Header

Idag åkte vi till Pigeon Forge och det var verkligen hur coolt som helst där. Går egentligen inte att beskriva hur det var där men tog lite bilder därifrån iallafall.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har vi varit på amerikansk fotboll, en helt annorlunda sport än vad jag är van vid att se men som var väldigt rolig att titta på. Förstod självklart inte reglerna helt och hållet men ändå ganska bra.

Efter det åkte vi till Cherokee Dam och kollade. Var verkligen hur fint som helst där!

Likes

Comments

Hej!

Tänkte skriva en kortfattning för de senaste dagarna. I måndags tog jag flyget ner till Stockholm för att övernatta och tidigt på tisdagen flyga till Charlotte. Efter en lång resa kom vi äntligen fram till Charlotte där vi hyrde en bil för att bila till Asheville där vi stannade för natten.

I onsdags åkte vi relativt tidigt för att träffa Julia vid 12 tiden och oj vad glad jag blev att se henne! Hon visade oss runt på campus och på kvällen hade hennes lag match så vi satt och tittade på den.

Igår åkte vi till Knoxville för Julias operation, och den gick bra!

Idag har det varit en lugn dag. Jag, Julia och Jaiden har bakat chokladbollar åt deras lag, spelat en hel del kort och nu har vi precis bakat en kladdkaka.

Var på en promenad idag och gick förbi detta fina hus. Drömhus

Likes

Comments

Hej!

Man vet att man är trött då man somnar 18:00 och vaknar 09:00 dagen efter... Men jag kan då säga att jag var utvilad då jag vaknade. Idag har jag iallafall varit ledig så jag har spenderat massvis tid med min syster som igår kom hem till Sverige. Så kul! Egentligen har vi inte gjort speciellt mycket utan har bara ätit gott, spelat kort och pratat. Nu ska jag iväg och köra rehab innan jag blir allt för trött. Bjuder även på en bild från semestern i England (från Windsor Castle)

Likes

Comments