Posted i: Serier

Hej og velkommen til min blog. Idag vil mit blogindlæg være det andet afsnit i min “lille serie” om 5 ting- Idag er det så 5 Ting- De fleste kan relatere til. Så lad os komme igang...

Nr 1- Noget se fleste nok kan relatere til er, når man går ind i noget og det ikke gør ondt. Men man siger av alligevel. Det gør jeg selv rittig rigtig tit.

Nr 2- Når man er i skole og har den slags lærer, hvor man ikke bare må få 2 minutter før fri. Jeg har selv prøvet rigtig mange gange, at vi har været hurtige til at ryde op efter timen, men skal alligevel bare stå bag vores stole og vente til klokken er lige presis 15:00!

Nr 3- Man spiser mere når man er alene hjemme. Det kan godt være det bare er mig, men når jeg er syg eller bare er alene hjemme. Så spiser jeg hele tiden. Og rigtig meget. Det er så også sundt nok det som jeg spiser. Men jeg spiser bare meget når jeg er alene hjemme. Om det er fordi jeg keder mig hved jeg ikke, men jeg spiser mere når jeg er alene hjemme...

Nr 4- Den sidste. Nej lige en til. Også en til. Du kender det sikkert også. At man siger til sig selv. “Nu er det det sidste stykke chokolade jeg spiser i aften. Men at man så bare ikke kan lade vær. Og bliver bare ved med at spise, eller se TV, eller læse flere og flere blogindlæg!..

Nr 5- Når du ryder op på dit værelse og høre musik eller har TVet kørende i baggrunden ender det bare med at du bare sidder og ser det der er i TVet som aflligevel kørte i baggrunden, og får aldrig rydet op...

Det var alt for idag. Jeg håber du kunne lide mit indlæg og vil læse med en anden gang. Håber at vi ses igen.

Vi ses!!!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Posted i: Min mening, Inderst inde

Hej og velkommen til min blog. Først vil jeg sige godt nytår til jer alle og jeg håber du havde en god jul. Dette indlæg kommer til at omhandle frygt, og om at være bange for noget som du måske har brug for. Som du måske ved så har jeg flyttet skole her for et lille halvt års tid siden. Det har jeg også lavet et indlæg om.

Når, men frygt kan være mange ting. Du kan fx være bange for at alle skal grine af dig til idræt, eller at du ikke føler dig godt tilpas i din krop og dine omgivelser. Jeg har selv været meget bange for nogle ting, lige fra da jeg var lille har jeg været bange for mørke. Hvor jeg nu de sidste par år, har frygtet/været bange for mine beslutninger vedrørende min far. Mine forældre er skilt og det har været rigtig rigtig svært for mig. Og lige fra day one, har jeg haft problemer med min far. Vi har meget forskelige måder at se og tolke tingene. Vi har meget forkelige meninger og kommer ofte op og skænes over det. Derfor har jeg besluttet at jeg ikke vil se ham mere. Jeg har ikke været hos min far i 9 måneder og det har sådan hjulpet mig med alle mine spekulationer og tanker. Hvis du gerne vil have at jeg laver et indlæg der handler om dette, må du meget gerne skrive nede i kommentaren eller like dette indlæg.

Det samme med mit skole skift. Jeg havde det ikke særlig godt i min gamle klasse og jeg var bange. Bange for at sige noget, for at række hånden på i timerne og for at være mig selv. Jeg havde virkelig brug for at skifte skole og starte på en frisk. Jeg var SÅ nervøs for at skifte skole. For man ved jo ikke hvad der venter en og så er det måske nemmere bare at blive i det som man kender? Men nej, jeg tog mod til mig og blev flyttet til en helt fantastisk skole og kom i den klasse som passede bedst til mig. Og det gør den. Her kan jeg være mg selv, jeg skal ikke lade som om, og jeg tør sige noget. Række hånden op i timerne og bare være mig selv som den jeg er. Jeg er SÅ lykkelig for at jeg fik over vundet min frygt, tog mod til mig og flyttede.

Så jeg kan kun sige en ting. Hvis der er noget du er bange for, så skal du over vinde din frygt. Jeg ved godt det lyder let. Det er det ikke altid det ved jeg. Men tro på dig selv og over vind din frygt og det du er bange. Det kan kun betale sig at forsøge.

Vi ses!!!

Likes

Comments

Posted i: Mit liv, Serier, Min mening

Velkommen tilbage til min blog. Idag vil mit blogindlæg handle om mine nytårsforudsætter. Jeg har ikke særlig mange, men jeg ville gerne fortælle jer, hvilke ting som jeg gerne vil lave om på.

Nr. 1 - Min første nytårsforudsæt er, at jeg gerne vil leve sundere med mere træning. Jeg lever også sundt nu, men jeg vil gerne i bedre form og leve sundere.

Nr. 2 - Jeg vil selvfølgelig gerne gøre noget godt ved denne blog og sprede mine budskaber.

Nr. 3 - Jeg vil gerne blive beder til brøker i matematik. Jeg er god til matematik, men brøker har aldrig været mig så det vil gerne gøre noget ved.

Nr 4 - Jeg er god til at spare penge sammen. Men vil gerne blive endnu bedere til at, så det helt klart også en ting som jeg gerne vil lave om i det nye år.

Det var alt for det her blogindlæg og min julekalender. Jeg håber at du har nyt at læse med. Hvis du har lyst til at læse mere fra mig er du meget velkommen til at gå ned og læse mine andre indlæg. Jeg håber du har det godt indtil vi ses igen. GODT NYTÅR

Vi ses!!!

Likes

Comments

Posted i: Serier, Mit liv, Haul’s

Heeeeeeej og velkommen til min blog og til dette blogindlæg! Jeg håber du har haft en rigtig god juleaften og at du har fået nogle gode julegaver!!! (Dette indlæg er selvfølgelig ikke for at blære mig med alle mine gaver) Når jeg har fået nogle rigtig gode gaver som jeg gerne vil vise jer, og fortælle lidt om dem... Så lad os komme igang:

Den første gave jeg fik var en bog. Det er en bog skrevet af Kristine Sloth, bogen hedder Både og, og hverken enten eller. Det er hendes tredige bog og den ser rigtig god ud og jeg glæder mig til at skulle læse den.

Den anden gave er et The body shop gave sæt. Det er det som hedder Vanilla Chai, og det dufter sygt godt, så jeg glæder mig til at begynde at bruge det.

Det næste er en Origens maske. Det er den maske der hedder “ Drink Up” og den skulle bare være helt fantastisk så den glæder jeg mig også meget til at skulle bruge...

Så fik jeg også et Monopoly Spil i gave. Jeg har lange ønsker mig et Monopoly spil, så jeg er bare glad over at jeg endelig har fået det.

Jeg fik også et lækkert parfume sæt fra Clean. Det er et sæt med fem Clean parfumer. Der er Worm Cotton, Rain, Skin, Air og Fresh Laundry.

Jeg har også fået to lækkert “Sheet Mask’s” fra det Mærke der hedder “NOBLE NORDIC by Julia Sofia” Min yndlings Youtuber, Julia Sofia, er kommet ud med sit eget firma NOBLE NORDIC. Fra Julias mærke har jeg fået to Sheet mask’s. Den ende hedder “Orange” med Radiance Boosting og Luminating. Den anden maske hedder “Seaweed” med Detoxifying og Hydrating. De masker har jeg ønsket mig lige siden jeg så dem...

Den sidste ting som jeg fik af min mors familie var en HELT FANTASTISK SMUK halskæde fra By Biehl, lavet i samarbejde med Julia Sofia!!! Halskæden er i guld og det er den halskæde hvor der står “Dream Big” og så er der en månde og 5 smukke sten på den. Det SÅ smuk og lige mig. Jeg er SÅ MEGA glad for den. Den var så også ret prisy. Den kostede 1300kr, og jeg får normalt ikke gaver der koster så meget, så jeg er bare HELT VILDT GLAD!!!!!!

Jeg har også fået en gave af min Farmor. Jeg fik bogen “Den store Mad for begyndere” En bog med 125 Nemme opskrifter.

Af min Far har jeg fået også fået en mad bog. Den hedder “Mickis Kager, Når det skal være rigtig hyggeligt” Først tænkte jeg at det bare var en bog, men så slog jeg op på side 100, hvor der lå 10 hundredekron sædler. Altså 1000kr Og de er jo altid gode at have...

Også af min Far har jeg fået et Matas gavekort også på 1000kr. YES!!!

Af min Far også, har jeg fået et par nye høretelefoner i rusen guld, fra det mærke der hedder “eSTUFF”

Den 25 December var min Mor, Lillebror og jeg på besøg hos min Mors kusine og hendes “familie” Vi hyggede os rigtig meget og spillede også pakkeleg. Der vandt jeg også lidt ting, som jeg gerne vil viser jer:

Et kæmpe kortspil ca. 20•15cm. Firekantede mufins forme, og fire Regn-Poncho’er.

Det var alt for mit Julegave Haul idag, jeg håber du har kunne lide det og at du også selv har fået nogle gode gaver? Igen, dette indlæg var på ingen måde for at blære mig... Jeg håber du selv har fået nogle gode gaver, og du er selvfølgelig rigtig velkommen til at skrive dine julegaver bede i komentarfeltet...

Vi ses!!!

Likes

Comments

Posted i: Serier, Min mening

Velkommen til bloggen. Nu er det endelig blevet juleaften og hvis du ligsom mig altid keder mig hele dagen indtil gæsterne kommer. Så jeg har valgt at lægge dette blogindlæg ud så du kan være optaget et lille stykketid. Men som du kan læse på overskriften så kommer dette blogindlæg til at omhandle "24 Ting Du Ikke Viste Om Mig" Jeg vil bare starte med med at fortælle lidt om mig selv:

1- Mine forældre blev skilt i 2013 da jeg var 9 år.

2- Jeg har haft det rigtig svært med at mine forældre blev skilt, og det har så endt ud i, at jeg ikke er hos min far mere, og har ikke været hos ham i 8 måneder. Jeg ser ham kun lige 10 min hveranden uge, når min lillebror bliver afleveret hjemme hos min mor igen.

3- Min livret er Sushi og Lasagne.

4- Mine yndlings sange fortiden: "Alesaia Cara - Stay" og "Anne Maria - Ciao Adios"

5- Jeg har fået et arbejde som Avis og Reklame uddeler.

6- Jeg er opkaldt efter et fransk tøjmærke "CELINE"

7- Jeg elsker Jordbær-banan Smoothie.

8- Jeg har danset siden jeg var 3 år gammel, men nu holder jeg en pause og har gjordt det i et lille års tid.

9- Jeg har haft bøjle i 40 måneder/3 år og 4 måneder. Den bøjle som jeg har nu er Togskinner og den har jeg haft på i 1 år og 10 måneder.

10- Jeg har en total svaghed for kage og chokolade.

11- Hvis jeg skal til at grade, så lige inden jeg begynder at grade, begynder mine næsebor at vibrere og jeg bliver HELT rød i hoved.

12- Det her er måske lidt mærkeligt, men jeg roder helt vildt meget, MEN nogen gange så går jeg fuldstænding amok og gør mit værelse HELT clean igen. Også efter to dage ligner det noget som er løgn igen.

13- Jeg ELSKER the. Jeg drikker også meget the og vi har altid minimum 6 forskellige slags the stående i skabet.

14- Hvis jeg bliver stukket af en bi eller hveps så hæver den kropsdel som jeg er blevet stukket på op. Fx min fod. Da jeg blev stukket af en bi eller en hveps (jeg kan ikke se forskel på dem) så hævede min fod op, den blev blå/lilla og jeg var platfodet i 2 måneder.

15- Min hade mad er Syltede Agurker, den anden ting som jeg virkelig ikke kan lide er Mc Donalds/Fast food mad. Jeg kan slet ikke spise det. Jeg synes det smager klamt der er ingen mæthedsfornemmelse i deres mad. Det skal lige siges at det ikke kun er MC Donalds mad jeg ikke kan lide. Burger King, Just-Eat og så videre. Jeg får udslet af fast food så jeg spiser det bare ikke.

