Hej allihopa! Ni förstår nog inte hur bra jag mått idag. Bara ligga i sängen och kollat på film. Man kommer in i sin egna lilla bubbla och tänker "det ända som betyder någonting nu är jag själv" älskar den känslan och det var längesedan jag kände den. Nu tog en film precis slut och för att jag ska komma ut lite idag ska jag byta om och gå ut med Krigges kompis hund! Gick ut med honom igår på festen och erbjöd mig att göra det idag med! Älskar ju hundar och saknar att ha hund eftersom vi brukade passa Ronja så är det otrolig mycket med glädje när jag träffar alla hundar.

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon, ja det är morgon för mig. Rätt sjukt, det var längesedan jag sov så länge! Igår skulle ju Linnéa komma över på en filmkväll men Krigge hade fest här hemma så vi var ju med där istället. Stella följde även med hem hit så det var 3st 02:or med alla 00-99:or, haha! Det slutade med att jag och Stella följde Linnéa hem och sedan sov Stella hos mig! Jag tyckte det var en lyckad kväll med bad, dans och prat! Väldigt trevligt att sitta och prata med Krigges vänner och lära känna dem bättre. Vi somnade till slut klockan 05.00 så där har ni anledningen till varför jag vakna nu. Dagens planer är att beställa en aftonklänning jag ska ha på mig på min kusins bröllop sedan träna. Efter det vill jag ha filmmaraton med mig själv! Vill bara ta det lugnt idag och gå runt i pyjamas hela dagen, en sådan dag är det idag men träna måste jag göra.

Saknar min älskade vän såå mycket!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Hej!

Nu sitter jag i soffan med Krigges vänner. Snart kommer Linnéa hit och vi ska väl kolla lite film och mysa! Idag har jag jobbat lite här ute och fixat ett inlägg. Sedan njöt jag faktiskt bara av solen med en mysig bok! Ville inte sitta inne och jobba när det var så fint väder ute!

Idag är det lördag, vad gör ni?

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Hej allihopa! Vilket underbart väder det är idag! Elin blev lite chockad när hos fick ett sms av sina föräldrar att dem skulle till havet, men varför det? Det är ju strålande väder! Efter jag lämnat Elin vid tåget sprang jag in på ica en sabbis, gud så mycket folk det var! Folk stod och spelade på hästar, hämtade ut sina paket och det var en lång kö till kassan. Tänkte en snabbtanke "är det ens värt att köpa ett paket tamponger och bindor när det är såhär lång kö" men efter den tanken gick jag in, kände att jag ändå inte hade bråttom någonstans. Men som tur var öppnade dem en till kassa när jag skulle betala och jag fick gå före en som hade jätte mycket varor, super snällt! Kändes så konstigt att det var så knökat på Ica, jag menar lilla Älvängen har vi ens så många invånare!? Nu är jag hemma igen och har grattat alla på min Facebook, hihi! Var väldigt många som tydligen (är inte så bra på det där med födelsedagar så tackar gud för fb) fyllde år idag. Nu ska jag sätta på en liten film innan jag börjar jobba utanför huset! Har nämligen fått en "hemläxa" av mitt lag att kolla på Mean Girls för tjejerna blev nästan arga på mig att jag missat den braiga filmen, hehe!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Nu ligger jag och Elin i sägen och ska sova! Kvällen avslutades med en mysig Hannah Montana film med jordgubbar (2st av dem var mögliga)! Imorgon är det inga direkta planer mer än att jag måste träna och fixa några inlägg till bloggisen! Kram!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Hej allihopa!

Igår blev jag alldeles för trött efter en mysig film och ville därför inte blogga då, hoppas ni förstår! Träningen igår gick iallafall bra och som ni förstod tog jag en myskväll med familjen istället för att gå. Idag har jag mött upp min saknade Elin i stan och där har vi gått runt. Vi tog sedan en fika vid espresso house och åkte hem för ett mysigt bad i poolen. Det är super mycket när det regnar och vattnet känns lite extra varmt! Ni har vi tagit på våra ny inköpa myströjor och ska fixa lite inför kvällen!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

God morgon på er!

Trots att jag inte lade mig i tid kom jag upp en halvtimme efter planerat men jag hann! Alldeles strax ska jag & mamma åka iväg och kolla på aftonklänning till min kusins bröllop som är snart! Tror vi kommer vara borta hela dagen och senare i eftermiddag tänkte jag träna! Vi får se vad som händer ikväll, kanske träffa några?

Vad ska ni göra denna soliga torsdag?

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Nej, det stämmer. Jag borde ha gått och lagt mig för längesedan för ska upp tidigt i morgon. Jag & mamma ska kolla afton klänningar till min kusins bröllop i morgon(!!!) Men jag håller på med lite saker som behövs börjas innan jag somnar! Dagen idag har varit bra och jag har varit super duktig.

Idag fyllde min allra bästavän 15år, Hanna Grinvald. Ni som har följt mig ett tag vet definitivt vem hon är. Hon är som en syster till mig verkligen, jag bodde typ hos henne ett tag! Har gått och tänkt på Hanna hela dagen och är sååå glad över att få kalla henne min bästavän! Tror jag kommer göra ett inlägg till henne imorgon, för det är hon värd.

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Hej vänner! Är det inte bra med lite självförtroende och självkänsla? JO, det är det! Har du dåligt självförtroende eller självkänsla? Varför? Du har ingen anledning alls till att ha dåligt. Om du har bra självförtroende betyder inte det att du inte tycker andra också är bra! Nej, bra självförtroende och självkänsla har man rätten att ha och man mår som bäst då, I promise!

Jag känner mig ialllafall jätte stolt nu! Jag har jobbat ungefär hela dagen och hjälp mamma & pappa med en mängd olika saker. Det var både jobbiga och lättare saker men jag klara det! Nu på kvällen har jag kollat på en sjukt bra film som heter "Les Misreables", stort filmtips! Nu ska jag kolla på ännu en till film! Tycker jag är värd en filmkväll efter denna dagen!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Såhär såg jag ut sista dagen i Grekland, tänk då hur jag ser ut nu:( 

God förmiddag på er! För mig är det dock morgon då jag ligger i soffan med morgonrock och precis ätit upp min fruost. Ibland får man unna sig sådana dagar, vakna alldeles för sent och bara slappa in dagen. Planerna idag är att bara hjälpa till/jobba hemma med olika saker som behövs göras. Senare på eftermiddagen tänker jag köra lite backintervaller och en go stretch efter det!

Vad är era planer idag?

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments