i framtiden. Och insåg nu att detta lät för klyschigt.. haha

Likes

Comments

View tracker

Hej sunshines! Nu ska jag faktiskt börja ta tag i bloggen på riktigt och inte komma med massa ursäkter. För det blir ju oftast så, att det blir en trögstart och man skyller på massa skit. Men nu så är det slut med det. Iallafall, händer inte så mycket speciellt i mitt liv just nu, men det kommer hända en hel del framöver kan jag säga er. Fyller snart 18. Får snart mitt körkort. Ska på summerburst mm. Så kommer nog bli en hel del roligt bloggande framöver hoppas jag.

Likes

Comments

Började jobba 12 idag och redan då var detaljer mycket folk där. Och vi har seriöst haft en rusch som pågått under hela dagen. Men tycker ändå det är rätt skönt när det är mycket att göra. Och har stått en hel del i kassan idag också, och känns så sjukt bra då jag börjar lära mig vart allting ligger så det går snabbare osv. Och nu sitter jag på bussen hem till Erik, äntligen. Saknar honom sjukt mycket idag faktiskt. Så ska äta lite kräftor och så med hans familj sen tror jag inte vi ska göra något speciellt faktiskt.

Och imorgon är ännu en fullspäckad dag men det tar vi då.

  • 216 readers

Likes

Comments

Igår var jag faktiskt rätt så produktiv. Jag pluggade så sjukt mycket i skolan så jag kunde skicka in 5 klara dokument. Sen efter skolan övningskörde jag och det gick faktiskt sjukt bra. Börjar lära mig att växla av vana och såntdär, och det blir så sjukt mycket roligare då. Sen åkte vi hemåt och jag städade och tog lite disk osv innan jag åkte hem till Erik, och vi umgicks med Simon hela kvällen och sådär.

Och just nu är jag påväg till jobbet och efter jobbet väntas kräftskiva hos Erik, hur mysigt?

  • 215 readers

Likes

Comments

På riktigt? Är så sjukt dålig på att blogga nu för tiden. Så En när jag är i skolan ska jag slänga upp några inlägg så ni får saker att läsa under veckan. Iallafall igår var jag på körskolan och hade teori. Efter det var jag hos Erik till rätt sent igår så somnade i princip direkt när jag kom hem. Och imorgon plus fredag och lördag jobbar jag då det är live at heart i Örebro.

  • 232 readers

Likes

Comments

Har inte bloggat på några dagar. Har varit så sjukt trött så har inte orkar. För har jobbat hela helgen fast jag egentligen inte skulle bara för set var sjukt mycket. Sen igår gjorde jag verkligen ingenting. Så inte så jätte intressant att blogga om faktisk. Men slänger in några bilder från de senaste dagarna.

  • 246 readers

Likes

Comments

Ska snart ut och övningsköra sen ikväll kanske jag ska sova hos Erik. Och imorgon ska jag övningsköra igen. Men vill verkligen bara ligga i nu som in i så jag kan få mitt körkort! Vill köpa min älskade BMW i svart, byta ut ljudet till dem där tolvorna och bara åka på roadtrips. För är ju ändå inte sådär jättelänge kvar tills jag fyller 18. Hoppas det går snabbt så jag kan glida runt!

  • 262 readers

Likes

Comments

Min teori lektion var inte igår utan i onsdags. Tog helt fel på datum, men det löser sig. Så gick hem till Erik istället. Och vi hade inte planerat att göra någonting egentligen men det blev en spontan bio med Simon och Moa. Sen åkte vi hem till Erik igen innan dem körde hem mig. Och jag duschade och sen somnade jag direkt, så därför jag ej bloggade. Och idag ska jag och Erik bara ha en myskväll hemma hos mig, så egentligen inget speciellt.

  • 274 readers

Likes

Comments