Hej kompisar!
Vaknade runt 11 imorse av väckarklockan. Sov jätte dåligt inatt och somna inte förens vid 04... Så levt med huvudvärk hela dagen. Vid 11.30 åkte jag ner till gymmet och gymma med Linn, blev lite ben & rumpa idag. Efter det var det bara att packa om väskan, hämta Wilma och dra till Hultasjön. Där mötte vi upp några vänner & badade, super mysigt! Nu när jag kommit hem har jag bara tagit det lugnt & sovit lite faktiskt! Ska göra iordning lite inlägg till er och sedan vill jag träffa några kompisar!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

När jag sluta i konståkningen var jag orolig över att jag skulle bli en soffpotatis och inte träna alls. Jag funderade på vad jag skulle göra för att inte vara orolig för det. För det är såå lätt att skippa ett gympass jämfört med en konståkningspass. Eftersom min bästavän Clara går i crossfit och är super duktig har det varit en tanke ända sedan jag sluta i laget. Mamma har också sagt att det är något hon tror jag skulle gillat. Nu på gymmet körde vi saker Clara normalt gör i boxen. Jag ÄLSKA det. Tyckte det var så roligt och bestämde mig att jag ska följa med henne till hennes box snart! Crossfit tror jag att jag lätt kan börja träna efter idag! När jag sedan börjar i konståkningen igen kan crossfit vara något på sidan av, för skoj skull! Nej, detta tyckte jag var roligt!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Läste igenom lite bloggar nu efter midsommar och kom fram till att man firar verkligen midsommar på olika sätt! Aldrig tänkt på det innan. För mig är midsommar, dans runt stången, blomkransar i håret, snapsvisor och mat man både har på jul, påsk, och alla andra högtider i Sverige är uppdukat i alldeles för stor mängd. Men läste att en inte brukar fira det alls, en annan var alltid utomlands & bada och någon annan åt mer grillat & festa som en vanlig utekväll ungefär.

När jag var mindre var vi på en camping på Tjörn med mina barndomsvänner och deras familjer. Där var det god mat, dans runt stången och sedan ett midsommarflak alla barn åkte! Det var nog den bästa dagen på året enligt 6åriga Celine.

När jag blev äldre var vi alltid hemma hos min ena barndomsvän, Alice och hennes familj. Där var det en MASSA lekar jag och mina två barndomsvänner, Hanna & Alice hade kokat ihop till alla gäster. Sedan var det snapsvisor och en massa skoj. Såklart var det dans runt stången också;) Detta höll vi på med fram till i år faktiskt då hela min familj splittrades.

I år var min familj verkligen separerade. Eller ja, jag och brorsan var ju en stund med varandra. Men min mamma jobba, pappa var på Orust med vänner, jag med mina och Krigge med sina vänner. Denna midsommar var för mig super rolig men den saknade två saker, snapsvisorna & stången. Det ska finnas nästa midsommar ;)

Trots att gamla traditioner byts ut har alla mina midsomrar varit perfekta. Jag kan inte peka ut vilken som varit bäst för dem har varit speciella på olika sätt. Jag har varit i olika åldrar och uppskattat allt varje år.


(När jag skriver om snapsvisor menar jag själva sången. Jag dricker inte snapsar eftersom jag är under 18år MEN när det är dags att ta "snapsen" tar jag alltid mitt cola eller fanta glas istället. Men det är själva visorna som är det roliga.)

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Hej!

Ser ni hur sööööt Sally är!? Jag är verkligen helt kär i den valpen och kommer helt klart vara hemma hos Clara mer! Nu är vi hemma i Älvängen och ska åka till gymmet och träna med Linn & Agnes! Efter det ska vi hem och sedan får vi se vad som händer? Måste bara berätta att vädret är hel konstigt idag, ena sekunden är det strålande sol och nästa spöregnar det, haha. Riktigt Sverigeväder!

Ni får ha en underbar fortsatt dag så hörs vi!❤

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Gud så fint väder det är idag! Blåsten gör dock att jag tog på mig jeans. Om 10min ska jag åka till Clara! Hon har fått hem sin nya hundvalp så hos henne ska jag tillbringa min söndag. Senare ikväll ska jag äntligen gymma lite med Linn, var rätt längesedan nu. Min mobil gick sönder igår kväll och min kamera är jätte konstig atm så jag är lite små sur. Men denna veckan som kommer ska min nya mobil komma så jag är glad ändå! Blev en Iphone 7plus denna gången!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Min dag har varit rätt lång men det har inte jag märkt av eftersom jag vilade lite för länge. Så det övergick till sova i 3-4h, hehe... För att inte bara ha städat under dagen drog jag och träffade några vänner på kvällen. Stannade där till 01.30. Det var verkligen super duper mysigt och ibland slår tanken mig att jag faktiskt borde uppskatta mina vänner mer. Trots att mina 02-killkompisar i Älvängen är väldigt speciella jämfört med mina andra vänner är dem väldigt roliga & jag mår otroligt bra av dem. Varenda en av dem.

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Igår var det midsommar och min dag ägde. Jag hade sovmorgon och på förmiddagen städade jag huset och gjorde iordning mig för midsommarfirandet! Sedan drog jag och min bror till Krigges kompis, Sebastian som jag känt i hela mitt liv och Krigge växt upp med. Där var det jätte många av Krigges vänner. Vi gjorde iordning maten tillsammans och bara hade allmänt trevligt. Älskar verkligen min brors vänner, de är sååå härliga! När vi ätit upp gick jag hem igen så kom mina vänner. Vi dansa och hade super trevligt. Tyvärr tog jag inga bilder därifrån. Efter ett tag kom Krigge och några av hans kompisar hit och vi bada och hade super roligt. Kvällen slutade med att Clara sov här och de andra gick hem. Om du frågar mig var min midsommar perfekt.

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Gårdagen började med en liten sovmorgon till 11 för min del. Sedan vid halv tre ungefär kom min vän, Elin hem till mig. Vi köpte lite goda kakor, muffins & vattenmelon och smaska i oss och lade vi oss i var sin solstol och stekte☀ Som ni ser på bilderna behöver verkligen jag det, haha. Trots att jag varit i solen hela dagarna på senaste så får jag inte så mycket färg, Nej, mitt pigment är extremt konstigt. Elin var desto brunare! (hennes ben på bilden till höger) Det var iallafall vådligt mysigt och roligt att träffa henne. När Elin sedan skulle hem beställde jag & pappa en ny mobil till mig! Är så taggad och förväntansfull så det finns inte!

Imorse blev det ingen sovmorgon, var uppe med tuppen (om tuppen går upp kl 6.15 dvs) och åkte iväg till Hisingen. Väl där tog jag en hemsk bild på mig som sedan ska föreställa mitt körkort till moppen. Som ni förstår skrev jag även provet och klara det! Grattis till lilla mig!🎉 Nu ska jag bara vila och njuta av sommarlov trots det molniga vädret!

Kramis❤

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments