Så... Idag har jag varit på en godis fabrik/affär och handlat godis, och efter det var vi på en sminkaffär typ där det finns det lite kläder smink och lite hudvård!! Sen efter det var vi på en vanlig butik/affär och kollade jag handlade 2 st dricksglas och lite Sminkborttagnings grejer!!
Idag har det varit
🌤 och väldigt varmt och skönt jag tror nästan tills 23-24 grader 😅 hoppas att ni får en försatt bra dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag tänkte att göra så att jag lägger upp mina inlägg mellan 00.00-07.00 och 14.00-00.00 men ibland blir det ätt det inte kommer några inlägg alls så att ni vet det !!!

Likes

Comments

Häjj jag tycker att jag har varit dålig på att blogga ett tag nu!! Men jag har tagit bort alla mina inlägg för att dom är dåliga..' Men jag hoppas att KI har uppskattat det jag har gjort!? En sak kommentera aldrig på mina fotton på att jag har stavat fel för det kommer det lovar jag..

Sen för 2 dagar sen svek 2 av mina "bästa vänner" mej men det var ju jätte kul..!

Denna skrev jag till min bästa kompis igår (hon sviker en aldrig) (följ kesella) (
@Kesella)


Du finns där och kommer alltid att göra du har gjort några av mina dagar till en super bra dag till och mes till en dag jag aldrig kommer minnas! Du är en person jag kan lita på till 100% och jag känner att jag kan berätta allt för dej och ändå om vi bråkar så vet jag att du älskar mej ändå och du ska veta att jag älskar dej! Vi har varit vänner ett tag eller mer bästisar och under den tiden har vi gjort mycket!! Till och med varit i ett annat land! Hade jag önskat hade jag velat bo granne med dej för att (är vi med varandra för länge uttråkas vi) men jag kan inte vara utan dej!!! Men ibland så blir det alldeles för länge sen vi träffades... Då känns det konstigt det känns som att mitt hjärta har gått i 1000 bitar och det är inte skönt och det är konstigt men när jag får ett sms av dej
-Häjj
Då känns det bra igen..!
Men ibland funkar det inte!!?
Älskar dej och kommer alltid att göra !1. Du vet allt om din kompis matvanor. Ner på detaljnivå. Inte bara vilken typ av bröd det ska vara utan givetvis också hur mycket smör det ska vara på smörgåsen. När det kommer till saft så vet du förstås inte bara vilken sort det ska vara utan också hur starkt eller svagt den ska blandas. Det är i princip onödigt att ni båda kollar igenom menyerna när ni går på restaurang för du vet redan vad din kompis kommer att välja.
2. Du har inte längre några gränser för vad som är ditt och den andra personens. Att sätta i gaffeln i något som ser gott ut på din kompis tallrik är ingenting konstigt. Att klampa in utan att ringa på dörren är också helt normalt.
3. Du är självklar del av din kompis familj. Ofta känns det som att de är dina extraföräldrar och de bryr om sig lika mycket om dig som sitt eget barn.
4. Ni kan vara tysta tillsammans. Allt behöver inte hela tiden sägas med ord. Ni kan resa ihop och vara tysta i flera timmar i sträck, bara existera i varandras sällskap och du känner dig bekväm med det.
5. Ni skriver sms till varandra som ingen utomstående person någonsin skulle kunna tolka.
6. Överlag kan andra människor ha svårt att förstå när ni kommunicerar med varandra. Utifrån är det nästan som att ni har ett helt eget språk med kodord för vart och vartannat ord. Ibland behövs det inte ens ord, ett ansiktsuttryck räcker gott och väl.
7. Du vet allt om alla betydelsefulla personer din kompis har haft i sitt liv, gymnasieförälskelser och rumskompisar, även om du aldrig träffat dem.
8. Det spelar ingen roll hur länge ni varit ifrån varandra, när ni väl träffas tar det bara några sekunder innan ni båda skrattar åt något av era interna skämt och allt är som vanligt igen.
9. Du stalkar dina ex på nätet och överanalyserar deras förehavanden. Men det här är liksom inget du behöver hymla med. Din bästa kompis vet redan att du är galen.
10. Ni har sovit tillsammans så många gånger att du vet exakt hur din kompis låter och rör sig på nätterna. Och det här är förstås någonting du gärna härmar på morgonen.
11. Ni låter som ett gammalt par. Ofta tjafsar ni om helt meningslösa saker. Det kan låta ungefär så här:
– Du får fråga.
– Nej du får fråga.
– Nej, du.
– Jag frågade sist!
– Okej då… Ursäkta var finns toaletten?
12. Du kan säga ett enda ord som kan få den andra personen att explodera av skratt.
13. Ni pratar om hur fint och praktiskt det vore att någon gång kunna bo grannar så att ni alltid kunde umgås och låta era barn leka tillsammans. Eller så har ni redan tagit steget och flyttat vägg-i-vägg.
14. När du verkligen behöver höra sanningen så är det den här personen som kommer att berätta den för dig.
15. En vanlig vän hade tagit den sista biten pizza och delat den med dig. Dina bästa vän tar den, äter demonstrativt upp den framför näsan på dig och skrattar.
16. Ni myser med varandra som om det vore en parrelation (minus sex) och tycker inte att det är konstigt.
17. När en av er blir ihop med någon så kommer bästisen på köpet. Det är inget som behöver informeras om – det märks.
18. Ni tycker att det är hysteriskt roligt att skicka fula bilder till varandra. Ju fler dubbelhakor desto bättre.
19. Ni uppmuntrar alltid varandras flamsiga och knäppa sidor. Extra jobbigt blir det om ni är på ett ställe där ni vet att ni måste vara tysta och allvarliga. Ett väntrum eller den tysta delen på biblioteket kan vara en fruktansvärd prövning.Ja... Vi har varit vänner i ca 10 år och det är det bästa som har hänt mej
Hoppas ni gillade detta
❤️❤️

Likes

Comments