Hejsan, har inte bloggat på en stund. Tänkte ivf att jag skall försöka börja igen för har inspirationen tillbaka.

Idag har det varit typ 30+ grader och jag har för det mesta solat på stranden. Var före jag gick till stranden och köpte lite Hawaiian tropic dry spray oil som funkar jätte bra! rekommenderar det starkt. Man får köpa produkten från olika butiker, köpte min från SOKOS och den kostar kring 16€.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla läsare! idag är det äntligen lördag och skall bara ta det lungt idag skall en sväng till mormor och så kommer också min syster hem idag! så kommer säkert ha filmkväll. Nu lyssnar jag på musik från min spotify lista och bara chillar.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Godmorgon alla läsare! Igår var jag ju och kollade på filmen fifty shades of grey. Tycker personligen att filmen inte var så bra! Trodde den skulle vara bättre. Men skall endå kolla de två andra. Skall förästen också börja läsa boken på engelska för har fått höra att boken är mycket bättre än själva filmen.
Har ni redan kollat filmen? Vad tyckte ni om den? :)
Skall ivf nu en sväng till butiken och sedan får jag se vad man hittar på att göra!
Ha en bra dag.
Likes

Comments

Hej alla ;) har just kommit hem igen från Sverige kryssningen och är super trött. Har sovit ungefär 6 timmar på de här senaste 3 dagarna! skulle ha kunnat stannar där ännu längre. Skall lägga upp många bilder här i bloggen nu när jag inte kunnat uppdatera! Hade inge wifi på båten tyvärr...

På båten var ju bandet Satin circus och uppträda både lördagen och söndagen. De tävlar ju om att slippa med till eurovisionen detta år så gå och rösta på dem ;) deras sång de skall uppträda med heter Crossroads. här finns link: https://www.youtube.com/watch?v=530xiUSr4GU

Jag köpte från Sverige bl.a. telefonskal, jeans och fifty shades of grey trosor ;)


Likes

Comments

Hej alla söta läsare! det är 3 timmar kvar tills jag startar mot båten med @jessicaekstam. Har allt packat klart så är redo att åka. Är hem igen på måndagen. Kommer uppdatera bloggen så ofta jag kan får hoppas de har bra wifi på båten ;) Visar också upp min outfit senare bara jag sluppin in till båten.

Ha en bra dag alla och glad alla hjärtansdag❤

Likes

Comments

HOLA! Länge sen sist hehe... Men har som vanligt haft bloggtork en längre stund nu, men nu kom blogg inspirationen tillbaka igen! Hoppas den stannar också haha!
Idag är det ju premiären av Fifthy Shades Of Gray! Men tyvärr kommer jag inte att gå kolla på den först på tisdagen. And i can't wait.
Imorgon är det valentines day, vilka är era planer? Berätta gärna :) jag skall ivf åka till Sverige med Jessica på en kryssning. Så skall snart börja packa kläderna så jag slipper göra det imorgon.
Hoppas ni har en bra dag, fasten det är fredagen den 13 ;)

Likes

Comments

Hej alla! var igår hos min mormor och hälsade på och så var min kusin där också så fick se hennes söta son som redan snart bli 2 veckor gammal! sjukt hur tiden går fort!

Sökte också efter sommarjobb igår från olika daghem med barn från 1-3 år, så får se när jag får svar om jag fått en jobbplats.

Nu dricker jag upp mitt kaffe ur min fina mugg med mina råttor på och sen  drar jag ut på en promenad med mami. Ha en bra dag alla!Likes

Comments

Hej allesammans! Idag är jag ledig och har städat och nyss lagat en sallad till lunch. Och dricker vatten ur min nya fina pink vattenflaska. ❤️
Likes

Comments

Har just städat klart hela huset och är helt slut! Så nu äter jag bara min sallad jag nyss gjorde medan jag bloggar.
Idag på dagen har jag inte något extra att göra så får bara ta det lungt. På kvällen skall jag och möta upp mina vänner och sen gå på fest så har ivf något att göra ikväll.
Kram!

Likes

Comments

Hej! Idag har jag inte varit mycket hemma utan sprungit runt i stan och varit hos mormor. Efter allt springa var jag i sjukhuset och hälsade på min kusins pojke hon fick igår! Å hur söt var inte han? Så liten och söt.
Men kom just från en länk och just druckit upp min blåbärs smoothie och nu kollar jag på supernatural såklart.
Likes

Comments