​Hei! I know, det blev inga fancya bilder igår, men jag har de på mobilen så ska försöka få upp dem idag eller imorgon om jag hinner. 

Men nu till det jag skulle prata om! Idag så ska jag typ göra en audition till en kör eller något. Förutom att rida gillar jag faktiskt att sjunga och spela fiol också, och därför så har jag sökt till någon kör, Malmö Opera Tjejkör eller något åt det hållet. Ska sjunga Lost Boy med Ruth B, och typ Idas sommarvisa :D Men är fan ta mig asnervös att jag ska glömma bort texten eller att jag får någon jävla panikatack när jag är där :D Men det ska väl gå bra, eller D: Imorgon så ska jag iallafall till stallet, kanske rida, man får se. 

Hei då!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag, efter skolan då, så ska jag iväg och sköta Klippan, och min andra sköthäst, Labuda! En supervacker, brun, häst med fullblods inslag. Väldigt pigg och vaken hela tiden och kan uppfattas som lite stressad ibland. Klippan är mer lugn och sansad, på grund av att hon är voltigehäst. Men hon kan uppfattas som arg och sur, men är egentligen världens snällaste och omtänksammaste hästen i hela världen. 

Aja, måste dra på lektion nu, men om jag hinner ta ett par fina bilder så ska ni få dem ikväll, bye!

Likes

Comments

​Tror att jag har glömt att berätta att jag tävlade igår.. Gick fan ta mig asdåligt tycker jag själv..

Hade en superponny som heter Smokey på hopptävlingen. Den lilla stackaren skulle hoppa tre gånger, och klart skulle lilla jag vara sist med honom. Han var himmla trött när jag skulle ha honom, så att han nästan stannade två gånger! Men vi blev felfria iallafall :D Men är inte nöjd ändå för jag fick ju jävligt dålig tid och jag får inte  gå upp i en högre klass, så jag har helt tappat lusten för att hopptävla, tyvärr. Aja, ska iaf vara med på dressyrtävlingen 15 maj, och dressyr som är min starka sida, så det kommer nog bli askul! Ska nog önska en söt liten ponny vid namn Fury, som kan bli lite het ibland, hehe, Smokey då, bara för att:D, och Ricardo, också en liten söt ponny.

Aja, måste dra nu men ses!

Likes

Comments

​Hei! Idag är det fredag! Yes, yes, YES! Ska sköta min bae idag, lilla Klippan, och jag ska försöka få några fina bilder på henne. Men jag kanske glömmer mobilen, hehe.

Nejmen, i onsdags så åkte jag faktikst till teorihoppningen, och det var jätteintessant! Och gissa vem som höll i den om inte Maria Gretzer! Hn är verkligen en superduktig ryttare och jag avgudar hennes sätt att rida <3 Igår blev det inget inlägg för att jag var i stallet till klockan åtta, och jag skulle rida igen, asså om man har missat en ridlektion så får man rida en ny typ :D Oj, juste jag ska ju tävla på söndag också och jag fick Smokey, som jag också hade på igenridningen. Superponny som hoppar allt om man håller fram honom ordentligt. Aja, måste göra mig iårdning till skolan nu men ses senare ikväll!

Heidöh!

Likes

Comments

​Hej! Jag vill tacka just dig att du klickade in på min nystartade blogg! Hoppas att du kommer stanna här! Vet inte hur jag ska starta ett nytt inlägg på en ny blogg men aja. 

Idag ska jag kanske åka och kolla på en teorikväll på ridskolan, teama hoppning. Så himmla intressant men jag vet inte om jag kan åka dit idag, men man kan ju alltid fråga :D Aja, ska iaf till stallet imorrn och hjälpa till lite i stallet och vara med mina vänner <3  Har inte mer och säga idag, så jävla flummig jag är meh, det får man leva med, eller hur! <3

En liten töntig tjej som hälsar hejdå cxLikes

Comments