Jag har suttit och dividerat och kämpat med mina inre- och väldigt väääääääldigt djupa tankar. Hur ska jag göra? vart är jag på väg? Ska jag börja blogga eller vlogga, är det ute och blogga?? kommer mina polare bara tycka jag är en tönt??? life is sooooo hard u guys (inte för att det är en enda jävel som följer mig) Så jag bestämde mig för att ringa ett par vänner ---> kändes som jag satt med i "vem vill bli miljonär" A. tänk själv (absolut inte! onödigt) B, sluta med det du skriver just nu och din I-landsproblem tankar, (hmmm maybe..maybe not.) C. gör en höna av en fjäder din drama queen och ring flera vänner, skriv som att det är drama på gång D. jag kommer inte på mer alternativ....

Så som den lilla drama queen jag är så sms bombade jag mina ladies och skrev med stora bokstäver "KRIS" (självklart för att dem ska tro att det är något allvarligt, så jag får fullaste uppmärksamhet hehe;) ) dem flesta fick panik, men sen så kommer dem på hur jag är så dem tog sin tid (farligt, tänk om jag faktiskt skulle ligga på en åker och dö..) skitsamma, så jag förklarade kort och gott, "DAMER, TYCKER NI JAG SKA BÖRJA BLOGGA ELLER VLOGGA?" jag trodde i mitt lilla hybris moment att alla skulle skriva BÅDA! OFC QUEEN TCA att du ska köra på båda! tänkte att dem tyckte jag var rolig i båda formerna. Alla skrev VLOGG, qoute ---> "för du kan fan inte formulera dig i skrift så alla som läser(hybris) kommer tro på riktigt att du är dum i huvudet och missuppfatta allt du skriver och du kommer bli hatad direkt...." nu skrev dem inte riktigt så men dem skrev att jag är sämst på att förklara mig i skrift och borde egentligen skämma ut mig framför kameran istället. Sagt och gjort så skaffade jag mig en blogg. För jag ska göra båda. Anledning till denna plötsliga livskris? Jovars, jag är extremt uttråkad i denna vackra stad som vi vill kalla Stockholm och jag behöver få skriva av mig om riktigt onödigt skit och alla mina konstiga tankar. Hej hej bloggvärlden (hybris igen och som att jag ens kommer få några läsare? vem tror jag att jag är egentligen? det är ju typ min morsa som kommer läsa och ba: vad gjorde jag för fel? ) Men hej iallafall.


I den här bloggisen kommer ni att få läsa om varenda inlägg 500 gånger, PGA att jag är såååå otroligt dålig på grammatik. Så detta kan ju bara vara något positivt för mig ju! FABULOUS​!! kul! nu kom jag på någonting som faktiskt kan gynna mig! men ni kanske har kul och skrattar åt mig, eller med mig(hade varit roligast om ni skrattar med mig..) jag kommer bjuda på kanske lite roliga storys, lite av min vardag när jag hamnar i trubbel. eller ja jag är en expert på att göra bort mig, alltså jag är fortfarande så otroligt osäker på om jag ska blotta mig själv såhär, men äääh vafan, man lever en gång. och som sagt det är ju ingen tomte som läser min blogg, så jag kan ju skriva vad tusan som helst än så länge.

HEJ HEJ XX

Likes

Comments