​Hva gjør man egentlig etter man har fullført en bachelorgrad? 

Helt siden jeg var seks år, og frem til siste året på videregående, har skolegangen vært staket ut for meg. I tillegg valgte jeg, med litt press fra foreldre, å gå rett på en videre utdanning så fort jeg var ferdig på videregående. Heldigvis for meg visste jeg hva jeg ville studere. Men nå, nå som jeg er på mitt siste skoleår kjenner jeg angsten komme krypende inn, for nå sitter jeg her uten en plan. Det stresser meg. Vil jeg hoppe rett ut i jobb? Får jeg meg i det hele tatt en jobb, i en bransje hvor utdanning betyr nada og nettverk er alt? Hva vil jeg eventuelt studere om jeg fortsetter? Valgte jeg i det hele tatt rett studie til å begynne med? 

Alle disse spørsmålene, og den eneste som sitter med svaret er meg. Ene og alene. Verden virker så stor, og jeg undres over hva jeg har å bidra med i en eventuell jobb. Hva skal liksom skille meg ut fra alle andre? Jeg er jo bare en middels smart jente, med et virrvarr oppi hodet mitt, og ingen plan. 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

​Hvorfor poster vi egentlig ting på nettet? Er det bekreftelse vi er på jakt etter? Hvorfor bruker vi/jeg så mye energi på sosiale medier, jeg har en mistanke om at jeg er en fisk i verdens største hav, med verdens beste og mest mangfoldige fiskebestand. Ingenting når frem. Det er en så stor kamp om rampelyset at jeg vet ikke hvorfor vi prøver engang. Jeg trenger bekreftelse, men det må da være andre måter jeg kan få det på? Jeg vil ikke være en fisk.

Likes

Comments

​Jeg har et kreativt hode, det vil si på innsiden. På utsiden vil jeg si at hodet mitt ser ut som et helt normalt hode. Det som er kjipt med å ha et kreativt hode, og en hel hau med masse rare tanker og idéer er at det blir veldig slitsomt når jeg ikke har et sted å utfolde meg. Skrive tidvis ned en del ting, skribler litt i notatbøker, men jeg har ingen ordentlig måte uttrykke meg på. Jeg kan verken male, eller lage musikk. Så alt blir innelåst inne i hodet mitt. 

Tror kanskje jeg burde begynne å skrive igjen.

Likes

Comments

​Rett etter at jeg opprettet denne bloggen satt jeg igjen som et stort spørsmålstegn. Grunnen er fordi jeg virkelig ikke vet hvorfor jeg opprettet den i det hele tatt. Det skal nå sies at jeg har hatt blogg før, og det er noe veldig befriende med å ha ett sted hvor en kan skrive så og si det en vil. Kunne like gjerne skrevet det i en dagbok tenker du. Vell jo, men jeg liker oppmerksomhet. Og jeg liker å dele tankene mine med andre. Trenger ikke engang være tanker, kanskje opplevelser. 

Jeg vet ikke om noen i det hele tatt kommer til å lese dette, men hvis dere har rotet dere inn på denne siden, så velkommen. I mine tidligere bloggdager fikk jeg ofte tilsnakk fordi jeg skrev med absolutt ingen form for filter, og selv om det er fint det, så er det jo ikke opp til meg om alle rundt meg vil dele like mye av sitt liv som det jeg velger å gjøre, så nå skal jeg prøve å bruke det filteret jeg vet jeg har i meg ett eller annet sted. 

Akkurat nå har jeg ikke noe spesielt jeg føler for å si. Kan jo nevne at jeg er blakk, og at jeg snylter på maten til kjæresten min (ja, jeg får dårlig samvittighet av å gjøre det). I tillegg tror jeg kanskje at jeg skal levere en eksamen snart, kanskje. 

Og ja, cerebellum er «lillehjernen» på latinsk. Hvis dere vil vite mer om lillehjernen foreslår jeg at dere googler det.

Likes

Comments