View tracker

Hej på er! Känns som det var riktigt längesen jag bloggade men min uppdatering ska absolut bli bättre. Det jag har att skylla på är väl mängden plugg jag har och även mina träningar. Nu kom jag precis hem och ska göra avokado mackor. Sedan ska jag göra en idrotts läxa och sen har jag träning. Jag hoppas att det går bra. Förresten har jag skaffat appen Yellow. Gjorde det igår och den är riktigt beroendeframkallande måste jag säga, haha. Nästa vecka är min sista innan höstlov!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Tröja - Ralph Lauren 

Kjol - Zara

Väska - Zara 

Skor (Espradilles) - Michael Kors

Armband - Marc Jacobs

  • 12 readers

Likes

Comments

View tracker

Hej hörni! Det är så att jag varit sjuk från i söndags och är fortfarande det. Jag har stannat hemma från skolan men idag är nog sista dagen jag gör det. Jag har åkt på en riktigt grov förkylning vilket har varit svinjobbigt rent ut sagt. Jag har väldigt bra immunförsvar och blir sällan sjuk och hade nästan glömt hur jobbigt det är. Jag har så ofattbart mycket plugg denna vecka men har inte gjort någonting. Man orkar verkligen inte när man är sjuk. Så det blir en väldigt jobbig vecka framöver då jag måste plugga en massa jag missat. Nu sitter jag och dricker smoothie och kollar på min favoritfilm En oväntad vänskap. Imorgon ska jag till skolan men slutar lyckligtvis 13.30 och min kropp skulle nog inte orkat längre än det. Sedan har jag träning och jag skippade min i tisdags vilket inte alls är bra då jag ska tävla snart, men är man sjuk så är man.

Puss och kram

Chanel

Likes

Comments

  • 21 readers

Likes

Comments

Hej på er! 

Jag heter Chanel och är 14 år och bor i Stockholm. Jag har haft många bloggar förr och nu blev jag sugen på att skaffa en igen. Jag kommer mest att blogga om mitt liv och mode eftersom att jag har ett stort intresse för det.

Hoppas ni gillar min blogg! 

Kram Chanel 

Likes

Comments