Hej! Snart börjar skolan om och jag ska börja 8. Jag är en sån person som typ hatar skolan, haha. Det är så tidigt som man ska gå upp, mycke läxor men det är ju snart höst lov antar jag, hehe. Det är bara att blicka framåt tills nästa lov. Hoppas att 8 blir bättre än 7 för då var allting bara piss. Jag måste dessutom höja betygen i ma och no för jag har inget betyg över C i de ämnena. Nu måste jag åka till stallet så vi syns snart igen. Byee

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej! I Söndags skulle jag rida ut på Putte och träffa en kompis på vägen som red sin häst. Det gick väl sådär kan man säga, haha. Det började med att han smet från sin box ut i stallgången och jag fick vänta på hjälp för att kunna fånga han. Den stora dörren var öppen så jag var tvungen att stå där och vifta så att han inte smet ut på gårdsplanen. Jag försökte att stänga dörren men den satt fast. Sen kom en tjej och hjälpte mig.
När jag väl skulle rida i väg vägrade han gå från stallplan så jag fick gå till travbanan bredvid. Sen när jag skulle hoppa upp gick han bara i väg, bocka och höll på. Och när jag väl fick mig upp (utan pall!) vände han konstant. Det slutade med att jag fick gå två varv runt travbanan med han... 🙃 Aja vad ska man göra det är bara att fortsätta kämpa.

Likes

Comments

Hej! Nu sitter jag och njuter i en solstol på Sudersand, Fårö! Så himla härligt, har dock bränt mig ordentligt i ansiktet så ser ut som en röd tomat i ansiktet. Sen har jag oturen med mig så jag sprang på asfalten och vips hade jag brutit min tå! Yeey... 🙃 Kändes som vanligt när man slår i en tå i ett bord eller så men sen höll det sig kvar hela dan. Och nu är den helt blå och lila. Ska hem och rida om två dagar, vi får väl se hur det går.

I alla fall så sover vi I våran husbil på en camping, läget är helt fantastiskt. Vi står precis vid stranden. Havet är jätte fint och stranden krit vit. Känns nästan som att vara utomlands,helt otroligt att Sverige har vita stränder och turkosa hav. Ni måste åka hit ngn gång i ert liv. Minne för livet.

Likes

Comments

Hej!
Dagens inlägg handlar om alsikeklöver. Vilket säkertanva av er inte vet vad det är. Det är en blomma som växer mycket i häst hagar och fuktiga områden. Anledningen till att jag skriver det här inlägget är för att vi tydligen hade alsikeklöver I vara hagar. Ena hästen blev då sjuk och mulen blev alldeles röd, svullen och sprucken. Men som vanligt klarar sig Putte från allt sådant där. Alsikeklöver är alltså jätte giftigt för hästarna så innan nu släpper ut hästarna i en ny hage kolla så att det inte finns alsikeklöver. Om det finns måste du aningen klippa ner allt, plöja om eller gödsla. Dagen efter att vi upptäckte det kom det en bonde som klippte ner alla hagar åt oss.
Så håll koll!!

Likes

Comments

Måndag: Dressyr - Träna på ordentliga volter
Tisdag: Uteritt med sällskap
Onsdag: Dressyr/markarbete - bommar på böjt spår.
Torsdag: Dressyr/markarbete - volter, övergångar
Fredag: Vila
Lördag: Dressyr/markarbete - galoppbommar
Söndag: Uteritt

Extra: Avslutar varje pass med ett galopp varv på travbanan så att han får sträcka ut sig.

Likes

Comments

Hej!
Jag är sååå glad och på bra humör! I måndags flyttade vi Putte till hans nya stall. Det gick jätte bra att transportera han dit. Han var jätte lugn när vi väl var på plats. Han fick stå i boxen över natten och jag har aldrig sett honom så glad. Han tittade ut genom fönstret när vi åkte och var full med spån när vi kom dit på morgonen. Han har aldrig kunnat lägga sig ner i föra stället men nu gör han det varje natt. Igår red vi första uteritten och han var lugn som en filbunke. I det nya stället finns en travbana som vi travade några varv på och det var en underbar känsla. Stigarna var fantastiska och oändligt många. Idag på kvällen hade jag och en annan tjej i stallet tänkt rida på ridbanan. Antingen dressyr eller markarbete. ☺️Hade tänkt lägga ut ett schema för Putte för veckan.

Likes

Comments

Hej!!!!
Nu är snart sportlovet slut och det har hänt så mycket grejer som jag vill berätta. Vi kan börja med att i början åkte vi Skidor i typ 4 dar. Några ramlingar i hål och in i träd har det blivit. Men hel är jag i alla fall. Jag har haft det jätte kul och har ätit jätte god mat. Igår åkte vi skoter i ca 2 h till ett ställe uppe i fjällen. Där hyrde vi en stuga i 1 dag. Maten där var typ den godaste jag ätit och stället var jätte mysigt. Men tyvärr så sov jag typ ingenting. Dagen därpå åkte vi hem och den resan var mycket lugnare än den dit. Vi har nu åkt kvällsåkning och det var jätte roligt. Sista gången för i år. Kommer sakna känslan av att vara i fjällen. Imorgon åker vi hem till Sigtuna och på måndag börjar skolan igen. Blää.

Snapchat: cessna_ohman

Instagram: cessnaohman

Likes

Comments

Hej
Jag kan inte fatta att på lördag kommer jag vara någon helt annan stans i Sverige och åka skidor. Längta så himla mycket. Stället som vi ska åka till heter Bydalen och ligger nästan vid Åre. Det är ett mysigt litet ställe med underbara backar. Sportlovet kan man säga börjar på fredag eftermiddag eller så. Vi har planerat att åka till Bydalen runt 05.00 på lördagen. Tidigt som satan men förmodligen värt det. Vi har hyrt en stuga av pappas kompis och vi delar huset med en annan familj som vi känner. På torsdag nästa vecka ska vi åka skoter till en by och sova över. Det kommer bli så himla kul, älskar att åka skoter, speciellt när det är långaa sträckor.

Likes

Comments

Asså herregud!
Igår kom mamma och pappa med en överraskning. Ett par nya skor som jag velat ha ganska länge. Se är skit snygga och älskar dom så himla mycket. Jag hittade de på Zalando men finns enbart i storlek 38.5 och uppåt. De är ett par Nike roshe run i färgen grey Wolf. Om du funderar på att skaffa nya skor, köp dessa underbara att springa i😻

Likes

Comments

Tjena! I Lördags fyllde min lilla syrra hela 6 år. En stor och fin flicka har du blivit. I söndags hade vi kalas för henne och eftersom att det var spöktema klädde jag ut mig. Jag måste bara säga att jag älskar små barn, de är så gulliga och små. Dessutom så går de på vad som helst. Jag sa till de att säga hokus pokus och samtidigt tände/släckte jag en lampa. De vart helt galna och skratta varenda gång.

Min sminkning var så sjukt enkel (ena sidan i alla fall). Först gjorde jag den 'fina'  sidan och den var den enklaste. Sen var den andra sidan lite svårare men fixade till det bra tycker jag.
Bilder kommer nu🤘Var inte så säker om jag fick använda bilder på de andra barnen så de uteblir.

Likes

Comments