Det aller viktigste rådet er å smøre seg med tålmodighet, og sette av god tid når man skal kjøpe nye jeans. Det er sjelden at den første og beste buksen du finner sitter perfekt.

Ta deg god tid og prøv mange ulike varianter. Man kan ha en tendens til å kjøpe sin gamle favoritt, noe som ikke er feil, men det finnes alltid noe nytt som kan være interessant å se.

De aller fleste er på jakt etter den perfekte jeansen Den skal passe til flere anledninger, kunne kombineres med ulike antrekk og ikke minst – gi rumpa en fin form!

En av de aller viktigste elementene som påvirker hvordan bukser kler deg, er baklommene. Om baklommene er store eller små, mønstrete eller enkle, har høy eller lav plassering, påvirker dette hvordan rumpa ser ut i buksa.

SMÅ LOMMER

Har du en smal figur, kan en bukse med små eller ingen lommer fremheve formene dine. Bukser med mønstrete lommer eller mye detaljer, gjør at oppmerksomheten trekkes mot rumpa, dersom det er noe du ønsker.

STORE LOMMER

Har buksa store lommer, vil rumpa som regel virke mindre. Ønsker du mindre oppmerksomhet til baksiden bør du velge en bukse med mørk farge og lite mønster. Kombinerer du med en mønstrete topp eller bluse, vil bena virke smalere.


Hvordan lommene er sydd på buksa og avstanden mellom lommene, har mye å si for hvordan buksen former deg. Har buksen lommer som sitter ut mot siden av buksa, vil det få hoftene dine til å virke bredere, mens lommer mot midten gjør hoftene smalere.

Er lommene festet høyt opp mot bukselinningen, vil rumpa trykkes litt ned, mens du får motsatt effekt om lommene er plassert ned mot lårene. Da vil rumpa kunne få et lite løft og «pushes» oppover,

Det er bare å prøve seg frem og bruke god tid. Er du usikker på hva som kler deg og hvordan lommene påvirker din fasong, kan det være lurt å ta en tur i en butikk og spørre om hjelp. Prøv deg frem og se hva ulike lommer gjør for deg.

Lykke til!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Skjorte - Bikbok, Jeans - Carlings, Sko og solbriller - Bianco, Veske - Gina Tricot

Spot on! Endelig har jeg funnet girlfriend jeansen jeg har lett etter såå lenge! ´Girlfriend straight´ fra Karve finner du hos Carlings og den sitter helt perfekt på. Ankel lengden gjør den bare helt super.

Det er endelig fint vær igjen og hva er vell bedre enn litt kvalitetstid med sin bestevenninne? Vi har spist lunsj og gått en lang gåtur i byen. Nå går turen videre til jobb og trening.

God helg!

Likes

Comments

New in er denne perfekte Agneel vesken. Den har en tidløs og tøff stil, med en lenke som er ganske mye tyngre enn billig veskene. Skinnet er i utrolig god kvalitet og føles luksuriøst. Dette har nok sammenheng med at skinnet kommer fra enten Italia, Frankrike eller Tyrkia.

Du kan finne vesken her

Likes

Comments

Det har blitt den viktigste pausen i løpet av dagen. Og spesielt på lange, tunge arbeidsdager. Som regel rekker jeg ikke sette meg ned på jobb, men kaffen er ikke langt unna selvom. Noen dager blir det litt fler enn det burde, men det kvikner opp både humøret og energien min! BOOST

Håper dere har en fin dag videre!

Likes

Comments

And all I do is work work work, no matter what..

God morgen! I dag går formiddagen min til kun planlegging. Har store og spennende prosjekter fremover, som jeg må bruke mye tid på. Dagene må planlegges fra morgen til kveld. Så her blir prioriteringer viktig!

Jeg jobber hardt og mye for å komme dit jeg vil. Legger alt jeg har i hva jeg driver med. Det er den eneste måten man blir best!

Ha en strålende mandag videre!

Likes

Comments

//weheartit

God søndags morgen! Nå har jeg nettopp våknet og er veldig klar for en ny dag. Ble en god del lenger på jobb i går, men det er alltid like gøy. Først i dag skal jeg ha ett møte før det bærer videre til en spennende jobb. Deretter blir det (forhåpentligvis) litt avslapping. Nå skal jeg bare nyte en kopp kaffe og komme i gang.

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Å gi garderoben en oppgradering har jeg lært er et must når vi kommer til nye årstider. En oppgradering vil si at jeg kvitter meg med det som ikke passer eller brukes, rett og slett finne ut hva jeg trenger og ikke trenger. Det er litt av et prosjekt, med det er så verdt det! Det gir meg ny inspirasjon, og jeg finner igjen gamle skatter og nye kombinasjoner.

PUT ON SOME GOOD MUSIC AND GET TO WORK

CLEAN THE FLOOR AND EMTY YOUR WARDROBE

Start med å vaske gulvet foran garderoben din, deretter få alle klærne ut av garderoben og begynn å vaske. Klær støver, det er det ingen tvil om, så viktig at du vasker garderoben skikkelig.

GET RID OF THE ONES YOU DONT LIKE OR NEED

Se igjennom hva du har, prøv klærne på og kvitt deg med det du ikke lengre liker eller har bruk for, legg alt du ikke lengre trenger i en haug som du til slutt kan gå igjennom. Kanskje du kan donere bort noe, selge noe eller gi bort til yngre søsken? Ikke kast det i søppelet, garantert noen som ønsker klærne du er lei. Klær du ikke har brukt på lenge, kommer nok heller ikke til å bli brukt noe særlig mer!

BUILD OUTFITS OF THE CLOTHES YOU HAVE ON THE FLOOR

Du har nå sikkert funnet mange gamle skatter som du hadde glemt at du hadde. Sett sammen nye antrekk og bli inspirert av din "nye" garderobe. Nå har du plutselig antrekk til de dagene du klør deg i hode etter hva du skal kle på deg. Lek deg med antrekkene og se hvor mye som faktisk går til hverandre!

TIME TO GET ORGANIZED, GET YOUR CLOTHES INTO YOUR WARDROBE

Nå er det på tide å organisere klærne og få de på plass i garderoben din. sorter etter plagg og farger, det vil gjøre garderoben mye mer oversiktlig. Viktig at du bretter alle klærne fin og prøve så godt du kan og holde den ryddig. Ta gjerne sesongens plagg i front, er jo ikke noe vits at shortsen din er det første du ser i garderoben. Så la vår plaggene ligge fremst!

Dette var noen enkle tips fra meg for å gi garderoben din en skikkelig detox. Viktig å gjøre det ordentlig, for det tar litt tid. Prøv så godt du kan å holde garderoben ryddig, og kvitt deg meg klær underveis. Kjedelig om det skal bli uorden i garderoben etter en uke. Ready to give your wardrobe a detox?

Likes

Comments

... Og det får forbli ved drømmen akkurat nå. Uansett hvor mye man forandrer og endrer på ting blir man sjeldent helt fornøyd. Endelig har jeg fått orden hjemme og er super fornøyd med det. Likevel har jeg nye prosjekter som forhåpentligvis snart blir ferdig.

GOD HELG!

Likes

Comments