Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sååå mysig park inne i Marbella kring shoppinggatan. Vi var påväg till Malaga men kom inte längre bort än Marbella. Vi strosade runt i affärerna och jag fick hem ett par nya jeans, skor och en julklapp till mor och far. Supermysig dag.

Likes

Comments

Drömmen! Eller?

Just nu bor jag med två utav mina bästa vänner. Vi är lika lika som vi är olika. Ibland har vi hur roligt som helst och ligger och gråter av skratt tillsammans i någons säng, andra gånger ligger vi tysta i varsina rum med stängda dörrar. Jag har tidigare bott i en lägenhet med en annan bästa vän till mig, där vi delade på en etta. Här är några saker som jag upptäckt när man bor med sin/sina vänner!

- Det är hur mysigt som helst, om någonting händer så behöver du inte ens säga något innan din kompis förstår vad du behöver.

- Det är en stor fördel att ni innan ni flyttar ihop är enade på i vilken "lyx" ni vill leva. Iallafall om ni ska dela på det ekonomiska. Vill en person torka sig med silkespapper eller räcker gårdagens reklamblad? Vad är ni villiga att lägga på mat och hur mycket internet behövs egentligen?

- Det kan vara schysst att ge heads up innan man tar hem en manlig gäst. När du glider runt halvnaken i lägenheten är det sista du vill hitta en dreglande man på soffan.

- Laga stora portioner och frys in, ingen har lust att bråka om vem som ska laga lunch när båda vill se det nya avsnittet av Grey's Anatomy.

- Om någon är på dåligt humör är det svårt att inte hela stämningen i bostaden dras ner så om du tänker sura, sura i dushen eller inne på rummet. Ingen vill behöva tassa runt på tå runt dig.

- Sist men inte minst är det Så mysigt!!!! Man kommer varandra närmre än man trodde var möjligt, det finns alltid någon att prata, skratta och gråta med. Allt som var dötrist att göra ensam blir nu lite enklare att göra med din bästis dansandes bredvid.


Likes

Comments

​Det spelar ingen roll att vi har 25+ och solen skiner varje dag, är det oktober så är det höst. Det betyder att jag har min julpyjamas, mina rensockor och pumpasoppa står på matschemat ett x antal gånger. Det är också bara romaner som plockas ur bokhyllan och kärlekssånger spelas på högsta volym. Det ska bli så mysigt att komma hem en sväng nästa månad och få mysa lite i kylan.

Likes

Comments

God dagens god dagens. Idag har nog varit den slappaste dagen någonsin. Vi var nere vid poolen en halvtimme och sedan har jag bara legat i sängen, surfat runt på olika bloggar och börjat på en ny bok. Igår sträckläste jag ut Livet efter dig. Gud vad bra den var, och gud vad jag grät. Jag låg uppe hela natten tills jag somnade och avslutade den på takterassen morgon efter. Hela boken är genomblöt av tårar. Eftersom att jag kände att det var lika bra att tömma hela kroppen på vätska så såg vi även filmen på kvällen. Gråtmängden var nog densamma men jag skulle ändå rekommendera boken i första hand.

Likes

Comments

Idag var det solning som stod på schemat. Jag och Michelle stod redo på takterassen 10.00 men upptäckte att solen låg bakom lägenheten framför oss. Istället fick det bli en mysig frukost på balkongen innan solen ville vila över oss. Efter någon timme bestämde vi oss för att kika in poolen men måste nog säga att det är skönare att vara uppe hos oss (med andra ord, 700 trappor som ingen orkar gå i).

Likes

Comments

Innehhåller adlinks

Det absolut skönaste i min garderob just nu. Köpte båda delarna häromdagen och det är allt jag lever i nu. Så skönt här när det är så varmt. Tightsen är trekvarts och kostade bara 179:- på hm.

Likes

Comments

Eftersom att vi ännu inte gjort upp någon matkalender så fick det bli något enkelt men supergott. Vi gjorde en svampsås med spenat och åt till pasta. Resten av kvällen spenderades på balkongen med en flaska vin.

Likes

Comments

Klockan tre var det dags att vinka familjen adjö. Det är alltid like jobbigt att lämna mina snuttisar hemma, speciellt när alla är sjuka så att man inte får pussa på dom. Extra svårt att Minna inte förstår att man inte bara ska till jobbet.

Min snälla farfar skjutsade oss till Centralen där vi tog flygbussen till Skavsta flygplats.

Lite småtaggade att gå på planet.

Väl framme var det dags att införskaffa lite mat.

​Nu har det gått et dygn extakt sen vi kom men det känns som en evighet. Vi är helt uppackade i lägenheten och alla är på sitt bästa humör. Att säga upp sig från jobbet och åka hit var det bästa på länge. 

Likes

Comments