Idag har jag ätit. PRICK hela dagen. Kontentan av det = Jävligt bra dag.

Jag har lunchat på stan och efter det legat hemma med IBS-mage-kramper (det vara alltså synd om mig då så jag tog en sked nutella, rakt av bara). Sedan bjussade mormor och morfar på fläsk, pärer och löksås. Ja okej, jag fick glass till efterrätt också. Med chokladsås.

Tänker mig att detta blev en matblogg nu? Om man ska börja kategorisera och såntdärnt. Någon modeblogg blir det inte av mig pga:

Vi kan ju dock tacka gudarna för att bilden inte är tagen förra veckan. Så jag har faktiskt slängt katten Gustav-solhatten som man fick i en maxbox och incest-pappa-sandalerna är för småa. TROR ändå att jag har lite bättre koll på kläder nu, men ändå inte tillräckligt för att kategoriseras som modeblogg.

OBS det är skitkul att blogga igen, MEEEeeEEeeeNNNnn min dator har börjat begå självmord (inte en kula i pannan utan mer långsam död) så det tar en evighet att göra ett inlägg. Vilket TÄR på mitt tålamod. Skriver bland annat detta i internet Explorer då inget annat funkar :):):):):):) Så jag blir nog ingen Blondinbella förrens datajäveln är utbytt.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har helt glömt hur man gör detta. HUR beter man sig på en bloggjävel? HUR skriver man? (Ok vet att en inte bör skriva "man" men tur att MAN inte är så PK). Nåväl, jag hade en blogg på stenåldern, som fortfarande finns men som jag nu hängt ett hänglås på, av typ ingen anledning alls mer än att jag skäms över den. Heh.

MEN HUR SOM HAVER, jag har fattat det som att första inlägget en skriver bör vara ett litet "hej och hå det här är jag"-inlägg. Så jag ska bring it on nu baaaaa....

Mitt namn står ca överallt redan så inte skitsvårt att lista ut. Jag är fruktansvärt oteknisk (allt jag skriver nu blir rödmarkerat och jag fattar INTE hur jag får bort det så jag låtsas som ingenting) och jag hatar ormar och korv. Jag är på level 13, snart 14, på Pokémon GO. Jag älskar att vara ute (läs: ute i naturen sommar som vinter samt ute på krogen). Jag är halvtids ADHD'are, ena studen måste jag göra något HELA TIDEN, andra studen kan jag plättlätt ligga i sängen och kolla på serier en hel dag.

Mitt liv i övrigt är just nu oklart. Jag har pluggat ca ett år på sjuksköterskeutbildningen i Östersund men har nu ett studieuppehåll, så jag ska alltså jobba och tjäna cash. SEN är väl tanken att jag ska fortsätta utbildniningen fast i Gävle. If allt goes som it ska.

WELL. Det här får vara allt för nu. Fortsätter jag blogga kommer ni (tror redan att jag är i klass med Blondinbella och har en jävla massa lÄsArE) fatta resten och lista ut hur och vem jag är. Jag är inte så värst komplicerad.

Likes

Comments