I onsdags var det insparksfest för Mimers på Sticky Fingers i stan. Innan det vår jag och föra med några kompisar hos en tjejkompis, vilket var supertrevligt. Själva insparksfesten var OTROLIG!

torsdagen tog jag det lugnt, eftersom jag var väldigt trött efter en lång natt med dans och en skoldag på det. Pluggade och låg framför tv:n hela dagen.

Igår kom Viktor hem hit och vi slappade för det mesta. Blev mycket prat och slutade med en mysig film jag somnade till, hehe...

Idag gick jag och Viktor upp tidigt för att göra iordning oss. Strax efter 9.30 var vi i Kungsbacka ishall för att kolla på mitt gamla lags träning, usch det var inte roligt. Jag saknar det sååå mycket men det gav mig även motivation för att komma tillbaka. Sen var det väldigt roligt att träffa alla underbara tjejer också! Bestämde mig att jag verkligen få tag i att åka på deras träningar oftare! När jag och Viktor slappat och städat mitt rum här hemma åkte vi + pappa& Krigge till Majorna och bowla! Var inte riktigt min dag men fick till några strikes så är nöjd, haha. Nu har jag och Viktor ätit och även fått två vändor med besök, först Clara & Wilhelm och andra vändan blev Oskar & Vilmer! Alltid roligt med besök men nu är vi trötta och ska sätta på en mysig film att somna till.

Godnatt❤

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min och min allra bästaväns relation är så otroligt annorlunda. Jag kan allt om Hanna men hon kan ingenting om mig. Men på något sätt stör det inte mig, för jag vet att hon lyssnar men på något sätt sätter det inte sig. Men när jag behöver hjälp, råd och stöd är Hanna den bästa att gå till. Hanna är verkligen livets människa och bäst i världen. Men en sak är hon dålig på och det är mig. Njut av detta!

Hanna svarar:

1. Vad är Celines favorit hjälte?

-Jag skulle säga Stålmannen eftersom han är så stark och det är Celines dröm också.


2. Vad är Celines favorit färg?

-Jag vet att hon gillar alla färger men hon går lite i perioder, ett tag var det svart och nu tror jag att det är rosa i olika slag:)


3. Vad är Celines största rädsla?

-Är att inte kunna komma tillbaka i laget

Mina svar:
  1. -Mig själv. Jag ser upp till mig själv och tycker jag är super stark
  2. -Marinblå
  3. -Älgar & bli bortglömd
XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Snapchat: Det är ingen app jag älskar lika mycket som jag gjorde förr MEN jag använder den fortfarande varje dag och älskar att kolla på mystorys. Tycker bara hela konceptet är väldigt mysigt och som sagt mystorys kan ju vara bland de bästa!

VSCO: Utan vcso skulle jag inte kunnat redigera mina bilder till Instagram lika bra. Tycker den är lätt att förstå och väldigt bra på många olika sätt!

UNUM: Utan den skulle jag inte kunna lägga upp ett bra flöde i förväg. Nu säger jag inte att jag har ett super bra och fint flöde men det är liiite tanke bakom det ändå.

Instagram: Det är verkligen en app jag tycker är nästan högst upp på min lista! Det är inte bara att lägga ut bilder utan också roligt att man får mer en inblick ur folks liv som man kanske annars inte skulle fått.

Nouw: Sen är det såklart Nouw-appen! Den underlättar så mycket när man är på resande fot och kanske inte har tillgång till dator och mobilen har man ju alltid med sig! Brukar läsa bloggar, svara kommentarer och ibland slänga upp ett inlägg från appen!

Swedbank: Om jag inte skulle kunna få kolla mitt saldo snabbt och smidigt skulle jag aldrig ha koll på min ekonomi!

Swish: SÅÅÅÅ bra app! Jag förstår inte hur man gjorde förr när swish inte fanns? Dock är det väldigt enkelt att bara swish swish hit och dit och tappa helt kontrollen. Men om man ha koll så är appen super bra och så lätt att använda!

