10 bra saker med ADHD!

Humoristisk – Tänk efter! Vem har tråkigt tillsammans med någon som har ADHD?⭐️

Envis – Har du bestämt dig för något, ändras det inte så lätt.😂

Social – En person med ADHD är orädd i att skapa nya kontakter🤝.

Hyper-fokucerad – När det väl gäller eller du är intresserad finns det inget som kan komma i vägen!💪🏻

Otålig – Drar inte ut på tiden för att påbörja ett projekt.😇

Fantasifull – Personer med ADHD tänker utanför boxen och har stor fantasi.💕

Nyfiken – En person med ADHD vill lära sig nya saker och utvecklas🎉.

Rolig – Det är lätt att få med sig någon med ADHD på roliga äventyr.😂

Kreativ – Det blir lite mer annorlunda än "normala".😜

Kärleksfull – Personer med ADHD visar mer kärlek och omtanke mot sin familj o vänner❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 179 Readers

Likes

Comments

Varför får kvinnor inte gå toppless?
Ja, nu är det ju så att kvinnor får gå toppless på vissa stränder och till och med på vissa badhus om de vill. MEN det är fortfarande inte accepterat att se en kvinna gå toppless. Varför är det så?

Om män får gå toppless borde vi oxå få det om vi vill eller hur?

Om en kvinna väljer att gå toppless så är det större risk att hon blir anmäld för förargelseväckande beteende, men för killar är det inte alls så. Why?😠

Jag har sett många killar som har större bröst än vad jag har men de får gå toppless!!!😠
Om nu det är oacceptabelt för en kvinna att gå toppless så borde i såfall den regeln även gälla män, på strand och badhus med mera.

Eller vad säger ni, håller ni med?

Likes

Comments

tjaba tjena bloggen!!!

idag gjorde jag ett stort val!! jag ska sluta med rökningen!! iallafall försöka😁

så både Mamma och Pappa fixade en el cigarett istället, med vätska till såklart<3 smakar väldigt gott😍 (kanske blir beroende av den istället) Inte bara det jag har fått en ny mobil idag också en Iphone 5 SE e så jäkla tack sam för det <3<3<3<3<3 (behövdes en ny dock)

Jaha undra hur länge det här kommer gå att sluta med rökningen, kommer sakna dock Nicotinet ibland

jaja önska mig lycka till!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Likes

Comments

Många människor följer trender och mode och investerar i klädesplagg och smycken från de stora kedjorna, men hur många klär sig egentligen som de vill? En stil kan vara så mycket mer än tyg och färger. Det kan vara ett sätt att uttrycka sin personlighet, sin åsikt och sin smak, men hur många vågar ha en egen stil?

I dagens samhälle matas vi dagligen med bilder av vad som är inne, vad som är accepterat och hur vi ska se ut vilket görs till ett ideal som många följer men hur många trivs egentligen i detta?

Jag hör ofta kommentarer om att man ska klä sig "normalt" men va faan är normalt??

Trender, visa stilar blir inne och vissa är helt ute, alltså det ändras varenda år!! .

Varför ska vi inte våga vara som vi vill? Varför ska vi inte bestämma själva hur vi vill klä oss? Vem är vi rädda för? Oss själva, våra vänner eller de vi inte känner?

Jag som har en speciell stil får ofta undrande blickar. Folk förstår sig inte på mina röda lincer eller min enhörnings dräkt men jag bryr mig inte för jag trivs i det och jag tycker det är skönt.

Varför ska jag ens få blickarna? jag är en människa som uttrycker sig genom kläder och smink.

Sluta blicka eller kommentera andras stil så kanske fler vågar klä sig som de vill.

Och du! Du kan visst bära den där tröjan som fortfarande ligger i byrålådan. Gillar du den så spelar det ingen roll vad andra tycker. Du är unik som person och ingen är som du. Varför ska du passa in i mängden om du egentligen inte vill?

varför vill man passa i i mängden?? vad jag ser så ser alla olika ut!!
Var dig själv!!

Likes

Comments

Min stora fråga är varför??

