View tracker

1 här - 2 här - 3 här

Tre super duper snygga beige jackor, som är väldigt trendigt och inne just nu, du kan styla jackorna med till exempel färgen vit, beige, militärgrön, svart och chreamvit. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hejsan bloggen.

En sak som jag tyyp alltid undrat är vart är svarta bloggerskor i Sverige? eller.. klart det finns svarta bloggerskor men jag menar stora bloggerskor.. som till exempel, Kenza, Kissie eller foki.. aa ni vet listan går vidare. Varför har jag aldrig sett en stor bloggare som är svart här i Sverige? är det jag som har missat dem eller.. vet inte riktigt men jag tycker att det är super duper skumt, för att det finns massor med svarta människor i Sverige, Men är det så att vi inte är bra på att blogga och inte bloggar alls? ELLER är det inte lika intressant och läsa våra bloggar som resten av tjejerna.. Nu säger jag VI just för att jag också är svart och jag tycker att det är lite tråkigt att det inte finns någon blogg med samma hudfärg som mig, som använder samma sminktyp eller har tips till mitt lockiga hår. Nu vill jag faktiskt att mina systrar klättrar upp till toppen, Vi behövs lika mycket i bloggvärlden som resten.

Tack för mig, Natti.

Likes

Comments

Tjena bloggen.

Jag har haft bloggpaus nu senaste 2-3 veckorna just för att jag inte haft så mycket tid och inspiration till bloggen, men nu är jag tillbaka och jag vill faktiskt blogga mer än någonsin nu, jag ska försöka göra minst ett inlägg om dagen så att ni hänger med.

Det är sjukt vad tiden går snabbt, Ju äldre man blir desto snabbare flyr tiden iväg utan att man hinner med. Man kan definitivt säga att tempot på tiden ökar ju äldre man blir, det är olika för alla självklart.. För vissa är det kanske tvärtom att ju äldre dom blir så saktar tiden.. Jag vet inte ? alla upplever allting olika. Hursomhelst så har jag tänkt på tiden, Det känns som att allting går segt om dagarna men sen när man kollar tillbaka så förstår man knappt hur snabbt man har kommit till ett annat år eller månad.

 Vad tycker ni om tiden, upplever ni att det går saktare eller snabbare med åldern?

Likes

Comments

Hejsan bloggen, i denna inlägg ville jag visa lite nytt jag har köpte, och ni kan även gå in beställa hem det jag har köpt

beyoncé parfym & doft på nätetlady gaga parfym & doft på nätetone direction parfym & doft på nätet

                                 Heat rush                                      Fame                                                   Our moment                    

Beyonce Heat Rush, 100 ml för 169 kr, klicka här för att klicka hem!

One direction our moment, 50 ml för 119 kr, klicka här för att klicka hem.

Lady gaga Fame, 50 ml för endast 139 kr, klicka här för att klicka hem.

Likes

Comments

Tjena bloggen!

En sak som jag har upptäckt för mindre än 2 månader sedan är nämligen Honung & citron med varmt vatten. Detta är sjukt bra för dem som vill tappa några kilon inom dom kommande månadena..

Det du behöver är endast, Vatten, honung och citron. Du värmer ett glasvatten och häller i 1-3 mat skedar honung bereonde på hur sött du vill ha det. (kom ihåg att honung är en sort av socker, så ta inte mer än 3 msk.) sedan så häller du halv citron/lemon i och blandar. Det du ska göra för bättre resultat är att dricka detta varje morgon på tom mage, alltså precis när du vaknat brukar vara bäst.


Likes

Comments

​Älskar dom här skorna obeskrivligt mycket! De här klackskorna gör verkligen sitt jobb, dem får dina ben och se gudomliga ut och dem är lätta och gå i. Det är verkligen inte lätt och hitta så här snygga och samtidigt bekväma skor, så gå in och köp dessa 

 Jag har köpt dom från www.nelly.com 

Likes

Comments

Hej allihoppa!

Idag tänkte jag ta och prata lite om självbild och självförtroende och vad vi tjejer eller killar borde känna till och tänka på helt enkelt. Och då hoppas jag såklart att denna inlägg hjälper er på något sätt, får er inse saker och ni får med er någonting härifrån liksom.

1. Ni är inte skyldiga någon att vara fin eller att ha den "perfekta" kroppen. Du är absolut inte skyldig någon på denna planet om ditt utseende, Så om någon till exempel kommer fram och är otrevlig om hur det ser ut eller hur du är så har du rätt och ignorera och bara skita i dem. Vad kan dem göra ändå? deras åsikter borde inte ändra sättet du ser dig själv på. Du, jag, hon, han.. ALLA VI människor har något vi är missnöjda med liksom, det du kan göra då istället för att klaga är att lära dig och älska dina "fel".. det du är missnöjd med så att säga. Så min första tips är att du inte är skyldig någon om ditt utseende eller hur du klär dig och det behöver du liksom ha i baktanken, glöm aldrig bort det.

2. Folk i tidningar/ Tv reklam /social media.. osv ser inte ut så i verkligheten. Denna punkt känner ju nästan alla till, Men ändå så försöker dem flesta unga tjejer.. eller killar att se ut som folk på tv och sociala medier. Och det är många som blir liksom deprimerade, hamnar i anorexia för att dom helt enkelt försöker se "perfekta" ut och för att dom inte lyckas se "perfekta" ut så uppstår det problem med självförtroendet. Detta är ju något vi ser överallt vi blir hjärntvättade av median om hur man "egentligen ska se ut", Man ska alltså enligt median ha den perfekta kroppen, perfekta håret, perfekta, näsan, perfekta, brösten osv. och då gör ju liksom människorna vad som helst för att kunna vara den "perfekta tjejen" eller den "perfekta killen". Men i verkligheten är vi alla människor och vi alla har fel, vi har stretchmarks, vi har ärr, vi gör misstag, vi har pigment fläckar och det är inget fel med det för att VI ÄR MÄNNISKOR. vi ska inte sudda ut verkligheten och bli hjärntvättade om median, Som ni vet så photoshopar dom bilder och videos i sociala medier och i median, vilket vi inte kan göra i verkligheten och ibland så glömmer människor det.

Det här är bara några av väldigt viktiga punkter både tjejer OCH killar borde känna till. Att först och främst älska sig själv är det allra viktigaste men det är även det allra svåraste. 

Håll utkik till fortsättningen..

Likes

Comments

Instagram@chaltu.sani

Nouw Magazine