Header

Jag fullkomligt älskar dessa mattorna butik michaelsdotter har! Det är inte äkta skinn och dom är så himla fina! När vi bor i ett hus ska jag absolut införskaffa mig en sån. (Finns fler modeller på deras sida)

Likes

Comments

Äntligen har en bebisdröm gått i uppfyllelse för mig om min sambo. En liten dvärgpudel som vi namngav Indi har nu blivit en del av vår lilla familj. Sååå lyckliga!

Likes

Comments

Jag älskar hösten 🍂☕️ älskar halloween 🎃! Längtar så till allt har fallit och hur luften förändras precis innan vintern. Mysiga tjocka tröjor, stövlar och halsdukar. Jag är så såld varje år ❤️

Likes

Comments

Nu är detta en sjukt ful bild från imorse men alltså haha alltid när jag och min pojkvän tar bilder så håller han såhär på min mage. För mig betyder det att man är gravid och "involverar" bebisen i bilden. Men N gör det utan att tänka på det, blir alltså en massa bilder jag inte ens vill publicera pga det. Jag är inte gravid men känner bara "nej.." När jag ser på bilderna 😂

Likes

Comments

Idag är min enda lediga dag! Så igår efter jobb överraskade älsklingen mig med HIF och VIP så det blev buffé och match i solen. Därefter träffade vi fina Frida som är min kollega för ett par glas vin och massa Pokémon snack på hampan. Sen cyklade vi hem så otroligt sakta och omvägar för att få allt på vägen där vi bland annat tog över ett par gym!

Likes

Comments

Alltså min stora passion i livet är fan mat haha! Jag äter och äter och äter heeeela tiden. Det är så gott, det finns så mycket man kan göra och man mår så bra av det. Jag älskar att göra det lilla extra med maten, göra fina uppläggningar, komma på nya idéer, ta favoriträtten och försöka göra den nyttigare osv. Kan inte få nog, ovan är 4 olika exempel på vad jag serverar här hemma.

Likes

Comments

Instagram@charlotteloven