Sitter och kikar runt lite på smått och gott, är på jakt efter brillor så sprang jag på dessa på weekday´s hemsida ! Man blir ju helt upphetsad, lyrisk. Ikväll var det meningen att jag skulle träna, men istället tog jag ut ungefär lika mycket energi på att boka Felix resa till Paris och att leta fräscha kläder. Helt klart sämsta aktiviteten att leta kläder på nätet innan läggdags, jag blir för sprudlande ! Nåväl, nu ska jag försätta sökandet efter materiell kärlek. Puss !Likes

Comments

Tisdagens fem riktigt fina, här kommer dem uppradade !

1. Fick mysa med Tua och Saga idag, balsam för själen, som Jack skulle säga

2. Värdfamiljen har köpt nytt gottis te till mig

3. Min bror bokade idag både flygbiljett och lägenhet och om 50 dagar ses vi och får bo tillsammans !!!

4. Jag fyller 18 om 22 dagar !

5. Cornelia kronjuvelia anländer om 16 dagar !!!

Bilderna är ifrån stunder då jag bara varit härligt nöjd, som i köket i pantin, i Tuas härliga säng och bredvid Max på museum.


Likes

Comments

Vill faktiskt mest bara hela tiden leva med guldklimparna, det är ju så skönt ! Att hänga i den sönderfallande lägenheten i Pantin, de va då grejer det. Känns verkligen som att gå ner sig när man kommer hem till en tom, kall säng klockan 5 på en måndag och direkt somnar in bland katthår och smutstvätt. Vaknade upp av att min värdpappa springer in i rummet och beklagar sig över att det är isbitskallt i mitt rum. Vände bara ner huvudet i kudden och somnande igen, E det så fel ?

Men det är väll den enda baksidan med att få smaka på det ljuva livet, när man återvänder till vardagen kan det kännas himla tungt. Trots att jag känner väldens abstinens från att bara mysa och fnissa så är det ju fint ändå, så får man tänka.


Ganska kort resumé - men hur fint?

Musée-besök på palais de Tokyo, små fikor i stan, lite gatuvin, parkhäng och sängmys !! Bra kombo kort och gott.

Nu ska jag återvända till sängen och försöka bli kvitt huvudverken, mår kanske som förtjänat ? Puss !!

Likes

Comments

Liten tjuvkik på veckan ! Mer kommer när tiden är inne, puss så länge ! Nu ska jag försöka peppa ínför måndag !

Likes

Comments

Jag är tillbaka !! Efter en vecka i alperna utan internet och bloggförmåga samt en vecka i en liten lägenhet med maximerad ledighet helt utan några måsten så tänker jag nu börja blogga igen. Varför då inte börja med lite bilder för att klargöra vad jag har haft för mig ! Börjar med alperna så här kommer bilder från fina Val D´iser.Likes

Comments

Där vi hänger just precis nu !

Pret, redo. Det är precis vad jag är för lite ledighet! Eller rättare sagt lite giltig frånvaro... i alla fall ska det blir härligt att få andas lite alpluft och känna på snö en stund.

En halvgrå håltimme får man radda upp kommande trevligheter att se fram emot för att hålla humöret uppe;

- en lång bilresa ikväll, älskar älskar att lyssna på poddar och halvsova i baksäten

- ett lov ! Dessutom har vi nu lyckats boka en lägenhet att vistas i !

- VÅÅÅR, snart äre Mars vilket officiellt gör det till
nästan sommar

- min födelsedag 15 Mars, egentligen inte själva fyllandet utan att jag blir 18 !

Likes

Comments

Fick låna lite härliga bloggbilder från Bajna, Saga och Tua !

Just nu: packar inför en vecka i alperna samtidigt som jag med min musik försöker överrösta värdsyskonens dubstep på undervåningen, det går sådär med både musiken och packningen helt ärligt.

Efter en kaffe i Marais, ett nytt köp från free 'p' star (blå polo som Max hitta) och ett besök på Picasso museet är jag nöjd nöjd nöjd med dagen. Hade ett litet prov imorse men efter det var jag fri ! Nu äter jag mumsig choklad från HEMA och faktiskt inte mycket mer, puss !

Likes

Comments

En sån kväll, en sån härlig afton. Igår blev det middag hos Tua och vi lagade pasta med spenat- och svampsås och åt massa bröd och ost och drack lite vin. Helt rätt en onsdag. Då jag varit sjuk så är kameralbumet rätt grått och trist, det blir det ändring på nästa vecka !

Då bär det av till alperna med värdfamiljen och efter det lov. Riktigt taggad !! Då blir det förhoppningsvis massa snöig uppdatering, ha en fin torsdag!

Likes

Comments

Väldigt bra fredag men oh så tråkig lördag. När jag kom hem fredag kväll så började det, jag mådde helt enkelt skrot. Så under lördagen sov jag i 18 timmar ungefär, såg på film och sa godnatt återigen. Idag mår jag betydligt bättre men fortfarande segis.

Fredagen bjöd på den sista gången av den finaste traditionen - halv elva hos mig. Nu drar nytt schema på fredagar igång så i fredags sa vi adjö till våran mycket uppskattade tradition. Kanske det bästa gångerna utav alla blev det. Njutigt men trist med den sista </3

Nu ska jag bli frisk, puss puss !

Likes

Comments

Kom hem från ett dunderhärligt box-pass med Saga för några timmar sedan. Även fast man vill avlida i stunden är det ju så galet skönt att få använda sina muskler (kommande muskler) och så ut lite aggressioner mot en vägg eller påse. Bra pepp inför helgen oxå ! Rekommenderar starkt.

Som rubriken lyder så blev kvällens andra aktivitet lite pyssel. Var tvungen att laga kläder så jag och missen lyssnade på ljudbok (dötrist skolbok tyvärr) och satt och pysslade lite, baota-mysigt, nästan som i bästa barnprogrammet filofix.

Nu ligger jag i sängen laddad för helg och trevligheter. Puss !

Bilderna är dels från pysslet, skol-häng och även skol-lunchen ! Bra dag <3

Likes

Comments