Hej på er, kul att få träffa Er på webben utan en massa moderatorer som lägger sig i än det ena än det andra. Har saknat att det finns ju inget fristående Bolagsforum utan man är kopplad till just det utbud som webbsidan erbjuder. Skriver man bolagspel så åker man rätt ut. Så nu har jag skaffat en blogg ska bli kul och se om det är någon modde som kastar ut en härifrån också.

Det är på det viset att jag har konstruerat ett system som är anpassat för att spela Bolagspel på Oddset. Ja du läste rätt, det har inte svenska spel och ingen annan heller. Systemet är gjort i excel och jag måste säga det är magnifikt! Jag bara älskar det. Här spelas 72 st Femlingar på ett bräde man har full översikt vad alla odds är på respektive Femling innan man lämnar in det. Tänk dig 72 st kuponger med Femlingar och du ska räkna ut oddsen på dom. Nej! du blir galen. Därför har jag gjort systemet kanske just för att ingen tidigare har gjort det. Funderade väl på det ca 20 År. Men till slut avsatte jag 8 månader dag och natt i programmet Excel. Resultatet blev bara så j-a bra! Jag som gjort systemet skulle ju kunna vilja förändra något i det men icke sa Nicke. Det är fulländat! I did it!.

Kan du då tänka dig, jag erbjuder dig en plats i bolaget. Vi spelar Tisdagar 40 kr Torsdagar 70 kr. Vi spelar på ett utländskt spelbolag och därför krävs att du har Pay Pal för att vi ska kunna samordna överföringar vinster osv.

Sedan vadå? ett utländskt spelbolag? Vad är det här för skumt? Ja det är just det att det är inte skumt utan det har sin förklaring i att ska jag spela 72 st Femlingar på Oddset i Sverige kostar det per automatik 720 kr eftersom stenåldersbolaget har 10 kr per insats rad. Ger man sig ner på Malta så tar dom 2 kr per rad. Det passar mitt system som hand i handske. Jag kan om du blir medlem erbjuda dig en Min sida där du har all info du behöver deadline spelstopp osv. Du får tillgång till en chatt. På hemsidan går det ibland hett tillväga med prognoser kuponger som visar stäng spel osv. När man är med i Bolaget GoForGoal då känner man att man är med. Man kan känna inlevelsen när det gäller sport. Jag brukar säga "systemet är för bra för att inte spelas" därför så spelar vi det varje vecka.

Bolagsmedlemmarna verkar otroligt nöjda med inte minst att man har tillgång till Min sida. På så sätt behöver ju inte bolagshavaren bombardera sin medlemmar med mail i tid och otid. Nej Bolagsmedlemmen är alltid up to date om han sitter på bussen i badkaret eller vad det nu kan vara. Pay Pal funkar klockrent du har ju en bank i ryggen så du har ju kontoutdrag på allt du gör . Bättre än så kan det inte bli. Yepp är du nu sportintresserad och vill vara med där det händer något. Ställ då en förfrågan om du kan få bli medlem till:

leo.eriksson@telia.com

Likes

Comments