Dagens ungdomar lägger upp en bild på sig själv och skriver "screena och lägg upp på "MS" (my story) om jag betyder något för dig", e det någon tävling man har med andra för att visa att man e speciell elr något?? Fattar inte grejen!! Vill man ha uppmärksamhet? vill man veta om man betyder något för sina vänner??

Varför skulle man inte betyda något för sina vänner, dom elr du har ju lagt till personerna av en anledning, elr??

Jag tycker själv att det är idiotiskt iallafall, jag screenar inte dom bilder iallafall men det betyder inte att mina vänner inte betyder något för mig iallafall!! jag bryr mig inte om jag betyder något för någon eler inte!!

De har ju lagt till mig för en anledning!! Elr har jag fel??

Nu kanske folk tycker att jag är en idiot elr något för jag inte delar såna bilder, men då får DOM tycka det för jag har min åsikt om det punkt slut.

Nu säger jag inte att folk inte ska lägga ut sånt, för man får lägga ut vad man vill (doc inte rasistiska elr taskiga saker)

Jag tycker det är löjligt men sånt, att man "testar" för att se om man betyder något för sina vänner elr inte!!

Jag betyder ju antagligen något för dom, de har ju lagt till mig för en anledning!!

Jag kommer inte screena den iallafall men de betyder något för mig iallafall.


Likes

Comments

Anime

Anime är ett enkelt vardagligt ord i japan för tecknad film,

det japanska ordet Anime e bara en förkortning av Animēshon

(katakana アニメーシン).


De första Anime bilder/ serier gjordes för hand, men med tiden så blev det mer populärt med datorer o redigerings program.

Det finns många olika Manga/ Anime serier, de finner du på andra sidan!!

gon till själen”.

Seaanime

Anime förekommer även som ett samlingsnamn,

för tecknade filmer i mangastil,

oavsett om de kommer från Japan eller andra (asiatiska) länder.

