Idag är det exakt en och en halv månad sen jag åkte! Jag kan fortfarande inte fatta att jag inte är kvar i Sverige, även om miljön och kulturen är så otroligt annorlunda. 🇨🇳😰

För några dagar sen bestämde jag mig för att bleka håret till den guldiga färg jag brukar ha. Såklart hjälpte min hostmamma mig till ett ställe hon rekommenderade och brukade gå till!
Stället var jättefint, personalen var trevlig, men utbudet på färger var värre än värst!
"Svart, svart grön, mörkbrunt, platina, svart lila... Ännu mer svarta färger"
Alltså bara en enda blond färg, som inte alls var det jag ville ha, men jag gick med på det, eftersom vad är det värsta som kan hända.

Jo, då vi satt där i 5 timmar då första blekningen på 2 timmar inte tog något på håret
*suck*

Efter 3 timmar kom en gullig frisör fram med en kaffe latte till mig och bad om ursäkt för att detta hända och förklarade att detta var första gången dom någonsin haft en "utlänning" inne på salongen.
😆🙈
Nu är håret smått platina, smått gult! Helt okej, men inte alls som jag tänk mig. Kan dock inte klaga, fick den gulliga killens nummer och väldigt bra service! Känns fortfarande som en "win win situation"😏👏🏻

Nu ska jag iväg på äventyr, lunch och en shoppingtur i dongman! Hoppas allt är super i Sverige!
Puss & kram skumbannan! 🍌

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen framme!
Efter 11 timmars flygning har jag äntligen lyckats landa i bankok! Nu väntas endast en resa till, sen är jag framme i Kina!

Jag måste verkligen haft värdens otur! Hela resan har jag lyssnat på en alkoholist och hans stackars thailändska fru som bråkat över alkoholen manen fått i sig. Men inte nog med det! Alkohol bringar inte bara ett "glatt" humör och ett rus, utan även en jädra massa turer till toaletten! *suck*

Resan har, bortsätt från bråk och en full farbror, varit rätt så mysig! Flyget hade tyvärr inte internet, men dom hade en surfplatta i stolen framför och möjligheten att kolla film, spela spel, beställa mat (helt otroligt!!), lyssna på musik och kunna följa resan! Så det blev inte alls någon sömn för mig! Haha!

Jag önskar er alla en trevlig dag hemma i Sverige! Jag är troligen framme i Kina, när dom flesta gått upp, lite krångligt det här med tidszoner!

Puss och kram, skumbannan!

Likes

Comments