Header

Lisa 6-9 månader, Nytt:

I samarbete med buzzador har vi nu testat vår XP-645 skrivare från Epson och WOW säger jag bara! Det blir fantastiska bilder och upplösningen är magisk. Den är Busenkel att ställa in med hjälp av Epson's app och Wi-fi-inställningar. Man kan skriva ut bilder med både cd-skivor, USB, wi-fi och minneskort. Vi har nu provat de tre olika pappersformaten vi fick till och hur roligt är det inte att kunna variera sig mellan att skriva ut bl.a gratulationskort, Matta A4-papper eller högupplösta blanka fotopapper? Ikväll ska jag sätta mig och fixa färdigt Lisas födelsebok med alla foton nu när vi har en fantastisk skrivare att kunna skriva ut alla foton med! Tusen tack Buzzador ♥️♥️ #xp645buzz #epson #buzzador

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Lisa 6-9 månader, Familjen

8 Månader idag 💗 Jag tänkte köra en liten update på hur Det ser ut för Lisa just nu: Två tänder i underkäken har kommit upp. Den första tittade upp när hon var 6 månader och det var jättejobbigt för henne under fyra dagar under tandsprickningen. Det kliade och hon ville sa saker i munnen hela tiden. Tand 2 har hon inte haft några problem med alls. Hon kryper inte - men drar sig bakåt baklänges. Hon älskar att stå mot bordskanter och saker med stöd. Hon älskar att gå-och-spring träna när hon håller i våra händer ~ Hon springer verkligen fram nu.
I torsdags började hon säga pappa och mamma 💗. Hon älskar att köra rally i gå-stolen. Hon älskar all mat hon har ätit änsålänge förutom torsk (både hemlagad och köpt mat). Hon sover mellan mig och Micke i vår säng varje natt. Hon har sovit i sin egna säng 3 gånger sedan födseln. Jag ammar henne fortfarande (cirka 2-3 gånger per dag beroende på hur mycket vi är hemma). Hennes favoritleksak är Bambi från Brio och våra fjärrkontroller till tvn. Hon skrattar hysteriskt när man flyger flygplan med henne.

Likes

Comments

Likes

Comments

Lunchat i Hofors, morgonpromenerat, druckit rödvin, fikat, fått besök, eldat majbål, twistshakefotograferat och haft det supermysigt. Nu säger vi godnatt!!

Likes

Comments

Har precis hämtat ut det här jättepaketet och nu om 20 minuter ska jag möta upp zarah och camilla. Och sälja peakjackan. Och posta tre andra paket. Och packa inför morgondagens mini-weekend!

Likes

Comments

Lisa 6-9 månader, Familjen

Den här helgen har bara rusat iväg. Jag har sovit så fruktansvärt dåligt så dagarna har blivit så back de kan bli. Jag har inte somnat förrän närmre 04 på morgnarna även fast jag gått och lagt mig lite efter 23. Och när Lisa vaknar klockan 8 då man själv sovit i cirka 4 timmar så vill man bara ställa in allt som dagen hade planerat. Och det har fått bli så. Och det kommer bli så ibland.

Imorgon ska jag ha en heldag med mamma och pappa och på tisdag ska jag fika med tjejerna 💗 OCH på onsdag åker vi till Gävle och stannar där tills på Söndag!

Likes

Comments