Likes

Comments

1. Hur gammal är du om fem år? 23 2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? min lillasyster 3. Hur lång är du? 157 4. Vilken är den senaste filmen du sett? Saw 3 5. Vem ringde du senast? min kusin Ebba 6. Vem ringde dig senast? Morsan 7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Bärhjälp vid bilen tack 9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda 10. När såg du senast din mamma? idag 11. Vilken ögonfärg har du? blå/gröna 12. När vaknade du i dag? vid 10 ca 13. Vilken är din favorit julsång? Julen är här 14. Vilken är din favoritplats? Kiwis säng och min egen säng :-) 15. Vilken plats föredrar du minst? Utomhus och där jag inte kan spela eller vara lat 16. Var tror du att du befinner dig om tio år? i min egen lägenhet 17. Vad skrämde dig om natten som barn? Jultomten :-D 18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Kiwi <3 19. Hur stor är din säng? ingen aning men det är en dubbelsäng :-P 20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar 21. Sover du med eller utan kläder på dig? utan kläder (naken) 22. Hur många kuddar har du i sängen? 4 23. Hur många landskap har du bott i? 1 24. Vilka städer har du bott i? Norrköping, Linköping och Gusum 25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? beror på när, men i sängen är det barfota 26. Är du social? ja på sociala medier 27. Vilken är din favoritglass? Hallonsorbet 28. Vilken är din favoritefterrätt? kladdkaka 29. Tycker du om kinamat? ja 30. Tycker du om kaffe? nej 31. Vad dricker du till frukost? Te eller Monster 32. Sover du på någon särskild sida? längst ut 33. Kan du spela poker? nae 34. Tycker du om att mysa/kela? Ao I love it 35. Är du en beroendemänniska? tyvärr 36. Känner du någon med samma födelsedag som din? ao
37. Vill du ha barn? vette fan 38. Kan du några andra språk än svenska? Ao, engelska, lite kinesiska och Danska 39. Har du någonsin åkt ambulans? ja 40. Föredrar du havet eller en bassäng? havet, man kan bada naken då :-D 41. Vad spenderar du helst pengar på? energy drycker, öl, cider, choklad och Cigg 42. Äger du dyrbara smycken? ao 43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? vet ej 44. Kan du rulla med tungan? Jajjamensan 45. Vem är den roligaste människan du känner? Kiwi 46. Sover du med gosedjur? Ao, Pinkky (rosa enhörning) 47. Vad har du för ringsignal? ingen aning 48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Nae 49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? min tröja 50. Flirtar du mycket? Sådär 51. Kan du byta olja på bilen? nae 52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? nae 53. Vilken var den senaste boken du läste? kommer inte ihåg vad den heter hihi 54. Läser du dagstidningen? nae 55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej 56. Dansar du i bilen? ibland 57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Banditrock 58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? en namnändrings blankett 59. När var du i kyrkan senast? flera år sedan 60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Christian och PG 61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? ingen aning 62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Kiwi 63. Vad lyssnar du på just nu? ODZ- Standard 64. Har du varit med i tidningen? Japp många gånger 65. Vad är det konstigaste du ätit? förlorad sköldpadda 66. Vem såg dig naken senast? Kiwi 67. Vad är det för färg på din tandborste? blå vit 68. Hur imponerar man på dig? ingen aning 69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Kiwi 70. Har du någon piercing? nae men vill ha en 71. Din största vinst? vette fan 72. Civilstånd? Singel, men är på G med Kiwi 73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? youtube och facebook och google 75. Ångrar du någonting du gjort? japp 76. Hur gammal är din pappa? ingen aning 77. Vilket är ditt drömjobb? djurvårdare 78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?p japp 79. Vad har du haft för husdjur? katter, hundar och hamster och råttor 80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? när jag förlorade oskulden, att jag drack en cider på skolans område, att jag är mycket med kiwi 81. Svär du ofta? Japp 82. Sverige när det är som bäst? när det är fred och när det inte är för mycket invandrare här. 83. Kan du åka slalom? japp 84. Vad har du ätit i dag? stek med potatis och sås och två mackor 85. Vad har du för utbildning? djurvårdare 86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? ansiktet 87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? min längd, brösten rumpan osv 88. Vilken är din bästa egenskap? att jag är en som vågar vara sig själv 89. Vilken är din sämsta egenskap? att jag är för snäll och godtroende om folk 90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? ingen aning 91. Saknar du någon? Ao Kiwi 92. Är det viktigt att fira födelsedagar? inte min men mina vänners 93. Vad gör dig ledsen? när folk bryter kontakten och anklagar mig för någonting jag inte änns har gjort. 94. Vad gör dig glad? Kiwi, cigg och när jag är fri 95. Har du varit gift eller förlovad? ao förlovad 96. Vad ska du göra i helgen? vara med kiwi eller med Anton 97. Vad är det knasigaste du gjort? spytt på en clown 98. Vad har du för laster? ??? 99. Vem är din förebild? Kiwi och Mamma 100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? spela LoL och vara lat.

Likes

Comments

jag fattar mig inte på vissa killar som bara "vill" kommentera och trycka ner oss tjejer.Vad vi än klär oss och hur vi än sminkar oss blir vi kallade för orre, hora. Vi tjejer bestämmer själva vad vi ska ha på oss och hur vi ska sminka oss och inte höra från er att vi ska ha det och det. När vi har korta kjolar, Då-OOh vilken hora.När vi har långa byxor, då- OOh vilken tönt.När vi har mycket smink, då- oooh vilken orre eller fjortisNär vi har inga smink, då- ooh vilken fuling. Men när man klär sig normalt och sminkar sig normalt och inte sticker upp i mängden även inte trycks ner i mängden är man ingen orre heller. Vad vi än gör kallas vi för slampor, horor och orrar. Frågan är att killar kan kalla oss tjejer för horor och sånt men vi tjejer inte kan kalla de för manshoror? En tjej ligger med en person och kallas för en hora medan.En kille ligger med flera tjejer och kallas för "Cooling". Varför är det så??? Jag blir så trött av alla dem som gömmer sig bakom skärmen och skriver onödiga kommentarer och kommer till skolan som om ingenting har hänt.Jag blev inte ledsen av det här utan bara irreterad, när jag ser andra tjejernas ask konton så ser jag , du är ful, du är en hora osv.Vet ni att vi tjejer inte blir ledsna utan att vi blir arga av saker som inte är sant.Då bygger vi på vår personlighet och blir ännu mer starkar för det gör i alla fall jag men vissa trycks ner ännu mer och mår så himla dåligt. Men snälla ni "vissa" killar som kommenter tjejerna, kan ni inte bara sluta? Det är bara barnsligt.

