Hej!

Efter ett långt sommarlov är jag äntligen tillbaka och det är såå skönt. För nu när jag har börjat skolan och rider lite mera har jag äntligen någonting att skriva om. Det är så mycket som händer just tex kompisar, skolan och Putte. Som några säkert vet så går jag i 7.an på S:t Olof och där är det lite tufft. Allt från kompisar till prov men vi kommer att kämpa oss igenom det här tillsammans. Med Putte går det framåt, har lagt upp scheman och så. För nu har det börjat på allvar det här med att rida och ha en egen häst. Det har ju egentligen alltid varit så men inte riktigt känts rätt på något sätt men nu, nu har jag den känslan. Och det är världens bästa känsla. :)

Så nu i början har man ju alltid idétorka så tipsa gärna om inlägg eller videos så fixar jag det. :)Min stjärna!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

De första tre grejerna är köpta på Börjes.

Allroundborste 49,90:-

Hästgodis Äpple & morot Pris: ?

Ridstrumpor Kingston Pris: ?

De andra grejerna köpte vi på en loppis i Enköping.

Flughuva Börjes 20:-

Lindor Harry`s Horse 80:-

Paddar Harry`s Horse 50:-

Korregeringspad Horze crescendo 200:-

Likes

Comments

Övrigt

Snart är det sommarlov. Asså herregud vad fort den här terminen har gått, svish så var den slut och snart är jag väl 80år antar jag. Kommer ett mer detaljerat inägg på sommarlovet om vad jag ska göra och hur avslutningen var.
// Puss❤

Likes

Comments

Rabatt/Tävlingar

Hej alla fina! Det här är ett samarbete med Jin Stirrup. Det är en hästaffär med så sjukt snygga stigbyglarna tillexempel.

Ni får hela 30% på erat köp. Gäller allting.

För att få 30% på Jin Stirrups produkter ska du skicka ett mail till eleonora@wildkart.it och skriv "recommended by Cessna"

PS: kolla speciellt på stigbyglarna. Så fina!!!!

Då får du 30% på allt.

Klicka Här för att komma till Jin Stirrup!

Likes

Comments

Hej alla mina fina! Jag har nu bestämt att Putte och jag ska köra hårdträning i 2 månader, så får vi se hur det går. Om ni har något tips på ridövningar eller så, skriv gärna en kommentar.

Igår red jag på banan i ca 40min. Putte har fått för sig något väldigt konstigt och jobbig varje gång som man går in på banan. När man har suttit upp så springer han rakt ner till ena hörnet på ridbanan. Eftersom att det finns gräs där. Sen så tar det 5-15min att få upp han igen. Eftersom att han bockar eller små stegrar om han inte får som han vill. Då blir det ganska svårt att köra med hårdträning. Så om ni har något tips kommentera här nedanför.

👋

Likes

Comments

Övrigt

Jadu nu är provet klart, blev faktiskt förvånad över hur mycket jag kom ihåg. Överraskad kan man säga. Vissa frågor var svåra men om man var med på lektionerna så kom man ihåg det mesta.

OCH jag klarade det! Aahh vad glad jag är. Var nästan helt säker på att jag var tvungen att göra om på torsdag, men så blev det inte.  25/30 rätt. Nu är det bara ut och tävla.😂❤

Ursäkta för ett kluddigt inlägg, blev bara så glad!☺

Likes

Comments

Hej Mina fina!

Idag är det ännu en ny dag att ta sig i genom. I kväll så ska jag göra grönt kort provet. Nervös!!
Men i alla fall här i Sigtuna är det piss väder,  dugg regn och is kallt. Hur är vädret hos er?
Nu måste jag dra till bussen. Det blev ett snabbt inlägg idag.

Puss Puss

Likes

Comments