Hej bloggen! Igår hade jag skola fram till 12 (så grymt!!) sedan gick jag på långhelg, skönt! Fredagen spendera jag med Julia och chokladbolls bakning! På kvällen gick jag till Wilma med några andra kompisar och hade en jätte mysig och rolig kväll! När jag kom hem hade Krigge några kompisar över så var lite med dem också innan jag gick och lade mig. Idag tog jag en lång sovmorgon och har nu fräschat upp mig med dusch, ansiktsmask & hårinpackning. Tänkte gå och lägga mig i solen lite men kom på att SHL finalen spelas ju nu! Så sitter och kollar på HV71-Brynäs nu och just nu leder Brynäs med 1-0. Vi får se vem som tar hem det! Jag vet inte riktigt vilka jag håller på, skulle ju vilja Frölunda men vi får ta hem det nästa säsong!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det senaste åren har jag haft ett rätt stressat liv med mycket i min vardag och varit tvungen att planera allting in i minsta detalj för att mitt liv ska funka. Så har det även varit med hela min familj, mamma som jobbar och är borta varannan vecka och både jag & Krigge som tränar mycket. Följden på all planering har tyvärr blivit att jag är ett litet kontrollfreak, måste veta vad planerna är hela tiden. Får också lätt panik när planerna ändras, haha. Något jag verkligen måste jobba på och idag var ett bra tillfälle. Skulle träffat Elin idag men det dök upp en fotbolls match som Elin skulle på istället så vi fick ställa in. Gör att jag har lite panik eftersom jag inte har någonting att göra nu och slösar bort en hel dag, enligt mig. Men men.. Får bara lära mig, allt kan ju inte vara planerat och spikat all the time!

Lilla Celine för kanske 3år sedan? Blir glad att se gamla stretch bilder, man ser verkligen utvecklingen!😁

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Vad ska jag börja? Jag är 15år och har lite åldersnoja. Sen jag börja i konståkning, när jag var ca 3 år gammal har jag alltid umgåtts med äldre. Jag fick hoppa över massa grupper och då blev det att jag kom med de äldre tjejerna. När jag kom till mitt första lag som jag skulle tävla i, Team Fantazy var jag 9år och åkte med dem som var 12-14år gamla. Jag mognade före alla mina vänner i skolan. När jag var 10år var jag redan 14år i mitt huvud. Jag skippade liksom 4år i huvudet.

Nu är jag 15år men ca 18 i mitt huvud. Jag lever mitt i ungdomen men det känns som jag är klar med den. Det gör att när jag var barn var jag redan tonåring i huvudet och jag hoppa över livet som en jobbig 10åring. Svårt att förklara men hoppas ni förstår. Får höra att jag är ung och ska njuta av att jag är blir så svårt för mig. Jag vill njuta och bara känna att jag är barn och ha roligt med mina vänner. Men sanningen är ju att jag känner mig så mycket äldre och kan inte rå för det. Jag vill ju vara barn men ändå kan jag inte vara det. Det är jobbigt på många olika sätt att jag är äldre i mitt huvud, som vänner. Nu de två senaste åren har jag försökt att börja umgås med vänner i min ålder, och det har fungerat. Jag mår bra och har roligt med dem. Men sanningen är att inte ens hälften kan jag vara mig själv med. De ända vännerna jag kan vara mig själv med är tyvärr oftast äldre, för vi är på samma nivå.

Ett annat problem är killar. Jag får inte bara höra att jag beter mig som en 17-18åring utan att jag ser ut som en också. Det gör att killar som är upp till 5-6år äldre än mig kan skriva till mig och tycka jag är as ball men tillslut väljer att backa p.g.a min ålder. Har hänt att jag fick upp ett intresse för en kille som var rätt mycket äldre än mig och han för mig. Men han valde att försöka gå vidare eftersom ålderskillnaden var såpass stor. Sådant suger. Jag kan ju inte hjälpa att jag är såhär liten?

Därför vill jag bara strunta i hur gammal jag egentligen är och bara försöka leva så som jag mår bra av, eller är det fel?

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

(18:30)

Hej på er! Idag är det tisdag och igår var det måndag, om någon missa det😉 När jag vaknade igår hade jag ont i huvudet så stannade hemma från skolan. Idag mådde jag bättre och gick upp för skola! Hade rätt chill lektioner men en spanska redovisning som gick rakt åt .... När jag kom hem decka jag i sängen direkt, sov i ungefär 1h sen satte jag igång med att plugga. Det är det jag gjort sen dess! Fick ställa in gymmet idag då vi tydligen hade massa glosor tills imorgon (bra koll Celine). Vad gör ni idag?

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Var och kollade på denna fantastiska film häromveckan. Vet inte om småbarn 2017 kollar på dessa filmer fortfarande men jag gjorde det när jag var liten. Ååhh det kändes så skönt att sitta i biosalongen och känna sig som ett litet äldre barn, men fortfarande ett barn. Jag ÄLSKADE filmen. Allt var med och dem hade gjorde det så bra. Med musiken, skådespelarna och de har verkligen fått med hela grejen med sagan! Jag rekommenderar starkt!!

