Header

Denne brownie er så lækker og det er helt sikkert en favorit og jeg håber I kommer til at kunne lide den lige så meget som mig!!


OPSKRIFT:

- 640 g smør

- 240 g mørk chokolade

- 960 g sukker eller blanding af sukker, rørsukker og brun farin

- 4 tsk vaniljesukker

- 8 æg

- 240 g mel

- 4 spsk kakao pulver

- 3 tsk bagepulver

- 1 1/2 tsk salt


FREMGANGSMÅDE:

Ovnen tændes på 175°C varmluft.

I en gryde smeltes smøret (Brug en stor gryde så hele dejen kan blandes i gryden).

Når smøret er smeltet fjernes gryden fra varmen, og chokoladen tilsættes.

Herefter piskes sukker og vaniljesukker i chokolademassen.

Æggene piskes i et af gangen.

I en skål blandes mel, kakao, bagepulver og salt. Blandingen sigtes herefter i lidt af gangen.

Dejen hældes i en bradepande beklædt med bagepapir og bages midt i ovnen i ca. 30 min. Kagen skal stadig være fugtig inden i.


TIP: Kagen er næsten endnu bedre efter en tur i fryseren.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Denne opskrift giver ca. 2 L færdig ingefærshot.


OPSKRIFT:

- 250 g ingefær

- 1 ganatæble

- 2 appelsiner

- 2 citroner

- 1 grape

- 2 L vand


FREMGANGSMÅDE:

Skræl ingefær og skær denne i skiver.

I en gryde koges ingefær og vand op i ca. 5-10 min, og derefter skrues ned for varmen. Ingefæren skal simre i 45 min. og derefter køle af.

Saften presses fra granatæblekernerne og tilsættes sammen med saften fra grape, appelsinerne og citronen.

Blandingen sigtes og hældes på flasker.

Likes

Comments

Jeg elsker disse grovboller, de er den perfekte blanding af sundt og lækkert til en langsom weekendmorgen, hvor man ikke rigtig orker noget... Der bliver ca. 18-20 store, lækre boller af en portion.


OPSKRIFT:

- 25 g gær

- 1 spsk honning

- 1 L vand

- 3 tsk salt

- 6 dl havregryn

- 1 dl hvedeklid

- hvedemel


FREMGANGSMÅDE:

Gær og honning røres ud i vandet.

Skålen stilles på en vægt og her tilsættes salt, havregryn og hvedeklid.

Herefter tilsættes mel (indtil vægten står på ca. 1150 g, men mængden kan variere. Dejen skal være fugtig). Dejen røres grundigt og stilles derefter i køleskabet natten over.

Dagen efter sættes bollerne på en bageplade med to skeer.

Bollerne bages i ovnen i ca. 17-20 min. ved 200°C.

Likes

Comments