Vad gör man egentligen när det känns som att livet står still? Samma gamla vardag, inget händer och det finns inget att se framemot?

Kanske är det för att vi går mot vinter och för var dag som går blir dagarna allt mörkare och kallare och jag kan inte undvika att längta efter sol och värme, speciellt då jag knappt fick någon av de i sommar då jag i princip jobbade hela sommaren.

Sedan är jag orolig över framtiden också, jag känner att vägen till mitt drömyrke känns rätt svår, jag har inte börjat övningsköra ännu och jag måste skaffa mig ett nytt jobb.. Sedan gör det inte bättre av att läsa och se massa framgångsrika människor som har allt och lite till och lever sina drömliv då jag känner mig typ stressad av de haha. Dock tror jag inte att jag är ensam om att känna så ibland, speciellt bland oss unga som precis gått över till vuxenlivet. Är väl helt enkelt inte van vid sådana här problem och tankar haha men men, man vänjer väl sig och saker och ting blir bättre med tiden.

Men nu ska jag ta och se min favorityoutuber Sandra Lindahls nya video och sedan kanske ta och provsminka mig inför halloween om jag hinner. Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Var inne på Zara´s hemsida häromdan och hittade dessa snygga väskor till väldigt bra priser! Alla kostar kring 500 kr och ni hittar dom här. Tycker även att man får ett intryck av att dom är lite dyrare vilket man inte klagar på. Blir nog att klicka hem en av dom, mest troligt den högst upp till vänster då jag älskar färgen och enkelheten i den.

Likes

Comments

​Hittade denna underbara lägenhet för ett tag sedan då jag letade runt efter inspiration till mitt nya rum. Färgvalen, inredningen, detaljerna och inte tala om stuckaturen är helt i min stil. Ska absolut inreda på ett liknande sätt när jag flyttar hemifrån. Tyvärr minns jag inte var jag hittade bilderna då det var ett tag sedan jag hittade dom men av någon av er vet så kommentera gärna! 

Likes

Comments

Första skolveckan och första helgen i Stockholm är nu avklarad. Det har hänt mycket och mycket tankar har tänkts. En är angående om jag verkligen ska byta kurs eller stanna kvar och försöka? Det lutar nog mest åt att byta kurs till ytterligare en designkurs eller så stannar jag och kämpar med engelska 7.. Men aja får se ska prata med min mentor imorgon. Dessa kurser är frivilliga och det är tur att man får möjligheten att lägga till, eventuellt ta bort kurser på gymnasiet.

Sedan i helgen slog jag till och unnande mig något jag velat ha i flera år haha. Köpte en väska från Marlene Birger med tillhörande clutch vilket jag är oerhört glad över. Älskar den så och rymmer i stort sett allt i den, så najs! Kan visa den nån annan gång.

Sedan i helgen hängde jag med massa kompisar - dels några nya men även gamla och efterlängtade. Deppade även den helgen och det är inte slut än, vill få allt bra igen men det blir svårt och får ta de. Men nu ska jag se på Arrow och tänka på nått annat för en stund så kram hörni

Likes

Comments

Tiden efter jul var rätt up and down, det hände mycket och blev ett antal erfarenheter rikare. Detta var även en tid där jag spenderade mycket tid med mina kompisar. Vi sågs varje helg och hade sleepovers, drog på skidsemester tillsammans, lagade middagar, hade fekke och bara levde helt enkelt gud vilka härliga minnen. Älskar dessa tjejer så!!

I skolan hände det rätt mycket så som nya kurser och nya lärare. Och mycket plugg var det dessutom herregud hahah aldrig varit så stressad som då. Satt även barnvakt mycket innan jag tillslut flyttade från Neglinge i Saltsjöbaden till mina släktingar i Nykvarn. Hängde alltså mycket med mina släktingar denna tiden. Bodde i mysiga Nykvarn, vilket är ett ställe som ligger rätt så varmt om hjärtat för att jag alltid gillat de.

Fick även två nya kompisar vilket jag är oerhört glad över. Extra kul var det med Fanny för hon och jag bodde i princip tillsammans och åkte ofta på små trips med hennes motorcykel eller så gick vi bara runt om i Nykvarn och hade de najs. Gash vad jag saknar de.

Sedan var terminen slut och ett till läsår hade gått. Det hade varit ett omtumlade läsår så det var rätt skönt att det var över och jag fick åka hem för att spendera sommaren i älskade och saknade Luleå.

Likes

Comments


Minns att jag tyckte att tiden gick så fort, plötsligt var det tid för att packa resväskan med alla julklappar i och åka till Luleå. Hängde mycket med tjejkompisarna då, mycket sleepovers, biomys, sena kvällar och nätter på tuben, träffade och lärde även känna mycket nya personer vid denna tiden. Hade även mitt första heartbreak vid denna tiden haha i jakten efter kärleken. Och som vanligt var de rätt så mycket drama - något som hör till tonårslivet och speciellt livet som 17 årig tjej i sig.


Var även i Spanien en vecka vilket var lika härligt som vanligt. Lite tråkigt var de dock för att vi sålde lägenheten denna gång och då var det därmed sista gången vi var där.

Likes

Comments

Mycket har förändrats sedan sist och även min syn på det här med bloggandet. Jag bloggar bara för min skull och är inte ute efter att få så mycket läsare som möjligt, vilket var en av anledningarna till varför jag mer eller mindre la ner den senaste. Ni läsare är verkligen jättegulliga och så men när bloggandet känns som ett måste då känns det inte som på mina villkor längre. 

Detta är min andra blogg men den kommer inte vara som den andra på grund av att denna är mer privat och ni men främst jag, kommer kunna följa mitt liv och allt som hör till de. Jag kommer dela med mig av rätt så mycket tankar jag har men även vardagliga saker jag gör, så detta kan man nästan se som en dagbok. Vet att många ifrån min hemstad men även härifrån Sthlm är intresserade av att läsa hur det går för mig.

Dock har de ju gått en tid sedan jag senast bloggade så jag tänkte börja med några catching up inlägg.
Kram

Likes

Comments