KOLLA PÅ DEN!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Hej på er. Nu var det ett tag sedan vi hörts av! Mycket har hänt från mitt håll, bland annat två vårshower, en jag kolla på och min egna. Anledningen på att jag inte bloggat är att jag inte känt någon vilja eller motivering till det. Jag har en mängd olika saker nu på gång, både med bloggen och på annat håll! Så nu måste jag ta tag i mitt liv igen och faktiskt fokusera på det jag vill och kan göra! Har hittat motivation och inspiration så nu ska jag bara sätta igång!

Idag är det måndag och klockan är runt 15.00. Egentligen skulle jag varit i skolan idag men jag hade huvudvärk så jag stannade hemma. Nu mår jag lite bättre men huvudvärken sitter i än. Min mobil är helt kaos just nu så mamma tog med den i morse och ska se om den går att laga tills vidare. Blir nog en ny mobil när som skulle jag tro. Rätt skönt att vara utan mobil, då kan jag fokusera på annat och lägga tid till viktigare saker än snapchat, haha. Planerna idag är att jobba mycket med bloggen och städa mitt rum. Jag ska även fräscha upp mig lite för denna veckan och bara känna att jag klarar av mitt nuvarande liv för det känns som jag inte gör det nu, tyvärr...

Vad händer idag för er? ❤

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Hello everyone! Och där slutar jag leka att jag är bra på engelska. Vad har hänt idag? En super lång skoldag, men faktiskt rolig! Har börjat gilla skoldagarna mer nu av någon anledning, kanske för att det är mindre än 2 månader kvar till sommarlov???? Hade iallafall en muntlig NOredovisning idag och den gick inte alls bra.. Hackade mig igenom hela grejen och det blev bara bajs av allting, vet inte varför. Men så får det gå ibland. Fick även tillbaka ett engelska hörförståelse som tydligen var svår enligt vår lärare, men de resultat jag hörde av andra hade alla rätt mycket poäng. Jag är nöjd med mitt resultat, 14/16 och nästbäst i klassen! (Vadå skryt??) Efter skoldagen har jag & Linn gjort ben på gymmet så nu är jag helt död. Ska sätta mig att plugga till två prov jag har imorgon sen är jag nog slut för dagen.

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Både i söndags och igår har jag varit upptagen med att kolla på dans. I söndags tävlade Hanna och såklart var jag tvungen att följa med och kolla! Trodde att jag skulle hem efter det men har svårt att slita mig från min extra familj så sov där och igår tog vi sovmorgon fram till 13, åt en god frukost/brunch och sedan började vår dag.

Idag är det tisdag och för mig betyder det första dagen i skolan efter lovet. Skoldagen var helt okej. När jag kom hem fick jag ett försenat påskägg från mamma (hon var inte hemma på påskafton & min pappa är inte någon sådan typ) och gud så glad jag blev. Ibland blir jag gladare än vad jag verkar och idag var det verkligen en sådan dag. I påskägget låg det en Acqua limone tröja! Vid 15.30 körde Krigge ner mig till gymmet & jag gymmade med Linn. Nu efteråt har jag pluggat och fick även en försenad födelsedagspresent från Krigge, en mocka keps! Super ball så nu får jag bara vänja mig att se mig själv i keps. Har aldrig tyckt jag passar men jag får väl ge det ett försök!

Här ser ni min & Hannas frukost igår. Hanna tog bilderna och jag hade dåligt tålamod, hehe...

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Igår sändes Håkan Hellströms "film" från hans Ullevi konsert 2016 som jag var på! "Filmen" hittar ni här! Eftersom jag var på hockey hann jag inte se från början så fick kolla på den idag med pappa & kokosbollar till snacks. Så fort den sattes på börja jag lipa direkt, Håkan är en sådan stor människa i mina ögon och den dagen var magsik. Sådan nostalgi jag hade ikväll! Allt var så himla klockrent och i sommar sker det igen! Aldrig att jag kan missa en sådan här dag. Det var inte bara spelningen utan köandet i 10h var också en del av det underbara. Finns inga ord på hur mycket det betyder för mig att vara där. I den stunden är jag lycklig❤

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Contains affiliate links

Tröja: Gina // Byxor: American eagle // Skor: ?? // Halsduk: Cubus(tryck på halsduk för direkt länk) // Kappa: ?? // Väska: Calvin Klein

Glad påsk på er! Detta vår gårdagens outfit. Uppdaterar denna dag sent eftersom jag inte gjort mycket och gick upp jätte sent på grund av att jag somna otroligt sent igår kväll/natt. Har en så länge inte gjort något mer än att fira pappa då han fyller år & pluggat till ett musikprov jag har nästa vecka. Nu tänkte att jag antingen skulle mysa till det med pappa eller bara börja läsa en bok jag fick i födelsedagspresent! Hoppas ni får en underbar påskafton❤


Idag är det påskafton. Kommer ihåg för några år sedan var det sol och varmt ute vid denna tiden, men det är det inte nu... Min påsk har alltid bestått av påskägg, påskkärringar och påskmiddag med påskmust. Men det har runnit ur sanden och idag är denna dagen bara pappas födelsedag för oss, vilket nästan betyder en helt vanlig dag eftersom vi inte kommer han något kalas för honom just idag.


XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments