Contains affiliate links

Nu är det bara en månad kvar till alla hjärtans dag och då är det väl dags att införskaffa sig lite nya snygga kläder. Just därför har jag tagit fram 3 olika outfits i 3 olika prisklasser med temat alla hjärtans dag. Alla kläder är från NAKD så glöm inte att använda rabattkoden GRAB20 för att få 20% rabatt på allt förutom reavaror när ni shoppar på deras hemsida. #nakdxmetapic

Under 300 kronor:

Under 500 kronor:

Under 1000 kronor:

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Eftersom bloggandet har stått rätt stilla då och då så hade jag tänkt utmana mig själv genom att vara med i #nouw30daychallenge och det innebär då att jag måste lägga upp ett inlägg på bloggen varje dag i 30 dagar. Det hjälper mig att utveckla och förbättra mig själv och mitt bloggande. Under dessa 30 dagar kommer jag att få pressas till max då jag ska hinna med bloggen, skolan och även körkortet, vilket nog kommer bli den jobbigaste men även roligaste månaden på året då jag tester mina gränser och får se vad jag går för.

Första inlägget kommer den 22 januari och sista kommer den 20 februari och under denna tid kommer jag att bjuda på mina målningar, födelsedagsfirande, mitt 2017, mina nyårsmål (inte löften), lite body positivity, hur jag tänker kring studenten, en spa-dag, lite om mitt gymnasiearbete och varför det är viktigt, sminkningar, alla-hjärtans-dag tema, uppskattningsinlägg och till sist lite om eventuella framsteg kring målningarna.

Om ni själva vill vara med i tävlingen kan ni läsa mer om den och anmäla er (innan 22 januari) här: nouw.com/nouw30daychallengeLikes

Comments

24/12/17: Min julafton var ungefär som den alltid har varit. Jag steg upp, duscha, fixade mig, vi kollade Kalle Anka klockan 15 som vanligt och sedan åkte vi till Elisabeth (min mammas kusin) där vi åt middag och tomten kom och delade ut julklappar. När vi hade umgåtts några timmar med släkten åkte vi hem igen. Väl hemma satte vi på lite julmusik och öppnade våra julklappar. Efteråt spelade vi kort och åt cornflakesgodis, nötter och drack julmust. Klockan 21 såg vi Tomten är far till alla barnen och skrattade lite. Då filmen var slut spelade vi kort igen och lyssnade på musik som innan. Kring 01.30 blev jag less (haha) och gick och la mig.

25/12/17: Juldagen var väl också som den brukar vara. Jag steg upp, fixade mig, vi åkte till Birgit (mammas moster) och åt middag och fikade och umgicks med släkten igen. Då jag kom hem duschade jag och gjorde en liten ansiktsbehandling. När jag var klar med det gick jag och kollade Harry Potter tills jag somnade.

Nedanför bilden skriver jag vad jag fick i julklapp men är du inte intresserad så är det bara att strunta i att läsa det.

Mina julklappar: Av mamma fick jag sängkläder som jag önskar mig typ varje år, chokladpraliner, en tesil (FYI så dricker jag minst 2-3 koppar te per dag), en bricka som jag kan ha mitt te och annat på när jag tar det till mitt rum, ett presentkort på Lyko på 800kronor och ett presentkort på Hanzens på 1200kronor. Av min syster fick jag en "Pro Longwear Concealer" från Mac och även "The Manizer Sisters" från the Balm. Farmor gav mig ett pussel med 3000bitar i (kommer ta 100år innan det är klart), Mormor gav mig 500kronor (samma som varje år) och Ola gav mig också 500kronor. Så tack för mina fina julklappar. Detta år är faktiskt det första året jag har köpt något åt mig själv också, jag köpte ett ljus med doften "Pink Sands" från Yankee Candle i storlek medium (411gram) och en mascara som heter "Symptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara" (kort namn) från Estee Lauder.

Det jag gav bort i julklapp var en likadan mascara åt mamma som jag köpte åt mig själv, ett likadant ljus åt Alicia som jag köpte åt mig själv, ett presentkort på 300kronor åt Jonathan på Hanzens (till en mössa som han önskade sig men jag visste inte vilken) och ett doftljus med doften "Ambre Lumiere" 2-wick maison metallo candle 312gram från Voluspa åt Ola.

Likes

Comments