Hejsan alla fina människor!

Idag har man verkligen haft en sån hemlängtan. Efter jag hade pratat med min käraste vän igår & samt min mamma. Har gråtit så mycket för jag avskyr att vi bor så himla långt ifrån. Dock skulle jag aldrig flytta ner dit igen, även om att det hade varit så mycket bättre för oss i familjen. Men ha den saknaden jag har, det är väldigt jobbigt men också skönt, för man längtar något så mycket efter få se alla igen varje gång man åker därifrån.

Känns verkligen inte att det är sommar alltså. Har regnat stort sätt konstant i två veckor. Kan inte göra något, värken gå ut med barnen till lekplatsen, eller bara sitta ute och njuta! När ska solen och värmen komma tillbaka?! Tror vi alla här saknar den!

Anyway, idag är det endast 2 dagar till mitt först födda pojke blir hela 3 år. Kan ej förstå, tyckte det inte var så längesen han tog sina första steg eller sa mamma för det första gången. Älskade barn, du växer allt för fort.

Nej nu ska jag faktiskt tappa upp ett bad till båda mina älsklingar & röja undan här i hemmet. Sen luta mig tillbaka och titta på tv tills det är dags för läggdags! Hoppas på bättre dag imorgon, med sol kanske?! Ha en fortsatt fin dag alla underbara människor, puss & kjam!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon alla fina!

Igår när jag gick till min läkare, för att prata. Mådde jag totalt skit, och när jag lämnade där kände jag mig 10 gånger värre. Jag avskyr att prata om detta, men har ingen annan att prata om detta. Men vi ska göra en utredning om jag har ADHD, och likadant om jag verkligen är begåvningshandikapp. Men känner att det spelar ingen roll, för när jag fick diagnosen så förstördes hela mitt liv, & jag kan inte gå tillbaka i tiden och förändra det. Även om att jag vill det!

Jag grät till sömns igår, för att jag går och tänker på det. Det är så hemskt! Ingen kan förstå hur jag känner mig om detta, inte ens min egen mamma. Ärligt talat, så tror jag inte att jag är begåvningshandikapp, det tror jag inte. Jag behöver bara längre tid än alla andra. Men nej, ingen lyssnar. Dom sätter en diagnos, för sen skuffa dig vidare till mer "lämplig klass" börjar ge dig årkurs 1 mattebok, och förvänta dig att du ska klara det. Klart man klarar det, går man i 4:e klass har man redan gjort dom en gång tidigare .. Det är så förnedrande! Amen nej, nu har hon en diagnos, hon kan inte ha samma mattebok som alla andra, nu får hon mycket lättare.

Alltså nej, nu börjar jag bli riktigt förbannad, & väldigt ledsen. Men nu ska jag gå in och väcka min stora gosse, för göra honom redo för dagis. Sen blir det ta itu med tvätten! Tack för mig, och hoppas ni får en kanon dag!

Likes

Comments

Godmorgon alla fina människor!

Sitter just nu här och äter mannagryn, så himla längesen jag åt det & så gott det är! Vädret idag, är ingen höjdare. Mörka moln och väldigt kallt ute, tror det blir regn när som helst. Idag så ska jag träffa min jobbcoach, för lära känna varandra & diskutera om utbildningar och jobb, ser så fram emot det! Hoppas på bra besked denna gången!

Anyway, har haft ont i magen och ryggen i flera dagar nu, och idag är smärtan ännu värre! Men inte så konstigt, har ju fått min "efterlängtade" mens, woho som jag har saknat dig! (not)! Iaf, nog med det. Nu tänker jag ta upp min lilla bebis, så jag kan klä på honom & gå vidare till stan, hoppas ni alla får en awesome dag! Puss :*

Likes

Comments

​Godmorgon allihopa!

Sitter och dricker mitt morgonkaffe! Har precis ringt till vår vaktmästare, angående om vår tvättmaskin. Slår aldrig fel att nånting går i sönder när det är vi som ska använda den. Iaf, jag hoppas på att han kommer idag och fixar den! Men det får vi väl se. 

Idag blir det åka till Eksjö Sjukhus för kolla upp med min mage, har haft otroliga värkar. Ser dock inte fram emot det, för dom lär väl göra en hel del undersökningar på mig. Men aja, det kan bara bli bättre så! Nu ska jag faktiskt gå in och väcka min stora pojke, för klä på honom & ge han frukost, för sedan dra till dagis idag. ​Sista veckan innan han tar sommarlov i 4 veckor, åh vad härligt. Få gosa och mysa med mina barn! Hoppas ni alla får en fin dag! 

Likes

Comments

Igår så var det vår Williams 1årsdag, helt sjukt vad tiden har gått fort. 
Vi gjorde inte så mycket, förutom bjöd hem sambon's föräldrar på fika. 
Han fick flytväst, så nu kan han följa med ut med båten & kläder och leksaker. 
Efter besöket, så somnade han stort sätt direkt efter hans flaska, var nog väldigt trött.

Aja, vi föräldrar och barnen blev nöjda över allt & nu blir det bara ta det lugnt i ett par dagar, 
För om 11 dagar, så fyller vår stora pojke 3år, & då blir det storstädning igen! Makalöst! 
Jag hoppas alla har fått en fantastisk dag, för det har vi fått! <3


Likes

Comments