Hej finisar! Hade faktiskt tänkt börja blogga igen. Najs va? Rätt mycket som hänt på senaste tiden vi sågs om vi säger så. Fått utökade timmar på jobbet. Singel. Körkortet går väldigt bra. Blivit utvald bland topp 4 i klassen att få åka till ett speciellt ställe för praktik. Så mycket på gång nu men det rullar på bra. Tänkte iallafall bara att jag skulle skriva ett litet snabbt inlägg då jag ska iväg på 25 års fest ikväll och ska snart åka upp till min syster och ha för fest där en stund. Men ni får ha det bra tills jag skriver igen, och ta hand om er.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Funderar starkt på att sluta blogga. Känner att jag inte har tid för detta just nu då jag jobbar, övningskör, ska va m vänner mm samtidigt. Så vi får se

  • 79 readers

Likes

Comments

Började jobba 12 idag och redan då var detaljer mycket folk där. Och vi har seriöst haft en rusch som pågått under hela dagen. Men tycker ändå det är rätt skönt när det är mycket att göra. Och har stått en hel del i kassan idag också, och känns så sjukt bra då jag börjar lära mig vart allting ligger så det går snabbare osv. Och nu sitter jag på bussen hem till Erik, äntligen. Saknar honom sjukt mycket idag faktiskt. Så ska äta lite kräftor och så med hans familj sen tror jag inte vi ska göra något speciellt faktiskt.

Och imorgon är ännu en fullspäckad dag men det tar vi då.

  • 135 readers

Likes

Comments

Igår var jag faktiskt rätt så produktiv. Jag pluggade så sjukt mycket i skolan så jag kunde skicka in 5 klara dokument. Sen efter skolan övningskörde jag och det gick faktiskt sjukt bra. Börjar lära mig att växla av vana och såntdär, och det blir så sjukt mycket roligare då. Sen åkte vi hemåt och jag städade och tog lite disk osv innan jag åkte hem till Erik, och vi umgicks med Simon hela kvällen och sådär.

Och just nu är jag påväg till jobbet och efter jobbet väntas kräftskiva hos Erik, hur mysigt?

  • 134 readers

Likes

Comments

Som ni kanske märkt är jag helt USA galen och historien om att jag velat åka dit sedan jag var 5-6 år. Och åren börjar närma sig och jag fyller 18 nästa år. Och när jag fyller 21 bär det av, då smäller det. Då ska jag äntligen genomföra min livslånga dröm, och jag hoppas den blir tusen gånger så bra som i mitt huvud. Men det är tyvärr väldigt oklart än om jag åker själv eller drar med mig någon, men det lär märkas då det trots allt är rätt så länge kvar. Men hur planerar jag? Vad ska jag se? Och varför vill jag se det jag vill se? Jag tänkte att jag kanske ska göra detta som en miniserie med 2 städer som jag vill besöka i varje inlägg och berätta lite varför just det intresserar mig. Och ska försöka göra det så spännande som möjligt och inte drömma mig iväg allt för mycket i texten. Men jag funderar starkt på en coast to coast resa. Det är det ända jag säger än så länge sunshines.

Likes

Comments

På riktigt? Är så sjukt dålig på att blogga nu för tiden. Så En när jag är i skolan ska jag slänga upp några inlägg så ni får saker att läsa under veckan. Iallafall igår var jag på körskolan och hade teori. Efter det var jag hos Erik till rätt sent igår så somnade i princip direkt när jag kom hem. Och imorgon plus fredag och lördag jobbar jag då det är live at heart i Örebro.

  • 151 readers

Likes

Comments

Har inte bloggat på några dagar. Har varit så sjukt trött så har inte orkar. För har jobbat hela helgen fast jag egentligen inte skulle bara för set var sjukt mycket. Sen igår gjorde jag verkligen ingenting. Så inte så jätte intressant att blogga om faktisk. Men slänger in några bilder från de senaste dagarna.

  • 165 readers

Likes

Comments

Ska snart ut och övningsköra sen ikväll kanske jag ska sova hos Erik. Och imorgon ska jag övningsköra igen. Men vill verkligen bara ligga i nu som in i så jag kan få mitt körkort! Vill köpa min älskade BMW i svart, byta ut ljudet till dem där tolvorna och bara åka på roadtrips. För är ju ändå inte sådär jättelänge kvar tills jag fyller 18. Hoppas det går snabbt så jag kan glida runt!

  • 181 readers

Likes

Comments

Min teori lektion var inte igår utan i onsdags. Tog helt fel på datum, men det löser sig. Så gick hem till Erik istället. Och vi hade inte planerat att göra någonting egentligen men det blev en spontan bio med Simon och Moa. Sen åkte vi hem till Erik igen innan dem körde hem mig. Och jag duschade och sen somnade jag direkt, så därför jag ej bloggade. Och idag ska jag och Erik bara ha en myskväll hemma hos mig, så egentligen inget speciellt.

  • 193 readers

Likes

Comments

Idag hade vi öppen restaurang fast för bara våran klass för att få öva mer på hur det kommer bli om 2 veckor när vi har premiär. Så jag var ansvarig för förrätten och vi valde att höra egg benedicte med rökt renkött och hollandaise. Till varmrätt blev det entrecote, ris och rödvinssås. Egentligen skulle vi ha ugnspotatis men potatisen var slut. Sen till efterrätt fick vi chokladfondant med bärkompott. Sjukt gott och väldigt mysigt att spendera kvalitetstid med klassen.

Och Jacqueline hade tyvärr väldigt mycket migrän idag så blir inget. Så ska snart ta bussen hem och så kommer antagligen Erik hem till mig senare.

  • 212 readers

Likes

Comments