ASIEN

Kuala Lumpur är en bra plats för mellanlandning när du ska till olika delar av världen. Vi tog in på flygplatshotellet Sama sama och blev förvånade över vilken klass det höll. Inte alls vad vi förväntat oss av ett flygplatshotell.

Förutom den vänliga personalen så möttes vi av en outstanding middagsbuffé! Här fanns allt du kan tänka dig och allt låg fint och fräscht upplagt. På bilderna ser du en del av efterrättsbuffén.

Titta närmre på hotellet HÄR

Fler inlägg om Kuala Lumpur hittar du HÄR


/ Carolina & Emelie♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

EUROPA


Hej kära läsare,

Som ni redan vet så älskar vi resa och våren är en utmärkt tid för att åka iväg och utforska nya platser.
Så därför vill vi inspirera dig med en av våra favorit destinationer.

Efter en lång vinter kan det vara skönt med miljöombyte och London är en utmärkt destination.
I London kan du få känna av citypulsen men samtidigt så kan du njuta av långa och avkopplande promenader i vackra Hyde park. Men förutom det kan du utforska stora delar av staden och när du är i London bör du även besöka London eye som är ett pariserhjul, tar du en tur kommer du befinna dig 170 meter över marken och du får en utsikt på ca 40 km i alla väderstreck, ett prisvärt besök där du får se London från vyer du aldrig skulle gjort annars. När du ändå tar dig ner till London Eye passa även på att skåda Londons mest kända slagklocka "Big Ben" ett vackert ur som göts 1856 och som fortfarande slår varje heltimme.

Ett annat besök som är prisvärt och där du har möjligheten att fotograferas tillsammans med "kändisar" är Madame Tussaud ett välkänt vaxkabinett, Men är du även ute efter shopping kan du passa på att besöka det lyxiga varuhuset Harrods där hittar välkända varumärken och får njuta av den lyxiga delen av London och inte långt därifrån finner du även en stor Victoria Secret affär med tre våningar. Men självklart så finns det även möjlighet för billigare shopping och för det bör du besöka oxford street där du hittar en mängd av olika butiker så som forever21, footlocker, H&M och lågpriskedjan Primark där finner du alltifrån heminredning till kläder för extremt låga priser,


London har mycket att erbjuda och det finns så mycket att utforska i denna vackra stad.
Vi rekommenderar dig att titta i Norwegians lågpriskalender för billiga direktflyg till London och Hotels.se för bra hotell.


Vill du veta mer?
Kommentera nedan så svarar vi på dina frågor :)

Och läs fler London inlägg HÄR


/ Carolina & Emelie ♡Likes

Comments

ASIEN


Något det finns gott om i Kuala Lumpur är skybarer. På bilderna testar vi daquirin i Traders hotels skybar. Här har du en fantastisk utsikt över parken och Petronas. Det finns även möjlighet till ett dopp i poolen!

Kom gärna hit lite tidigare, sen eftermiddag funkar bra, då detta är en av stadens populäraste skybarer. Då har du större möjlighet att få ett bord vid fönstret som vi hade turen att få. Drinkar och öl ligger över lag på ungefär halva priset jämfört med hemma i Sverige. Detta gäller de flesta ställen i Kuala Lumpur = alltid happy hour! :)


/ Carolina & Emelie ♡

Likes

Comments

ASIEN

Petronas twin towers och KLCC park är hjärtat av Kuala Lumpur.

Petronas twin towers var fram till 2004 världens högsta byggnad. Nu mera ligger den på sjunde plats. Är du sugen på en fin utsikt kan du åka upp till gångbron mellan tornen annars finns det möjlighet för bra shopping i det stora köpcentert med välkända varumärken som ligger i botten av tornen.

När du är färdig med shoppingen kan du strosa runt i den vackra, lekfulla parken utanför. Detta är den delen av staden som tilltalade oss mest.


/ Carolina & Emelie ♡

Likes

Comments

EUROPA


Julen är här och bästa sättet att komma i julstämning är att gå på julmarknad!

Vi kan varmt rekommendera julmarknad på Tivoli som ligger mitt i centrala Köpenhamn. Här snålas det inte med julbelysningen! Njut av stämningen, en kopp glögg, god mat och kanske en tur i någon av karusellerna som håller öppet även under julen. Du hittar även flera mysiga butiker med julpynt och julgodis.

God jul!


/ Carolina & Emelie ♡

Likes

Comments