Kängor Nelly.com | Jeans Dr Denim | Topp H&M

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ballerina,H&M | Fotlänk,Creole | Solglasögon, Rayban

Har precis gjort i ordning denna brunch som ni ser på bilden, är ledig idag så passade på. Bjuder även på en bild på en outfit jag hade till praktiken igår matchande med svart kavaj och en vit topp.
Ska sätta mig framför youtube ett tag och sen blir det av till gymmet. P.S Ska fortsätta tjata på Sofia att hon ska blogga!!

Likes

Comments

Polotröja från H&;M.

Likes

Comments

Hade tänkt lägga upp festbilder från igår men sen kom jag på att jag inte har några, vi är bokstavligen sämst på att fota när vi gör nånting så det får vi ändra på. Men kul hade vi iallafall.
Just nu ligger vi i soffan och kollar på Therese Lindgren på youtube, vårat lilla intresse som alla stör sig på haha! Nej men det är superkul om man är intresserad av smink etc så det rekommenderar jag att göra när ni inte har något bättre för er. Kan göra ett annat inlägg där jag tipsar om YouTubers.

Likes

Comments

Ni kan följa mig på instagram Cassieanthonyy@

Hej! Cassandra heter jag och är 1 utav dom två "champagneflickorna"😉 Jag bor på Ekerö i utkanten av Stockholm och är 17 år. Mina vardagar består väl mest av häng i solen på bra dagar och film mys på sämre dagar, och just nu har jag praktik på ett hotell på söder. Helger är lite mer intressanta, alltid händer det nånting så häng med oss här på bloggen för ett lite roligare liv.

Likes

Comments