Hej!
Nu är det nästan en vecka sedan jag bloggade sist. Men har haft lite andra saker att göra så har inte riktigt fått tiden att räcka till scrapbooking. Men jag kommer bjuda på konfirmations inbjudningskort som jag gjort för någon vecka sedan och tänkte att det kanske var bra att gå lite idéer nu när det börjar bli dax för vissa att bli konfirmerade.
Jag har använt mig av lite olika bruna nyanser på papperna, guldig penna, olika nyanser på blommorna och sen har jag tagit tidningspapper som jag åldrat (se tidigare inlägg). Inne i kortet har jag också åldrat papperet som jag skrivit på. 
/Celize

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Halloj!
Hoppas er helg varit lika bra som min och fylld med scrapbooking och andra roliga saker. Idag tänkte jag bara bjuda på en bild på ett färg glatt grattis kort.

/Celize

Likes

Comments

Hej!
Då var det lördag och jag tänkte vista steg för steg hur du får ett vanligt vit A4 papper att se gammalt ut. Första steget är att blanda varmt kranvatten med malda kaffebönor (om du vill ha en ljusare ton på papperet kok vatten och lägg i ca 3 tepåsar). När kaffebönorna ståt och dragit lite så sillar man bort kaffesumpen.

Steg 2: Lägg det vita papperet i kaffe vattnet och låt dra i 2-4 minuter.

Steg 3: Ta upp papperet försiktigt och lägg på ett bakplåtspapper.

Steg 4: Riv kanterna för att få papperet att se ännu äldre ut och droppa kaffe vatten på +lägg lite kaffesump här och var.

Steg 5: Torka papperet i ugnen på 200 grader tills papperet är torrt. Jag torkade mitt i 2-3 minuter men detta beror på hur blött papperet är.

Steg 6: När papperet är torrt tog jag en bit toapapper och torka försiktigt bort överflödigt kaffesump.

KLART!! 

/Celize

Lägg gärna en kommentar!

Likes

Comments

Hej!
Idag tänkte jag bjuda på ett kort som är gjort extra mycket från hjärtat. Jag har gjort detta kortet till min Farmor som inte fins med oss längre❤️, för att minnas henne lite extra idag då det hade varit hennes födelsedag så har jag gjort detta kort för att sedan fylla med bilder.

Kortet har jag gjort av 2 nyanser av rosa och ett handgjort papper (vitt) som jag hittade i mina gömmer. Som dekoration använde jag vintage foto rosor, utstansade fjärilar, pearls och glitterlim.

/Celize

Likes

Comments

Halloj!
Idag tänkte jag bjuda på en variant av en spargris. Jag har skapat den av en plastburk som där tidigare legat klubbor i. Denna burken har jag sedan dekorerat med papper och blommor. Jag har också stansat ut tittfönster med hjälp av en dies och lika så fjärilen.
/Celize

Lägg gärna en kommentar

Likes

Comments

Hallo igen!
Idag har skolan börjat igen och jag har inte hunnit sitta ner med scrapbookingen idag. Men tänkte istället bjuda på ett graffiti kort som jag gjort för ett tag sedan. Men då jag kan tycka det är en utmanings att gör kort som ser mer "pojkigt" ut men detta kortet är nog en av det som jag ändå blivit nöjd med.
/Celize

Likes

Comments

Hej!
Då var det Söndag vilket innebär att imorgon är det skola efter en veckas ledighet. Vilket också innebär att jag inte har hela dagar till att sitta med scrapbookingen. Men som veckoavslut tänkte jag bjuda på en gå bort present i form av en dekorerad vin flaska. Jag har valt att använda mig av dova färger och som dekoration har jag tagit vita och blåa rosor, blad med band och massor av ut stansade fjärilar. På baksidan har jag satt öljätter som jag sedan dragit band emellan.

/Celize

Lägg gärna en kommentar

Likes

Comments

Hallo, hallo, idag är det Lördag och jag tänkte bjuda på ett brunt grattis kort. Jag har använt mig av 2 nyanser av enfärgade bruna papper och ett brun mönstrat papper. Texten har jag stämplat och fjärilarna har jag stansat ut. Som pricken över i så satte jag ditt två ljus bruna rosor och gröna blad.
/celize

Likes

Comments

Nu har jag äntligen skaffat en blogg för att dela med mig av min hobby. Då jag hållet på med scrapbooking i ungefär 8 år så kände jag att det var dax att dela med av de jag gör för att förhoppningsvis inspirera andra precis som andra bloggar har inspirerat mig.
//Celize

Likes

Comments