Hej på er. Jag har valt att ta paous från nattstad. Jag har startat en ny blogg som heter www.cewhalberg.blogg.se Den är inte snygg, jag vet, jag suger på kodning å sånt men jag jobbar på de!! :) vi ses där i stället Kram.! 

 

 

http://cewahlberg.blogg.se/

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så nu rullar vi iväg till stockholm för en mysig helg med hotell och Nitro Circus :-)

Likes

Comments

Nu är det bara 4 dagar kvar tills vi beger oss av till Stockholm och 5 dagar tills vi kliver in i globen och ser Nitro Circus och minglar med Travis Pastrana! 

Yes så är det! Vi åker till stockholm på lördag och sover över på hotell (MYyyyYS) Sen på söndag kommer vi åka på Nitro Circus (VIP) De kommer bli så himla roligt! Längtar! :)  

  


Likes

Comments

Filip gick upp fyra i morse och flexa en timme för att kunna komma hem en timme tidigare till lillkillen. Jag började en timme senare idag vilken var perfekt på de viset.
Trött Kille!
 


 

Morgon promenad

"Gå inte!"


"kom tillbaka"


 


Likes

CommentsHej på er! Har varit i österby med lilla Dino hela helgen dels för att jag vill och dels för att filip jobbar mellan 06:00-18:00. 

Igår var jag på julmarknaden med Filips mamma :) väldigt mysigt, hittade en del jsmått och gott ;) Sen gjorde jag en morotskaka av Leilas recept, den blev faktiskt väldigt god måste jag säga! Sen gjorde jag min favoriträtt, en kycklinggryta med citron, svarta oliver och basilika och bandspagetti. Mums! 

Idag var jag ner en sväng på marknaden med Viktoria! sen gick vi upp och fikade lite morotskaka :) Mys! 

Angående morgondagen! 

I vanliga fall går jag i skolan mellan kl 08:00-16:15 å de funkar, men att gå mellan 9:00-17:15 som vi ska göra i morgon är inte OK FÖR MIG!! jag har nämligen ett liv efterskolan som måste skötas. Har ni inte tänkt på att man kanske har saker att göra? som träningspass, matlagning, hunden ska rastas och passas, uppgifter å massa mer? Jag förstår vad som innebär med min skola, absolut, jag ägnar minst 8 timmar varje dag i skolan, plus att man måste ta hem uppgifter. Men jag börjar hellre då 8 å slutar kvart över fyra än fem. För jag är inte hemma förs sex. Inte kul :(

Likes

Comments

Hej på er!! Idag är det en bra dag! Jag är glad, pigg, och motiverad! Har fått jätte mycket gjort redan! Benen vek sig när jag klev upp ur sängen i morse! Spinningen gav resultat! Härlig känsla! Idag ska jag åka till Österby! och i kväll ska jag bara ligga i soffan å mysa framför en film! Det har jag bestämt! 

Någon som kollade på Beauty and the beast förra veckan?? De gjorde jag ^^ De får vi inte missa ikväll!! Likes

Comments

åker i väg med mamma å kör lite spinning får vi se om jag kommer hem levandes eller död. konditionen har aldrig varit sämre.


Likes

Comments

<3

Kommer aldrig någonsing älska någon så mycket som jag älskar dig.  

<3


Likes

Comments

Äntligen nu har min efterlängtade och saknade S2:a kommit tillbaka från semestern (lagning) Jag har ju haft den i två år redan och den har aldrig bråkat förut. De jag vet är att det inte har gått att uppdatera den men nu är den tillbaka uppdaterad och även utbytt laddningkontakt eller vad man kallar de.
I dag ska jag hem till Österby undra om Dino har saknat mig. saknar er <3


Likes

Comments

Gud vilken natt! Jag kunde inte somna även fast jag var så himla trött... Bara tanken på att man ska upp å åka till plugget ger mig sömnproblem. Jag känner mig så stressad när jag tänker på allt som måste göras. Om man ändå kunde vara lite lugn och känna att man hinner och kan ta god tid på sig. Det blir inte lättare att kliva upp på måndag morgon när man ser både Dino och Filip ligger å sover som en stockar!!! Dino reagera inte ens när jag gick upp ur sängen. Mina pojkar var helt slut!  

Idag ska jag hem till Östhammar. Det var väldigt länge sen jag sov i min egen säng, har faktiskt saknat den. Och de ska bli skönt att få träffa mamma och brorsorna. När jag är hos hjärtat saknar jag alltid min familj och när jag är hos min familj saknar jag alltid hjärtat... haha kan man inte få alla samtidigt. Det blir första natten utan Dino! Hoppas han inte blir orolig. 

 

Saknar er så<333  
 

Sötnosarna somna på golvet i vardagsrummet (gammal bild) 


Likes

Comments