Hej!
Jag har väldigt svårt för att vara aktiv eftersom att jag har mycket med skolan och jag är ofta trött. Jag vet inte riktigt vad jag ska lägga upp på bloggen. Men jag kanske uppdaterar någon gång ibland. Anledning till att jag inte är aktiv är för att jag är trött och att jag inte vet vad jag ska skriva.
Jag försöker verkligen.
Hoppas att ni förstår❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Vem behöver en chihuahua när man har en katt som min. Hon verkligen älskar när man kommer hem med nya grejer hon kan hoppa i. Men just denna påsen kanske var lite liten för henne, men det skiter ju hon i.
När hon skulle hoppa i var det som att hon fick trycka ihop sig till en boll. Det såg jättekul ut. Jag har aldrig haft så roliga katter som jag har nu. Jag skrattar nästan alltid åt dem. Dem är helt sjuka i huvudet ibland.
Någon gång så har Ziri alltså den andra katten sprungit in i väggen. Hon jagar även solkatter som blir utav att man t.ex. har en spegel och låter solen lysa på den.

Likes

Comments

Dagens outfit:

Ett par tights med märket Nike på som kommer ifrån Stadium

Min vita hoodie där det står young and restless på som kommer ifrån H&M.

Sen har jag även en lång svart tröja under hoodien som är ifrån lager 157.

Jag har ett choker halsband på mig som jag inte kommer ihåg vart det är ifrån. 

Likes

Comments

Hej!

Idag är en sådan dag då min medicin inte hjälper mig någonting. Det jag ta medicin för är min narkolepsi som gör att jag alltid är trött och vissa dagar hjälper den mig inte att hålla mig vaken. Så idag är jag jättetrött och orkar knappt jobba någonting i skolan. Jag sover nästan hela tiden när det är en sån här dag som det är idag. Alla uppgifter i skolan är jättejobbiga nu när jag är så här trött. Idag går jag till 14:30 i skolan och jag sitter och skriver detta inlägget på en lektion. Jag har engelska just nu när jag sitter och skriver detta och den uppgiften vi ska göra är att skriva om hur andra länder har det när det gäller skolan. Jag jobbar tillsammans med en annan som inte är här och jag verkligen hatar att skriva på engelska. Men skit i det nu. Klockan är 10:40 när jag skriver detta.

Mer om denna dagen kommer ikväll! <3

En fråga till er som läser min blogg: Skulle ni vilja att jag skriver om min narkolepsi i ett annat inlägg?

Likes

Comments

Hej!

Mitt namn är Celine Wilhelmsson och jag är en tjej på 14 vintrar. Jag har två halvsyskon som kanske kommer att vara med i bloggen ibland. Mina föräldrar är skilda. Hemma hos pappa har jag en katt som heter Sprätten och hon är helsvart, men jag vet däremot inte vilken ras hon är och hur gammal hon är. Hon är nämligen en hittekatt (bild kommer på henne). På pappas sida så har jag min storasyster som är född 1995 och hon heter Amanda. På mammas sida så har jag en lillebror som heter Elias och är född 2009. Jag har även 2 katter hemma hos mamma som heter Ziri och Zelda. Dem är helt gråa och Ziri har en vit prick på halsen. I början kunde man knappt se skillnad på dem, men nu är det inga problem. Jag tror att dem är 3 år gamla. Dem är en blandras mellan maine coon (jag vet ej hur det stavas) och bondkatt. Dem är bara innekatter.

Det jag gillar att göra på fritiden det är att vara med vänner och sitta och spela dator när jag är hos mamma. Jag har nämligen ingen dator hemma hos pappa. Det är bara min skoldator jag har hemma hos pappa, men den kan man inte ladda ner saker på. Jag brukar oftast sitta och spela dator. Jag orkar nämligen inte vara med vänner hela tiden. Jag har nämligen fått narkolepsi, men det är en helt annan historia.

Jag kommer att försöka blogga så mycket jag kan, men det är inte alltid jag kommer ihåg det och att jag orkar, men jag ska iallafall försöka. Denna bloggen kommer att handla mycket om min vardag.

Mina sociala medier:

Snapchat: celineiw

Instagram: https://www.instagram.com/celineingelaw/?hl=sv

Mejlen: Wilhelmssonceline@gmail.com

Musical.ly: celine.vilhelmssonLikes

Comments