I morgen tidlig tager jeg tilbage til USA. Lige nu er jeg midt i den klassiske last-minut packing og tænkte jeg ville dele 10 ting, jeg altid har med i min håndbagage. Jeg ender altid med at pakke i sidste øjeblik og stresser over, hvad jeg skal have med, hvad jeg mangler og er bange for glemme ting som f. eks mit pas. Jeg ender alligevel altid med at have ovenstående med. Især min natmaske og mine Beats er vigtige for mig og nødvendige for, at jeg kan få en smule søvn på en lang flyvetur.

Det er lidt vemodigt at skulle sige farvel til min familie og danske venner, men samtidig glæder jeg mig til at komme tilbage til skolen, svømningen og min amerikanske familie. Det har været dejligt at være hjemme og fejre jul, nytår og have kvalitetstid med venner og familie. Det har givet mig ny energi og jeg er nu klar til at komme tilbage til Saint Leo for at fokusere på skole og svømning.

Ciao C

Likes

Comments

Først og fremmest, rigtig godt nytår!                                                                                                                  Mit navn er Cecilie Holten og jeg er 21 år gammel. Til dagligt svømmer og studerer jeg på Saint Leo University i Florida, hvor jeg har boet siden sommeren 2017. Siden jeg startede på Saint Leo har jeg leget lidt med tanken om at starte en blog. Som følge af årsskiftet, besluttede jeg mig for at starte denne blog, kaldet CESWI. Der er altid noget forfriskende omkring starten af et nyt år og som optimist er jeg vild med idéen om, at der skal ske noget anderledes i begyndelsen af året. Bloggen her kommer til at være fyldt med inspiration, billeder, tanker fra min hverdag og mit liv i USA. Jeg glæder mig meget til at komme i gang, og jeg håber I vil være en del af mit lille “univers”.

Likes

Comments