16- Min mening om tatoveringer er at jeg ALDRIG skal have en. Jeg synes det er klamt. Jeg går ind for det naturlige og jeg skal ingen ting har lavet ved min krop. Det skal så også siges at det godt kan være flot til nogen. Men jeg er bare ikke fan af det. Det er selvfølgelig helt okay hvis du har eller gerne vil have en tatovering. Du skal bare HUSKE at tænke dig rigtig rigtig godt om. Det er noget som vil være på dig rasten af livet. Og når du bliver gammel, så ser det bare ikke pænt ud, at have en rynket og slatten tatovering.

17- Jeg er virkelig god til at spare sammen.

18- Jeg ELSKER at rejse med min familie. Vi rejser også okay meget. Men vi spare også ret meget i hverdagen.

19- Jeg kan ikke drikke sodavand. Ja, jeg kan ikke lide sodavand, jeg hader bros og så synes jeg bare at sodavand er alt for sødt til mig. Så jeg vil meget hellere drikke en juice eller bare vand.

20- Jeg elsker at være alene hjemme. Jeg synes det er mega hyggeligt at være alene hjemme og jeg ryder faktisk altid op i køkkenet og vores stue. Men når det så kommer til mit eget værelse så gider jeg ikke ryde op.

21- Jeg SKAL ha lavet mine lektier. Jeg kan ikke sove om natten, hvis jeg ved at jeg har nogle lektier for til dagen efter, som jeg ikke har lavet. Jeg har så også lært mig selv, at skrive alle mine lektier ned i en kalender så jeg kan holde styr på det. Og det har hjulpet mig meget med at huske alle mine lektier.

22- Jeg er SÅ dårlig til boldspil. Jeg ved ikke havd det er, men jeg har bare slet ikke et "boldøje" Hvis der komme er en bold flyvende hen til mig prøver jeg at undgå den. Jeg er bare dårlig til alt med bolde.

23- Jeg har 1 Kanin som hedder Smilla og så har jeg to katte som hedder Sille og Simba.

24- Jeg er en af de mennesker som skal ha ALT organiseret og jeg skal vide præcis hvad der skal forgå og hvad tid jeg skal det og det. Det er noget som jeg arbejder med, men jeg er total perfektionistisk.

Jeg håber at du har lært mig bedere af kende, og at du synes om dette indlæg. Jeg håber du får en rigtig god juleaften, at du får nogle gode gaver og lækker mad. Jeg håber du har været glad for min julekalender igennem December måned. Men husk, der bliver ved med at komme indlæg ud hveranden dag, indtil 2018. Jeg håber du har haft en rigtig god julemåned.

Vi ses!!!

Likes

Comments

Posted i: Serier, Haul’s

Hej og velkommen til min blog. Idag er det den 22 December og så er der kun 2 dage tilbage til det går løs med en masse gaver, julemad, juletræ og julehygge med familien...

Men hvis du har læst mit blog indlæg “Hyggedag med mor” så ved du at jeg har købt en Sepohra Julekalender. Hvor jeg hver dag i måneden har fået et produkt eller en ting fra Sephoras eget mærke...

Og de ting som jeg har fået i denne tid, vil jeg gerne præsentere for jer idag. Det skal lige siges at der kommer til at bliver redigeret i dette indlæg hvis du læser indlæget før d. 24 December. For da det “kun” er d. 22, så har jeg stadig 2 produkter tilbage i min kalender...

Men jeg vil bare komme igang, jeg kommer til at løbe meget hurtigt over alle mine produkter i dette indlæg, da jeg jo har 24 ting. Jeg kan DSV ikke huske hvilke dage jeg fik hvilke ting, så jeg genemgår det bare en for en uden den rigtige rækkefølge:

Sephora, Crayon lévres mini Lip liner

Sephora, Crayon yeux mini Eye liner (Blyant)

Sephora, Smart black Eye liner (Flydende)

Sephora, Fixateut Universel, Universal Brow Freeze.(Hvis du ved hvad dette produkt kan/Er, må du meget gerne skrive nede i komentaren...

