uppdaterar direkt från den genomfrusna stenbyggnaden - skolan. Nu under de mörkaste och kallaste månaderna tänkte jag ägna mig åt något kul för att få lite energi och motivation, jag ska alltså lägga lite mer tid på bloggen ! Sen kanske jag lyckas fortsätta att vara aktiv här, vi får se. Nu blir det en gammal bild på Stina då jag inte är en av dem med photoboth som kan uppdatera med riktigt färska bilder, tyvärr.. Istället blir det fina bajna vars blogg jag tänkte länka - check it out ;-)

bajnas.blogg.se

Tror inte att jag vet hur man länkar saker och ting men här har ni i alla fall namnet ! Nu ska jag och Stina beta av två timmar till av skolan, ses senare ledighet <3


Likes

Comments

- Luftiga kläder

- Frissigt hår

- ljusa mornar

- trötta leenden

- snabb frukost

- Rött läppstift

- bra podcast

- Metron mot triumfbågen

Imorn ska jag checka av alla dem här punkterna ! Möjligen en långsam frukost, om jag har tur.

Det är alltid bra att se fram emot de små sakerna, alltid <3 Puss och ha en fin vecka allesammans


Likes

Comments

Här är en del av vad helgen bjöd på. Pissigt väder, mysigt häng, gosig katt (den gosigaste jag mött) och pluggfika !

Likes

Comments

Det kanske inte riktigt ser ut som sist, men jag jobbar på det. Bloggen kanske är lite ful med det är okej, i alla fall för stunden. Tillbaka i Frankrike och det firas med en liten bildrevy från Sverige tänkte jag !


Likes

Comments

Vad har jag gjort idag om inte besökt primemark! Jag, Stina och Tyra tog oss hela vägen till den underbara butiken med bara några få bussbyten, det var det minsann värt. Fick några julklappar köpta och alldeles för mycket till mig sjäv, så det alltid går där... Hur som helst är jag mer än nöjd över dagen!

Imorn är det en vecka kvar tills jullov. Ryser, ler, skrattar och fäller en tår när jag tänker på det. För det första förstår jag inte hur jag ska hinna med alla måsten med skolan och att ens packa? Men också så har jag så mycket jag vill göra innan jag Åker hem till Sverige här i Paris. Svårt att få ihop det, men jag gör mitt bästa. En så länge vet jag att jag minsann ska få till en och annan härlig nudelmiddag innan avgång. Hur ska det bli att inte träffa alla jag umgås med här varje dag hemma i lilla staden? Underligt men härligt med ledighet. Puss !

Bilderna är från förra veckans störthärliga men supersmutsiga väder !

Likes

Comments

Inte ens hundra middagar på raken i Belleville skulle få mig att tröttna. Denna helg uteblev nudlarna men nästa helg är inte långt borta. Godnatt säger jag och så många gossipgirl avsnitt jag kan klämma in ikväll. Puss !

Likes

Comments

Jag är ju extremdålig på att skriva här, den saken är säker ! Men en bild säger väll mer än tusen ord så här är ett helt gäng för att väga upp. Hoppas ni alla njuter av december. Det försöker jag mitt bästa med att göra!

Likes

Comments

Slänger upp en fin sommarbild en dag som denna då jag inte reser mig mer än nödvändigt. Dagen började med hög feber som jag gick och skaffade igår. Men it is what it is så jag åkte till skolan för att göra matteprov, det gick ju rätt kasst som förväntat. Men det är okej för mig, så går det när man kollar på skam istället för att plugga matte. Efter det åkte iallfall hem igen och sov några timmar. Planerna för dagen är att sova några till. Härlig måndag till er alla! Nu är det bara 5 måndagar till jul ;)

Likes

Comments

Här är en ganska fin kortis på vad en vecka kan se ut som! En och annan fika i Paris, en och annan mysdag hemma hos mig innan kören eller kanske på en fredag morgon! Det som inte kom med i bild var fredagens
Häng bakom mitt skynke med lite dadlar choklad och rött. Vad passar bättre en mörk kväll? Sedan så ingår givetvis ett besök i Belleville i en bra vecka! Billig asiatisk mat och Tsingtao på det, kombon får 10/10!
Igår var jag på rugbymatch med värdsystern men drog hem efteråt, redligt trött och lite sjuk idag! Det försöker jag bota med serier och sängen. Puss !

Likes

Comments