Header

Det stavas V A C K E R T.

Tog en magnifik promenad igår kväll. Skyndande mig upp mot en kulle för att beskåda solnedgången. Precis just för några minuter sedan skrev jag ett svettigt franskatest och nu är jag fri för helgen! Lägenhet i Paris, här kommer jag. Puss !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Efter en svettig och långsam bussresa anlände vi idag till världens härligaste café/resto !! Saga som så gärna velat dra dit fick med oss och jag kunde inte varit mer nöjd med den lilla resan. Växter överallt, höns traskande i en liten trädgård, billigt kaffe och ett himla bra läge över en gammal tågräls.

Likes

Comments

En wow-känsla som räcker och blir över, det är vad denna vy ger <3

Denna utkiksplats besökte jag, Jack och Max i söndags då vi ville göra en utflykt. Ljummen vind och doft av värme. Mums.

Likes

Comments

Det finaste konceptet som finns med dagstidningen är ju dagens ros. Shoutoutens mamma ungefär. Hylla fina människor, toppenbra. Därför ska jag göra precis det lite oftare.

Idag vill jag ge rosen till Jack som idag (å så många andra gånger) bidrog till att jag blev bittelite smartare genom att lära mig lite givande fraser på franska samt lite allmän matte. Simpelt men snällt.

Påtal om rosor, besökte tidigare idag min praktikplats! Ska om nån vecka praktisera hos en florist, snacka om underbart !

Ha en fin kväll, puss


Likes

Comments

Dagen till ära anlände de åh-så-misslyckade skoltröjorna ! Gröna, fräscha men oh så feltryckta är dem ! På bröstet ska det stå 2016/2017 i rommerska siffror men istället skrev någon redig person 2006/2007. Nåja, det kanske är lite symboliskt för skolgången som inte alltid är så värst lyckad.

Måndagen började knäppt med förvirring och fågelbajs på matteboken, det tolkar jag också som symbolik då matten just nu går rätt åt fanders. Men men, bajs och feltryckta tröjor är inga problem som lite sol inte kan lösa. Med 26 grader och sol var jag nöjd ändå. Käkade lunch i en park i solen ackompanjerad av Skäringers och Mannheimers briljanta podd. Det var faktiskt hur skönt som helst att sitta i tystnad och njuta av solen och småfnissa till andras konversationer. Egentid = livsviktig tid. Dagen fortsatte med plugg i parken, myspys <3 puss

Likes

Comments

Åt indiskt vid kanalen med två solstrålar igår ! Dundertrevligt.

Så köpte jag mig lite kläder oxå. Ett par solorangea byxor och en korvskinnsklänning med leopardmönster. Hur bra som helst.

Likes

Comments

Viktigt viktigt är det att sätta upp konkreta planer för sig själv. För mig är detta heligt. Därför delar jag med mig av veckans lista över trevligheter jag ser fram emot!!

- tredagarsvecka

- en lyxig sovmorgon (har lovat mig själv att ta vara på den dvs göra gottegottig frulle)

- LÄGGAN !!! Jag och gänge har hyrt en lägenhet i Paris från onsdag till söndag då vi är lediga torsdag och fredag. Så vi ska umgås, gå ut och bara njuta av Paris 100 % !!


Likes

Comments

Tjenixen. Just precis nu ligger jag i sängen med en kopp te och en rad choklad till sällskap och kan endast hoppas att helgen ska bjuda på ett väder någolunda som det på bilderna. I veckan bjöd Parique på över 30 grader!! Att ligga sjuk var ej tipptopp, så därför hoppas jag på revansch snarast. Nu är även den vackraste perioden i trädgården. Rosendoft och ett ljummet rosa kvällsljus gör sig så bra ihop.

Likes

Comments

Jag är levande, tillbaka på banan ! Möjligen inte mitt mest sprudlande jag, men "frisk och kry" duger bra för mig !

Efter att ha legat i sängen i en hel vecka är jag mer än redo att omfamna livet, eller nästan.. Med en antibiotika-kur hängandes över axeln blir det denna helg att beställa Cola till maten istället för något trevligt vin, nåväl, snart är det min-lov! Ibland får man pria hälsan, något jag måste bli bättre på.

Regn blev till sol och sol blev till moln. Ett väder med mer beslutsångest än jag själv framför garderoben var vad eftermiddagen bjöd på. Tillslut la sig regnet och vi satte oss i tuilerierna för att dela lite glass, chips och skratt. Efter många omröstningar blev det middag på pink flamingo och sedan bar det av till en dunder-mysig bar i belleville !! Uteserveringar kvällen lång, de e kvalité !


Likes

Comments

Blundar. Andas in. Tänker på en klarblå horisont.

Andas ut. Ett andetag i taget andas jag ut en sten över bröstet eller ett skavsår vid hjärtat.

Vartannat andetag vid horisonten. Vartannat vid djupet av det jobbiga.

Så fortsätter jag tills det bara finns horisont kvar. Så somnar jag, med ett leende på läpparna och en kropp som känns lite lättare.

Likes

Comments