BankID: Utan denna appen skulle jag varken ha nytta till Swedbank-appen eller Swish!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Idag var det en dag där plugget bara satt, jag kom in i mitt flow och fick en del gjort. Fick avbryta med lite middag och ett magpass framför tv:n idag! Blev 40st situps och resten av alla övningar gjorde jag tabata (intensivt 20sek & vila 10sek x8) på!Kändes otroligt bra men märks att man tappat mycket muskler. Förra sommarn kunde jag stå i planka 4min i sträck men nu pallar jag knappt 20sek... Men men, det är bara att träna upp igen! Imorgon har jag sovmorgon till 11.10 vilket är sjuuukt skönt men sen gäller det att prestera på orienteringsprovet som följer efter sovmorgonen... Lite nervös faktiskt!
Vi hörs imorgon, godnatt!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Hej bloggis! Idag känns det som ett riktigt höstväder, rosa röda kinder men tjockhalsduk runt halsen!
Imorse försov jag mig så åt snabbt upp min frukost och tog på mig mjukis och en slapp t-shirt, vilken var väldigt bekvämt och nödvändigt för mig del. Hade en redovisning idag och sedan var det mest bara vanliga lektioner. Skadade min fot på ett väldigt knepigt sätt igår när jag träna så har fruktansvärt ont i den idag. Det gör att jag ska vila hemma med plugg och ikväll tränar jag delar som inte innehåller någon fot. Ingen vila utan bara omplanering i träningen!
Vad ska ni göra idag?

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Jag har gjort extremt många beslut i mitt liv och väldigt många små som "ska jag köpa en chokladmuffins eller en vanlig muffins?". Men det har alla människor gjort. Vi tar beslut om olika saker varje dag. Allt från små till stora.
Idag tänkte jag berätta om mitt jobbigaste beslut jag gjort.

(Förekommer ovårdat språk i inlägget)

Jag har mått dåligt, riktigt jävla dåligt. Jag har varit riktigt osäker på mig själv. Jag gjorde dåliga och jobbiga beslut som att skada mig själv. Men det var inte det jobbigaste beslutet jag tagit. Inte heller var det när jag tog beslutet för att sluta och att det var dags att börja ta tag i min hälsa.

Även om jag mådde bra nu och jag visste hur jag skulle hantera mig själv när jag mådde dåligt så fanns det något som låg där och störde. Något som har hjälpt mig så många gånger när jag mått dåligt men som denna gången var den lilla störningen i mitt liv. I all denna röra och förvirring om att jag mår bra, vilket jag gör. Så fanns det fortfarande något som bidrog till stressen. Stressen tog över och jag var tvungen att fatta ett beslut som skulle förändra min framtid.
" Okej, jag tar ett år paus i konståkningen"

När jag sa det och faktiskt hade bestämt mig kändes allt bra, som att det skulle hjälpa att komma bort från den stora pressen man har i ett elitlag. Men den härliga lugnande känslan gick över rätt snabbt.

Idag bär jag på en rädsla, varje dag. Att jag aldrig kommer tillbaka. Att jag avslutade min relation med världens bästa sport på ett sådant hemskt sätt. För jag är inte klar där men jag kanske aldrig kommer tillbaka till den nivån. För tänk om jag inte kommer in i laget igen, vad gör jag då? Vad fan tänkte jag när jag beslutade mig att ta en paus?

För att jag inte ska må ännu sämre idag skyller jag faktiskt på min psykolog och föräldrar, mest på päronen. Min psykolog nämnde att det var en bra idé eftersom jag sätter mycket press på mig utanför konståkningen också och mina föräldrar snappade upp det direkt. De tyckte det var en jätte bra idé eftersom jag inte kunde träna fullt ut i slutet på grund av mitt mående. Men när beslutet fastställdes var det jag som sa det. Varken psykologen eller min föräldrar bestämde det, det var jag.

Idag försöker jag bara omvandla min rädsla till motivation, att jag SKA tillbaka. Det är de ända som finns i mitt huvud. Mitt beslut kanske var det bästa för mig men jag mår även jätte dåligt av det. Därför finns det inget annat, jag ska tillbaka.

Alla gör vi bra och dåliga beslut. Mitt jobbigaste beslut var både ock.

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Hej på er! Idag var det Ikea på schemat så direkt när jag kom hem från skolan åkte jag och mamma till Ikea! Blev mest att vi kollade på saker till mitt nya rum men fick iallafall med mig lite galgar och en sminkspegel som jag ska ha! Längtar sååå tills vi börjar med mitt nya rum ordentligt och ännu mer tills det är klart! Äntligen kanske jag kan få ha ett rum jag trivs i och tycker är fint! Ska nu byta om och gå ut och träna. Blir lite hopprep som uppvärmning och sedan backintervaller med avslutning av stretch! Har inte tränat på en vecka nu och har väldigt dåligt samvete på grund av det. Både jag och min kropp mår inte bra av att skippa träning så nu börjar jag veckan med träning! Kl 21.00 släppt ett jätte stort inlägg också jag filat på länge och bollat med min bästis om hur det ska bli så bra som möjligt. Väldigt personligt och har som sagt jobbat på det väldigt länge så är lite små nervös över vad ni kommer tycka om det. Kommentera gärna era åsikter och tankar till inlägget sen. 21.00 kommer det ut, taggaaaa!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments