Jovars, då var man tillbaka på kärleksön Rhodos! Denna gången med Amanda. Vi landade i tisdags och möttes av ett oöppnat hotell, inget rum, ingen mat, inga kontanter till taxi och inget internet. Meeen allt det där löste sig allt eftersom och nu börjar vi äntligen bli lite varma i kläderna. Detta kommer nog bli en grym sommar! På måndag flyttar vi in i våra riktiga rum och då börjar säsongen på riktigt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Häromdagen trillade denna skönhet ner i brevlådan. Jag har haft ett samarbete med Glossybox senaste månaderna och jag älskar det! Innan jag själv fick hem boxar tänkte jag att äsch, det är säkert bara saker jag själv inte skulle köpa och inte behöver men wow vad dom har bevisat mig motsatsen. Jag blir lika chockad varje månad över hur bra och användbara produkter som är med. I denna box fick jag en full size parfym som doftar så gott. Verkligen en lätt och fräsch doft, som att man precis kommit ut från duschen. Även en mudmask som jag har på mig just nu, en ögonfrnsböjare, ett presentkort på 500kr?!?!?! hos Mockberg, ett läppbalsam och en showergel. Allt detta för 139kr i månaden (Om man väljer att prenumerera på boxen). Craazy.

Här hittar ni all information https://gbx.to/CelineWestlund om ni är sugna på att veta mer.


Likes

Comments

Nehe jaha. Jag har alltid tyckt att min farfar är lite tokig som åker på semester två veckor efter att han kommit hem från den andre meeeen hallååååå, ta mig med dig. Jag klarar bara en månad i taget av detta fantastiska men just nu lite kyliga land. Nej det är inte ens kylan som stör mig. Det är bara någonting. Som att fastna i kvicksand. Allt står stilla och det går långsamt. Jag känner mig aldrig riktigt hemma. Som att mina tankar alltid är på andra sidan jorden. Tänk va, om man kunde ta med sina käraste och deras liv och bara åka runt. det skulle jag behöva. Helst igår. Äe får hoppas dessa tankar saktar ner när baksmällan försvinner.

Likes

Comments

Jag har alltid varit ett fan utav söndagar men nu har jag lyckats ta det till en ny nivå. De senaste veckorna har vi gått till Pup Anchor på sveavägen och varje kväll toppar den förra. Vi går in. beställer en öl och slår oss ner. Innan kvällen är slut har vi bytt nummer med strippklubbsägare, vinat med en gammal tvprofil, blivit kär i 2017's tjugofemåriga Joey Tempest, sjungit en duett med Idol-Petri och dragit av en och annan låt på scenen.

Dagen efter har jag dessutom turen att vara ledig vilket leder till en sleepover hos Michelle med god frukost och två spända flickor framför nya avsnitten av Sherlock. Bättre start på veckan kan man inte få.

Likes

Comments

Huuur mår ni mina älskade små kycklingar? Vad hände ens? Jag trodde att jag skulle leva livet i Spanien och låta alla se, tvärt om. Inga bilder, absolut inge text och dålig update på instagram. Jag vet inte om det hade och göra med internet eller att slöa jag hellre ville dega i solen än att sitta inne vid datorn. En kall dag som denna finns det ingenting mer jag längtar tillbaka till. Tjejerna som stod och lagade middag, jag som var på vift och skavsår mellan tårna efter sand och flipflops. Att varje kväll sitta med mina bästa vänner i solnedgången och snacka skit, det är minnen jag njuter av att tänka på varje gång.

Men vad har hänt sedan dess? Jag har börjat jobba på Bikbok i Farsta centrum. Jättemysig butik med fantastiska kollegor. Flyttat in hos farfar med min kusin Lizette och hade the time of our life, förutom när temperaturen sjönk till 13 grader och det blev till att sova i fleece. En ny söndagstradition har även fallit på plats. Jag och ett härligt gäng går till en pup och kör kareoke och diskuterar veckans intressanta händelser, eller super oss under bordet. Just nu är jaga tillbaka i flickrummet hemma hos mor och far men tog Lizette med mig. Våra scheman går tyvärr om varandra men det finns ingen jag hellre kryper ner bredvid i slutet av dagen.

Likes

Comments

Mateeeeeen! Wow va mycket gott vi åt, mestadels hemma men även ute på vift. Och den enorma pizzan som fick sig en egen historia..

De mysigaste kvällarna på stranden.

När vi fick finbesök från Sverige och en nyckelring från Västerås.

Färskpressad apelsinjuice. Mm m mm.

Marknaden nere vid hamnen varje söndag. Det var grejer det.

Alla drinkar... Det adderade allt lite hull på kroppen.

Att bo så nära hamnen var helt fantastiskt.

Halloween.

Min födelsedag.

Alla mysiga kvällar på balkongen.

Utekvällarna man inte minns allt för mycket från.

Fantastiska solnedgångar.

Alla myskvällar. Dom saknar jag mest.

Takterassen. Där bodde vi så fort solen var framme de första veckorna.

Mina fina fina tjejer som gjorde resan helt fantastisk.

Likes

Comments

Idag har det varit en lång dag trots min långa sovmorgon. Sedan jag kom hem från Spanien har jag har en klump i magen och konstant ångest. Ingenting känns bra och alla måsten bara väller över en. Försöker hitta mig ett jobb men samma visa varje gång, för lite erfarenhet eller vid behovsanställning. Inte hjälper det heller att solen går ner vid tre på dagen. Vinterhalvåret är egentligen min absoluta favorit men just nu vill jag bara tillbaks till vår vackra utsikt över berg och hav, solen och palmerna. Oh well, imorgon är en ny dag!

Likes

Comments

Idag är det mindre än en vecka kvar till vi lämnar fina Spanien för att åka hem. Anledningen till detta är dels för att pengarna börjar ta slut och eftersom att jag inte har något jobb som väntar hemma så vill jag ha så tillräckligt för att klara mig i Stockholm. Ska bli så tråkigt att åka men lika mysigt att komma hem och krama om familjen.

Likes

Comments

Igår gjorde vi iordning en liten picknick och gick ner till stranden lagom till solnedgången. Det finns inget ställa jag hellre äter middag på än på en mysig strand med sina bästa vänner. När jag jobbade i Grekland så beställde vi mat till stranden och så satt vi på solstolarna och åt tills det var dags att gå tillbaka till jobbet. Så himla underbart. Idag är det lördag och vi ska på ett event på Olivia Valere. Trots att det är svårt att få höstkänsla här nere så ska det bli lika roligt att fira halloween.

Likes

Comments

Instagram@celine.westlund