Sephora Blush, Colorful N’05

Sephora Øjenskygge, Nacré•Shimmer

Sephora, Creamy body wash, Peony

Sephora, Creamy body wash, Cotton Flower

Sephora, Creamy body wash, Lagon

Sephora, Sleeping Mask, Lotus

Sephora, Fizzing cube, Cotton flower

2X. Sephora, Instant nail polish remover wipe, White peach extract

Sephora, Express eye makeup remover wipe, Cornflower extract

Sephora, Negl lak, It-girl

Sephora, Sephora negle fil

Sephora, Små Pine

Sephora, Sephora mini spejl

Sephora, Klistermærker

Sephora, Armbond med Stjerner

Sephora, Lyserødt bond

Sephora, Ørering med en Ræv/Ulv/Kat i Guld/Orange

Det var alt for min blog idag. Du er meget velkommen til at like dette blogindlæg, hvis at syntes det var spændende eller hyggeligt at læse med i... Glædelig jul til jer alle!!!

Vi ses!!!

Likes

Comments

Posted i: Serier, Min mening

Velkommen til mit blog indlæg og til den 20 December. Jeg håber du har haft nogle gode juledage her indtil den 20 December. I dag vil mit indlæg omhandle julekalenderen Tinkas Juleeventyr som jeg selv, og min familie sidder og ser ver aften...

Men idag vil jeg gerne fortælle lidt om hvad jeg synes om julekalenderen. Jeg synes at julekalenderen er rigtig rigtig god, med nogle gode spuespilere. Den har et godt budskab og så er den også sjov... Også er sangen også god. Hvad synes du om Tinkas Juleeventyr??

Når det var alt for min julekalender idag. Jeg håber at du har en rigtig god julemåned og er klar til juleaften...

Vi ses!!!

Likes

Comments

Posted i: Mit liv, Serier, Min mening

Velkommen til min blog. Idag er det d. 18 december og det betyder at det er tid til et afsnit af min julekalender. Idag skal jeg fortælle om mine traditioner juleaften, så det vil jeg bare fortælle om nu.

Den første tradition er at vi ALTID holder jul med min mormor, morfar og min onkel. Så de komme ca. klokken 17:00 og så spiser vi en lille æbleskrive eller sådan noget. Og efter det så hyggesnakker vi ellers bare indtil klokken 18:30 hvor at vi så spiser and, rødkål, brunede kartofler, brun sovs m.m. Vi spiser længe juleaften, så derfor er vi færdige ca. klokken 21:15, så "Slår vi lige mave" og efter det danser vi om juletræet. Når vi har danset, så er det tid til at pakke gaver op. Og det gør vi altid med at min lillebror og jeg tager en gave og uddeler til folk. Når alle gaverne er delt ud, så skiftes vi til at pakke en gave op. Og efter julegaverne er vi klar til risalamande, hvor jeg selvfølgelig aldrig vinder. Hihi!

Når vi har spist risalamande, så er klokken ca. 00:00 også hygge snakker vi ellers bare. Ved 00:30 tiden er det tid at jeg skal i seng og gæsterne tager hjem igen.

Det var alt for mine juleaften traditioner, jeg håber du har kunne lide at følge med og måske har du nogle andre traditioner som din familie gør hver jul? Jeg håber du har haft en god julemåne dog af du er klar til juleaften... God jul til dig!!!

Vi ses!

Likes

Comments

Posted i: Serier, Min mening, Beauty

Hej og velkommen til min blog. Idag er det den 16 December og der er kun 8 dage til jul. YES! Så i den anledning, vil dette indlæg komme til at handle om "Mine yndlings vinter produkter" Du har måske læst et af mine andre afsnit i min julekalender? Men idag vil det omhandle de produkter som jeg bedst kan lide at bruge her i vinter halvåret:

Det første produkt som jeg elsker at bruge om vinteren er min Fugtmaske fra Matas, som jeg også bruger i min hudpleje rutine. Den er super god og jeg sover med den hver nat, og den giver mig en lækker glød og binder fugten i min hud.

