Header

Mamma lades in 12.30 på ortopeden idag. Jag, Lisa och pappa var där ända fram till det att sköterskan kom och hämtade in henne för bedövning och narkos. Efter att vi hade lämnat av mamma tog vi en promenad till myrorna där jag hittade 3 stycken spel. En timme senare åt vi bolognese hemma hos mamma och pappa.

Jag och Lisa somnade på balkongen kort därefter. Vi har sovit ganska dåligt inatt då Lisa vaknat till vid flera tillfällen, så det är skönt att kunna ta igen det ibland.
Besökstiden varade bara fram till 20.00 och mammas operation tog längre tid än planerat så vi hann inte träffa henne mer för dagen. Jag hade önskat att vi kunde vara där när hon vaknade upp men det gick inte pga öppettiderna, tyvärr. Så det får bli en tidig promenad imorgon istället! Jag är så glad att allting gick bra ♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mamma har brutit armen, axeln, handleden och har frakturer i armarna och sitter just nu på akuten i ett litet privat väntrum med pappa och väntar. Mamma ringde kl 17.15 och berättade att dem var där. Klockan 18.00 kör jag, micke och Lisa och hämtar upp André för att åka och överaska dem på sjukhuset. Vi köper med lite burger-king-mat så att dem skulle få något i sig ifall dem skulle få vänta länge. Min älskade familj ♡♡

Nu är vi hemma igen och ligger i soffan och myser. Vi ska snart gå och lägga oss, jag är så sjukt trött idag.

  • 26 readers

Likes

Comments

Alltså jag verkligen älskar newbies kläder. Alla färger, volanger, spetsar och allt som är sådär riktigt sockersött. Klockan 13.00 idag hade jag nageltid hos Hang på gågatan, så micke fick vara ensam hemma med Lisa. Farmor hade kommit förbi några timmar med när jag var iväg. På vägen hem köpte jag hem ingredienser till gulaschsoppa som jag lagade när jag kom hem. Jag hann även springa upp om till mamma och pappa på en snabb kopp kaffé efter att jag hade fixat naglarna. Det är så otroligt skönt med egentid ibland. Jag uppskattar det verkligen så himla mycket. Dock händer det i stort sätt aldrig, det är för tidigt för att det ska kunna gå ihop med amningen var 3:e timme. Så det blir i princip bara en gång var fjärde/femte vecka då jag promenerar till triangeln i min ensamhet för att fixa naglarna. Och det är så himla skönt att komma bort några timmar för att bli ompysslad och fin!

Likes

Comments

Lisa är fortfarande väldigt trött och hängig. Så jag har ställt in alla planerna under veckan. Family first, såklart. Det började med att hon sov till klockan 13.30 idag, vilket är väldigt ovanligt för henne. Så jag och micke passade på att städa lite här hemma fram till dess. Det var första gången på väldigt länge då jag kunde äta frukost med två fria händer, utan prinsessan i knäet och/eller under bröstet. Jag brukar få ha henne ammandes på en kudde under tiden jag äter, och nu är jag så van vid detta och även att få göra saker med en hand så det bekommer mig knappt längre. Men visst uppskattar man det väldigt mycket då tillfälle väl ges . 

Man är ju väldigt bunden när man ammar, man har aldrig möjlighet att överlåta själva matningen till någon annan. Men jag skulle aldrig någonsin överväga något alternativ så länge det fungerar med amningen. Och jag är så otroligt glad över att det verkligen fungerar så bra. För även om det är jobbigt ibland så finns det nästan ingenting som är mysigare än när man får den här lilla egna mamma-dotter-stunden som ingen annan kan ta ifrån er. Det stärker banden mellan er något enormt.

Men som sagt, när Lisa vaknade vid 13.30 så ammade jag henne i en halvtimme ungefär innan vi tog bilen för att åka och storhandla på Ica Maxi.
Därefter har vi bara sovit, lagat mat, ätit och tittat på tv. En riktig hemmadag med andra ord, och det är så mysigt ibland.

Likes

Comments

Igår förmiddags var det dags för Lisas 3-månadersvaccination och jag klarade inte av att hålla henne. Mitt hjärta brister när jag hör henne gråta på det sättet. Det var samma intensiva skrik som hon får när hon har ont i magen. Så Micke fick hålla henne och jag satt mitt emot och tittade på med gråten i halsen. Jag har blivit så himla känslig med Lisa sedan hon föddes. Jag kan börja gråta ibland när hon är ledsen. Men man är ju så rädd om sina finaste ägodelar och hon är det finaste jag har.

Vi promenerade hem direkt efter vi hade varit hos bvc. Jag ville hålla mig hemma med tanke på att dem säger att det är väldigt vanligt att bebisarna blir febriga, extremt trötta och väldigt gnälliga. Som tur var så skedde det ingen förändring på Lisa förrän närmre kvällen då hon blev lite gnällig och ville absolut inte ligga själv, men inget mer (peppar, peppar).

Idag har febern varit uppe i 37,2 och Lisa har nästan bara sovit sedan hon vaknade klockan 8 i morse. Philip sov här inatt. Hans plan hem från Lissabon landade senare är planerat så han och micke hade sällskap hem hit igår då dem anlände på Malmö C samtidigt. Det var jättemysigt med en liten uppesittarkväll med vin, prat och tv. Jag älskar att ha familjen nära. 


Likes

Comments

Tusen tack för åkpåsen mamma och pappa ❤️

Jag och mamma har hängt på triangeln några timmar nu på eftermiddagen och Lisa fick den här underbara åkpåsen. Några timmar senare kom micke förbi med 4 pizzor till oss som vi åt på balkongen. så himla, himla mysigt! tack för allt ikväll ❤️

Likes

Comments

Jag hittade det här till Lisa igår och blev alldeles förälskad, och som jag sagt förut så är det något av det svåraste som finns - att motstå från att köpa babykläder.
Så det här fick följa med hem!

Likes

Comments

Philip har precis lagt sig och jag och Lisa har bäddat ner oss i sängen. Jag gick och mötte honom på centralen 19.21 och när vi kom hem stekte jag entrecote med pommes och bea till oss. Så vi satt och åt middag framför tvn och drack lite vin medan vi pratade om allt mellan himmel och jord.

Gud vad jag saknat detta! SÅ mysigt!

Likes

Comments