I lördags tränade jag i 2h men min ångest hann ifatt och lät mig bowla efter träning men mer kunna jag inte tvinga mig själv. Så var hemma på kvällen istället för att träna i 3h, samma var det på söndagen. Låg i sängen i 12h på söndagen... På måndagen var det jobbigt att ta sig upp till skolan pga ångest men den försvann senare på kvällen. Både tisdag och onsdag har varit träningsdagar och såväl kommer denna torsdag vara. Innan dess måste jag vila annars kommer jag aldrig orka.

Lägg märke till mitt älskade blåmärke som jag inte vet vart det kommer ifrån?

//Cillen❤

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon världen!

Gick upp klockan 7.30 imorse eftersom jag planerat att gymma med Oskar men så fort jag vaknade och såg att vi skulle ha boxning på träningen skippade jag gymmet. Istället såg jag till att äta en ordentlig fiberrik gröt och piggna till. Efter det har jag städat här hemma och haft mycket energi vilket jag gillar. Sov bra inatt, bra med energi och glad, känns som en helt ny Celine klivit upp ur sängen! Ikväll är det som sagt träning, boxning & 2h isträning! Ser faktiskt fram emot denna dagen! Hur mår ni?

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Gick upp tidigt imorse och satte mig på tåget påväg till träning. Trots en slarvig uppsatt tofs, finnigt ansikte och slitna träningskläder kände jag mig fin, på ett annorlunda sätt. Så jag gick ut genom dörren med ryggen rak och hakan upp. Efter träningen städade jag och målade mina naglar. Alldeles rödglansiga och perfekta, precis så som röda vackra naglar ska se ut. Tvättade inte håret idag, trots att det behövs. Jag har ju ändå träning imorgon igen och att tvätta håret ska man inte göra för ofta, right? Trots att jag är lite små skabbig har jag ändå ingen att dela sängen med så det är okej att vara det. Jag har ju ändå mina röda naglar. Nu blir det en romantisk film (tror jag det är) som Kenza tipsade om i ett av sina inlägg.

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Vill inte att det ska vara så grått och fult nedanför balkongen! Vart är de gröna träden och den fina gräsmattan? Jag vill kunna sätta dit uteduschen, ta bort poolduken och sätta på mig bikini! Det ända problemen jag vill ha är blött hår, bränd kropp och gräsfläckar!

Ser ut som världens bitch på denna bild!?

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

På denna månad jag skippade att blogga har jag tävlat två tävlingar✌ Ena tävlingen var i Salzburg, Österrike. Eftersom jag har så grymma föräldrar har de fixat en laddare till min kamera så nu kan jag börja ta kort och lägga upp bilder igen!!!📷 Här är lite bilder från ishallen i Salzburg som pappsen tog.

//Celine❤

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

men taggarna gör ont att trampa på

Drömmen om att jag skulle vara klar med en NO-rapport om elmotorer och fakta text om ett konstverk idag får kvarstå. Satte mig ner och skulle göra klart detta men det fungerade inte. Blev lite rader på rapporten men där fick det avslutas, jag kom inte längre idag. Har imorgon på mig också så får försöka igen då.

”De enda människor som aldrig misslyckas är sådana som aldrig försöker”

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Gårdagens befriande inlägg väckte tankar, åsikter och känslor från alla håll. Vilket jag väntade mig. Duktig som jag är hade jag redan förespått hur mina närmaste skulle ta det så jag var väl redo, haha.😄 Någon reaktion jag inte kunde förutspå var min psykologs...😳 Vi satt och pratade ungefär hela timmen om bloggen och detta inlägg och jag gillar hens reaktion! Har bestämt med hennes hjälp (ska dock kolla med mina päron också) att jag ska småblogga, försöka att få bort alla de krav jag har när jag bloggar. Att jag bloggar när jag vill och hur mycket jag känner för!

Tack vare mitt lilla morgonmöte började jag skolan 10.30 idag. Hade lite vanliga lektioner som: spanska, engelska & religon sedan var det raka vägen hem till soffan. Efter två avsnitt av GG och en ordentlig god middag sitter jag i sängen med mjukis och inväntar ett boxningspass med laget! En timme boxning & en timme skridskor, visst är min sport annorlunda😉

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments