View tracker

Putte

Hej! Som rubriken lyder, en riktig höstdag har det varit. Först åka till Putte kl 15.30 och rida. Det gick jätte bra men ridbanan är ganska blött och det är ingen stor hit tycker han. Sen åka till helgesta bodarna för att rida ett hopp pass.  Jag red på Lussan, ett jätte fint sto. Hon är en fux med en storrr bläs. Hon var lite jobbig i boxen men jätte fin i ridhuset. Vi hoppade typ en bana med olika hinder. I slutet vart det lite svårare då vi skulle komma i vänster galopp i vänster varv och sen vända in på ett hinder som var i höger varv. Aja det är svårt att förklara. Men att vara i stallet från 15.30-19.30 tar verkligen på psyket. Nu ska jag vila och se på film. Bye bye

Likes

Comments

Nu är det korta höstlovet slut och man ska gå i skolan igen. Usch! Nu ska jag ha NO, Sv och matte. Kommer ett inlägg om höstlovet lite senare. Kort inlägg idag.
Puss & kram!

Likes

Comments

När vi var i Riga var vi på ett mall som hette Stockman. Där köpte jag några grejer som jag tänkte visa.

Nagellack från O.P.I ca 112kr

Shower gel från Lumene ca

Godis😻

Kofta från Bel ca 500kr

Likes

Comments

Övrigt

Hejsan svejsan!

Förra helgen var jag på kryssning till Riga med min familj och två andra familjer. Det var skit kul även fast det var ganska mycket fullgubbar. Men vad gör det när man går i en stor grupp med barn, haha. I alla fall så åkte vi båt från Stockholm runt halv 5 och var framme i Riga runt 12. Resan dit gick jätte bra vi sprang runt i båten typ hela tiden och råkade nog störa MÅNGA. Men men vad ska man göra😊 När vi kom fram i Riga hade vi bokat en guide runt Riga. Det var coolt dessutom så var guiden jätte rolig inte med flit däremot. Dessutom var det bara våra familjer som skratta på hel bussen. 😂
Sen gick vi till ett mall och det var bara märkesgrejer däremot så det var inga billiga grejor.  Det blir nog en liten haul sen. Sen åkte vi tillbaka till båten. Det var en betydligt lugnare resa hem när det gäller människor men när det gäller vågor så var det lite vingligt. Nu blir det bilder.

Likes

Comments

Hej!

Efter ett långt sommarlov är jag äntligen tillbaka och det är såå skönt. För nu när jag har börjat skolan och rider lite mera har jag äntligen någonting att skriva om. Det är så mycket som händer just tex kompisar, skolan och Putte. Som några säkert vet så går jag i 7.an på S:t Olof och där är det lite tufft. Allt från kompisar till prov men vi kommer att kämpa oss igenom det här tillsammans. Med Putte går det framåt, har lagt upp scheman och så. För nu har det börjat på allvar det här med att rida och ha en egen häst. Det har ju egentligen alltid varit så men inte riktigt känts rätt på något sätt men nu, nu har jag den känslan. Och det är världens bästa känsla. :)

Så nu i början har man ju alltid idétorka så tipsa gärna om inlägg eller videos så fixar jag det. :)Min stjärna!

Likes

Comments

De första tre grejerna är köpta på Börjes.

Allroundborste 49,90:-

Hästgodis Äpple & morot Pris: ?

Ridstrumpor Kingston Pris: ?

De andra grejerna köpte vi på en loppis i Enköping.

Flughuva Börjes 20:-

Lindor Harry`s Horse 80:-

Paddar Harry`s Horse 50:-

Korregeringspad Horze crescendo 200:-

Likes

Comments

Övrigt

Snart är det sommarlov. Asså herregud vad fort den här terminen har gått, svish så var den slut och snart är jag väl 80år antar jag. Kommer ett mer detaljerat inägg på sommarlovet om vad jag ska göra och hur avslutningen var.
// Puss❤

Likes

Comments

Rabatt/Tävlingar

Hej alla fina! Det här är ett samarbete med Jin Stirrup. Det är en hästaffär med så sjukt snygga stigbyglarna tillexempel.

Ni får hela 30% på erat köp. Gäller allting.

För att få 30% på Jin Stirrups produkter ska du skicka ett mail till eleonora@wildkart.it och skriv "recommended by Cessna"

PS: kolla speciellt på stigbyglarna. Så fina!!!!

Då får du 30% på allt.

Klicka Här för att komma till Jin Stirrup!

Likes

Comments

Hej alla mina fina! Jag har nu bestämt att Putte och jag ska köra hårdträning i 2 månader, så får vi se hur det går. Om ni har något tips på ridövningar eller så, skriv gärna en kommentar.

Igår red jag på banan i ca 40min. Putte har fått för sig något väldigt konstigt och jobbig varje gång som man går in på banan. När man har suttit upp så springer han rakt ner till ena hörnet på ridbanan. Eftersom att det finns gräs där. Sen så tar det 5-15min att få upp han igen. Eftersom att han bockar eller små stegrar om han inte får som han vill. Då blir det ganska svårt att köra med hårdträning. Så om ni har något tips kommentera här nedanför.

👋

Likes

Comments