Likes

Comments

Idag när jag kollade jag min snapchat och såg jag att Joakim Lundell ( Jockiboi) lagt ut en bild som han troligen har skreenat eller fotat. det står att "Därför lägger Jockiboi ner sin Youtube kanal".

Han skrev själv att det är ett falskt inlägg, man blir så upprörd när man får veta att folk skriver falska inlägg i tidningar och på sociala medier som inte änns är sanna.

Ni som skriver debatter, nyhetsinlägg osv och publicerar det i tidningar och på sociala medier min stora fråga till er är VARFÖR?? varför skriver ni falska inlägg?? vill ni känna pengar?? vill ni ha uppmärksamhet??

Jag är själv bloggare och skriver olika slags texter på min blogg men jag skriver inte falska inlägg om någon eller om något. det är inte snällt!! tänk någon tror på det ni skriver och delar vidare med det, och fler har läst och delar inlägget och så går det runt så, till slut kommer den personen som inlägget handlar om kommer få veta det, den personen skulle nog bli mest fundersam om VARFÖR någon skriver falska nyheter eller inlägg om hen. Hen kanske får hat, dåliga rykten osv!!

Så snälla sluta skriva falska inlägg och falska nyheter och publicera det på sociala medier eller tidningar, Tänk efter innan ni skriver falska inlägg om någon eller om något, nästa gång kanske det handlar om er!!!

Sprid kärlek istället för hat och falska inlägg

Jag vill inte få uppmärksamhet nu eller kränka någon jag vill bara förmedla mig om att det här är fel och elakt!!

snälla dela med er den här texten så andra kan få del av det här viktiga budskap om dom som skriver falska eller elaka inlägg osv om någon eller om något som inte alls stämmer!!

Skriven av Cimmie Hansen

Om ni vill veta mer om mig och min blogg så gå in på den här länken www.nouw.com/chaise


Likes

Comments

Igår åkte jag till Skåne för att ha en kort liten semester med min farmor och farfar :) var tvungen gå upp tidigt men det var värt det, det har inte hänt så mycket speciellt bara det att jag sov länge idag, var på stan och letade efter ett överdrag till ett parasoll (deras gamla hade gått sönder) farmor var osäker vilken stl den hade så vi köpte två st olika, hoppas någon av de passar :) men annars har jag rökt, slappat, sminkat mig, ätit än del helt enkelt varit lat idag. (som vanligt)

Farmor pratade om att vi kanske ska åka till Danmark någon gång innan jag åker hem på fredag :) (förstod att vi skulle åka ditt, vi brukar det)

jag hittade en rolig sak på "ljud" inställningarna till mina "Gamer hörlurar" att jag kan ändra röstens stämma så jag ändra rösten i mina hörlurar så jag satt på en låt som heter "standard" av <ODZ ni som har lyssnat på dom vet att de har en mörk röst, den lät skit rolig efter jag ändrade deras röst till ljus istället, skickade det till Kiwi hoppas han hör det :) jag tyckte det var roligt i alla fall. Ha en bra kväll!! Hejdå

  • 260 Readers

Likes

Comments

Nouw Magazine

Nya inlägg

10 bra saker om att ha ADHD❤️

" 10 bra saker med ADHD! Humoristisk – Tänk efter! Vem har tråkigt tillsammans med någon som har ADHD?⭐️ Envis – Har du bestämt dig för någo…"

Varför får kvinnor inte gå toppless?

" Varför får kvinnor inte gå toppless? Ja, nu är det ju så att kvinnor får gå toppless på vissa stränder och till och med på vissa badhus om…"

Mitt Stora Val<3

" tjaba tjena bloggen!!! idag gjorde jag ett stort val!! jag ska sluta med rökningen!! iallafall försöka😁 så både Mamma och Pappa fixade en…"