Header

Jag har haft en helt underbar födelsedag, kunde inte ha fått en bättre. Som jag skrev tidigare fick jag massa fina presenter på morgonen, åt en god frukost, firades av resten av min lilla släkt och fått ännu mer presenter. Jag är så otroligt tacksam över allt fint jag har fått och att ha fått spendera min dag tillsammans med mina nära och kära är precis det jag vill.

Jag har haft en toppendag verkligen och nu är man ett år äldre.

Likes

Comments

Idag är det min födelsedag!

Lilla jag fyller äntligen 18 år, som jag har längtat. Tidigare imorse blev jag uppväckt av familjen som överraskade mig med massa fina presenter och god frukost. Är så otroligt tacksam och glad för allt fint jag har fått än så länge.

Om en liten stund kommer resten av min lilla släkt för att fira mig, så det ser jag fram emot. Hipp, hipp, hurra!

Likes

Comments

By Malene Birger / VAGABOND / Sigma / Odd Molly / Bonprix /

Om mindre än några dagar är det min tur att fylla år. Älskar verkligen att fylla år tidigt på året då jag blir först med att göra allt. Dessutom fyller lilla jag 18 år vilket känns oerhört roligt, men samtidigt känner jag mig fortfarande som tolv, hehe.

Ovan ser ni några av de få sakerna som står på min önskelista fastän jag egentligen inte önskar mig något speciellt. Ett par bootcut jeans, någon fin tröja, nytt objektiv och ett par skor skulle inte sitta helt fel.

Likes

Comments

Gott nytt år!

Jag hoppas att ni har fått en bra start på året för det har jag. Det nya året i all sin ära då det kommer hända otroligt mycket för min del. Jag fyller 18, får ta körkort, blir myndig, ett par kommande resor och annat roligt. Detta kommer bli ett bra år, det vet jag.

I alla fall, jag vaknade upp lite senare än vanligt och strosade ner till köket där frukosten var uppdukad och framme. Nu är jag mätt och belåten och ska under den resterande delen av dagen plugga och ta det lugnt.

Likes

Comments

Näst sista dagen på detta året vilket är lite läskigt om man tänker på det. Samtidigt som tiden går oerhört fort, så ska det ända bli skönt att lämna året bakom sig och stiga in i ett nytt, spännande år.

Idag kommer jag att ha fullt upp innan våra gäster kommer senare fram mot kvällen. Det ska städas, förberedas, lagas mat och annat, men det ska bli riktigt trevligt att fira in det nya året med trevligt sällskap och god mat. Ha det bra!

Likes

Comments

God jul på er. Ovan ser ni några bilder utav min julafton som jag må säga var underbar. Dagen gick oerhört fort för jag hann knappt blinka innan den var över, men det var en väldigt fin julafton med andra ord. Dagen började med att jag avnjöt en god julfrukost med familjen och förberedelser under förmiddagen. Framåt eftermiddagen kom min lilla släkt hem och vi kollade på Kalle Anka, åt julmiddag, glögg och öppnade julklapparna sent på kvällen. En typisk traditionell julafton som var riktigt bra. Bättre än väntat.

Är så otroligt tacksam och glad över allt jag har fått.

Likes

Comments

Julafton!

Äntligen har min favorit dag på hela året anlänt. Jag vaknade på ett stort leende på mina läppar imorse och strosade sedan ner till köket där jag avnjöt en god frukost med familjen. Därefter öppnade jag ett par paket, lyssnat på julmusik och förbereder inför dagen då det ska firas här hemma.

Hoppas ni alla får en fin julafton!

Likes

Comments

Imorgon är det julafton, vad jag längtar. Det ska bli riktigt mysig att fira den tillsammans med mina nära och kära, äta god mat, öppna julklappar och bara umgås. Enligt mig är julen verkligen den bästa tiden under året och att vakna upp på julaftonsmorgon, äta en god frukost och bara mysa hela dagen är helt underbart.

Ikväll blir det den traditonella uppesittarkvällen här hemma med massa plockmat och trevligheter. Älskar julen.

Likes

Comments

Ledigheten är äntligen kommen och jag har jullov. Det är helt perfekt timing med tanke på att jag har varit så otroligt trött under de senaste veckorna vilket kanske är ett tecken på att jag behöver lov? Jag är i alla fall riktigt exalterad över de kommande dagarna; julafton, nyårsafton, min födelsedag. Yey!

Julstämningen är på topp och ikväll blir det att mysa framför en bra julfilm och glögg med familjen.

Likes

Comments

Glad första advent!

Det årliga julbaket har äntligen börjat och om bara några veckor är det julafton. Julen är verkligen en högtid som jag älskar och det är nog den mysigaste månaden under året.

Vi har tänt det första adventsljuset, satt upp julstakarna i huset och nu bakar vi lussekatter med julmusik i bakgrunden. Hur underbart?

Likes

Comments

Instagram@chaabelly