Jeg elsker også at fugte mine læber om vinteren, og som i min hudpleje rutine, så vil jeg selvfølgelig også tale om min fantastiske læbepomade fra Origins. Den er bare super super god og mega lækker, den fugter dine læber SÅ godt og hurtigt. Den er ikke for tyk men heller ikke alt for tynd.

Et produkt som jeg også elsker at bruge i vinteren er en VILDT lækker creme fra Tromborg. Den hedder “Aroma therapy Body lotion” Den er helt vildt god til at fugte mine ben som jeg normalt bruger cremen til. Jeg sætter et billede ind af den neden under. Den er vist ret dyr ca. 500kr. Hvilket er HELT VILDT dyrt for en creme, hvis du spørger mig. Men det er en creme som vi har haft længe her hjemme, så jeg bruger den når jeg har været i bad.

Et produkt som jeg også altid bruger i vinter halvåret er den lækreste håndcreme, i følge mig. Den er fra et mærke der hedder "L'OCCITANE" Selve cremen hedder "Creme Mains, Dry Skin Hand Creame" Den her hånd creme er 100 procent min yndlings hånd creme. Jeg ved ikke helt hvad den koster men den er SÅ lækker.

Det næste produkt som jeg elsker, er en “Salt body scrub” og den er fra det mærke der hedder “SPA*LOSOPHY” og hele Body scrub’en hedder “Salt body scrub, Hvid hibiscus & økologisk avicado-olie” Den er HeLT vild lækker og dufter helt fantastisk, og fylder hele rummet med den dejlige duft.

Jeg er også vild med Matas’es "Aftersun Lotion" Den er jo lavet til når det er sommer, men jeg synes den er rigtig god til at give min hud den fugt som den skal bruge her i de kolde måneder.

Til mit hår er jeg vild med at bruge en spray fra det mærke som hedder “Schwarzkopf GLISS” og det er deres “Sensational Strength” Det er en spray som jeg bruger når jeg har været i bad, eller at jeg ikke kan rede mit hår ud med min kam, så kommer jeg den i mit hår, og så er mit hår bare så nemt at rede ud igen. Så dufter ens hår SÅ dejligt, efter at man har brugt den.

Det var alt for dette indlæg. Jeg håber du har kunne lide mit blogindlæg og du er meget velkommen til at gå ned og tjekke mine andre afsnit ud af min julekalender. Jeg håber at du har en god december måned og er ved at være klar til juleaften. Jeg håber selvfølgelig også at du kan have det godt til næste gang. GOD JUL TIL JER ALLE!!!

Vi ses!!!

Likes

Comments

Posted i: Serier, Min mening

Velkommen til min julekalender og min blog. Jeg håber at du har haft en rigtig god julemåned indtil nu. Dette afsnit vil komme til at handle om, at jeg skal fortælle dig om en bog som jeg har læst det sidste stykke tid. Jeg skal fortælle lidt om bogen, og give den point fra 1-10 Jeg håber at du vil læse med...

Den bog som jeg gerne vil fortælle om hedder “Girl Online” Den bog som jeg har læst er den første i serien, og den hanlder om en pige som hedder Penny. Hun har startet sin egen hæmmelige blog, så der er ingen der ved hvem som skriver inde på hendes blog. På bloggen deler hun sine tanker, følelser og hendes oanikanfald... Penny og hendes familie tager til New Uork for at holde Jul, og der møder Penny drengen Noga, som viser sig at være en fyr som også har en hæmelighed, og den hæmlighed som vender op og ned på Pennys liv...

Jeg synes selv at bogen er rigtig rigtig god, og så handler den jo om en blogger, som jeg selv godt kan lide at læse om i bøger. Bogen er skrivet af blogger og youtuberen Zoella, og bogen tager lidt udtryk i hendes ejet liv.

Et er en big som man virkelig kan læse mange gange og kan bliver meget inspiret af, og jeg skal helt sikkert læse den anden bog i serien...

Det var alt for min blog idag. Jeg håber at du har syntes godt om afsnitet og at du måske også gerne vil læse Girl Online bogen? Du må have en rigtig gædeæig jul!!!

Vi ses!

Likes

Comments