Header

Gokväll !!

Nu vare ett tag sen jag tittade förbi här på bloggen. Sen sist har jag hunnit en del. Tagit farväl av SSP, Paris, värdfamiljen och mina vänner. Nu befinner jag mig i södra Frankrike med den äkta familjen. Har knappt förstått att jag lämnat Paris jag är så förvirrad just nu. Men när jag landat i det hela uppdaterar jag. Puss !

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Timmar av förberedelser. Nervositet och irritation. Pepp och avskräckning. Svett, mer svett och tårar. Vilken uppladdning som legat och vilat fram tills denna kväll. Jag vet att vi inte åkt än, men inatt lyfte något över skyarna, nämligen vi. Det var helt fantastiskt att på vår avslutningsmiddag stå och läsa nomineringar, presentera tal och få se ut över alla mina klasskompisar. Många grät, många skrattade.

Efter en middag fylld av skrik-sång och applåder strövade vi en stund utan mål eller riktning. Detta var tills vi möttes av fontänen på Concorde. Direkt sprang vi dit och där badade vi och sjöng vi tills vi åkte hem. Helt jävla magiskt.

Likes

Comments

En såndär 27-kroners-middag i en park! Varma kvällspustar med doft av bajs, hög härlig salsamusik och solnedgång. Mitt hjärta blöder. Hela kvällen spenderade vi sittande på en pelare i Parc de Belleville. Jag tog ett litet farväl av Paris där. Lyssnade på alla möjliga låtar som någonsin väckt en liten känsla. Släppte inte staden med blicken. Sög in varje intryck. Njöt.

Puss och godnatt.

Likes

Comments

Vi firade med öl i solen att praktiken är över. Mumma. Sen blev det indisk middag i en passage, hur gott som helst !

Likes

Comments

Kollar igenom bilder och kom på att jag helt glömt att publicera lite om måndagens supergoa middag ! När jag fyllde år i mars hade jag kollat upp en härlig resturang men inte för ens i måndags då vi bokat bord sedan veckor tillbaka gick jag dit. Pedzouille, vilken hit <3 mest kött och inte mycket vegetariskt tyvärr men all Go sås och sallad och pommes vägde upp för detta. Hur bra som helst helt enkelt.

Likes

Comments

Känner lukten av gräs (alla möjliga sorter), svettas i solen och lyssnar på podd (Shoutout till Mia skäringer). Efter en alldeles för lång dag på praktiken har jag stupat i närmaste park. Mår mår mår. Ikväll är det middag hos Tua och imorn fredAg ! Inte helt fel <3

Likes

Comments

Denna jävla praktiken, hur den rör upp och rör om. Denna vecka har vi ju då alltså praktik på en fransk arbetsplats - jättebra koncept, usel grej. De 8 timmar om dagen då jag står i en blomsterbutik och ser ut som ett frågetecken är faktiskt inte alls vad jag vill ha eller behöver denna (NÄST SISTA) vecka.Det jag vill ha är ledighet, mina vänner och paris. En av tre kan jag i alla fall checka av vilket är en lättnad !! Är i paris hela dagarna vilket är toppen. Men mer till känslorna som rörs upp.

Av att stå och fråga "Kan jag hjälpa till?" och mötas av det stressade svaret "Nej faktiskt inte!!" en gång i kvarten bidrar till en ganska överväldigande känsla av ensamhet och litenhet. Känner mig som en rutten köttbit på en för övrigt vegansk marknad. Malplacerad tror jag det kallas. Hur som haver så blir det mycket tid till att tänka under dagarna. Jag tänker på alla minnen, alla framtida underbara stunder men främst hur jag ska kunna klara av att lämna allt som betytt Paris bakom mig. Det kommer faktiskt aldrig att bli som förr. Den meningen är tung att ta i, lite för tung just nu. Det jag håller tag i nu är kommande tid som jag ska fylla av sällskap och massa go kärlek, hoppas ni gör detsamma. Puss !

Tips på bästa låten, den går även i lurarna nu !! Bäst - Oskar Linnros

https://open.spotify.com/track/4Emp3P4740scVhkfYghivy

Det är inte tårar, det är smycken jag har lånat ett tag

Du måste bara gå över bron
Under press och utan tro

Likes

Comments

Indisk mat och mysigt häng. 10/10 för gårdagens mysiga kväll! Efter lite musee-besök och stros åt vi mat i en härlig grupp. Helt enkelt prima. Puss !

Likes

Comments

Åh så igår landande man i Paris efter en åh så rolig klassresa till Loire dalen full av slott. Den var så klassisk och så kul. Lite för äcklig buss, mycket för lite sömn och en alldeles perfekt dos av roligheter.

Efter den lilla vistelsen så åt gånget middag på Chez Janou ! Äntligen ! Efter en avbokning för några månader sedan så tog vi oss slutligen till det söta hörnet där restaurangen ligger. En lång och sen middag mynnade ut i en promenad längs vattnet och sedan blev det hemgång. Parisiskt och fint <3 puss

Från denna lilla flod är ett utav de bästa stunderna. Helt slut låg vi utslagna på den lilla stranden och lyssnade på creepypodden. Somnade en stund och har nog aldrig sovit så gott. Skönt helt enkelt.

Sen anlände vi till Paris, tog en prommis och inväntade bordsbokningen.

Det blev snigelpasta och rött, inte helt fel!

Likes

Comments

Efter nationella proven i matte. Lyckligare än på länge. Imorn är det skolresa. Idag är jag fri från skolan för sommarn. Efter lunch drog jag och jack och Stina mot Eiffeltornet. Jag och jack hittade en vattenspridare mitt i dagens hetaste hetta och smått badade lite, ca det bästa jag gjort. Sedan firade vi med en liten öl på aux deux amis och kortspel till det. Prima ballerina.

Uppdaterar i helgen från morgondagens lilla trip. Vi ska bege oss ner i mellersta Frankrike för att titta slott och ha det bra. Puss !!

Likes

Comments