Hej kompisar!

Idag har jag hunnit att göra massor med saker, bland annat har jag och min bror satt upp studsmattan! Nu ska jag gå ut och fixa lite i kaninhuset eftersom jag inte orkat ta tag i det efter Pongo (min senaste kanin) gick bort, lat som jag är. Går kvällen var iallafall jätte mysig, jag fixade mina tår och finger naglar. Mina tår naglar fick bli ljus rosa och naglarna på händerna fick en annan form och längd samt svart färg! Efter det satte vi på Jurassic World och bara myste hela familjen! I kväll händer det mycket roliga saker som jag längtar till att dela med mig av!

XOXO!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Träningen gick super bra och jag lyckades träna bort en stor del av all träningsvärk sedan i tisdags! Är super nöjd med träningen och känner mig redo för en härlig fredag i morgon!

Godnatt!

Elinpelin ville vara med på en bild till bloggen och så klart ställer man upp för sin vän, hihi! Varsågod Elin!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Heeej!

Nu ligger jag i hängmattan i vår uterum här i lilla Älvängen. Vädret är inte alls bra så gungar lite hängmatta under tacket, haha. Det regnar ju så himla mycket, är så trött på det här sverigevädret! Men skypar iallafall med Elin och Wilma nu som jag gjort ungefär 1h och vi har bara pluggat så det känns skönt att ha gjort det! Om en halv timme ska jag åka på träning!

Ni får ha det så bra!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Nu ligger jag i sängen och ska sova! I morgon har jag tre prov och en föreläsning kan man nog kala det som sker i skolan! Proven är jag inte jätte taggad på och kommer få panik ångest innan, men men! Det går över efteråt, haha. Senare på dagen ska jag nog bara vila och äta mat innan det är dags för träning i 3h! Mer hinner jag inte innan det är lägg dags ännu en gång! Är taggad till tusen på träningen i morgon men kommer ha kvar världens värsta träningsvärk... Får bara vänja mig vid det för i morgon är det 1h fys och 2h is och fysen är väl förmodligen lika jobbig, haha!

God natt!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Heeeej!

Efter skolan tog jag det jätte lugnt och sköt fram allting jag hade tänkta att jag skulle göra... Inte alls bra då jag inte kommer hinna med den nu... Men nu sitter jag iallafall i min säng med ansiktsmask och skypar med Wilma! Lite roligt då när jag direkt startade datorn ringde Wilma, haha! Men våra planer är att vi ska plugga tillsammans, så blir säkert bra. På tala om ansiktsmask så har jag fått sådan fruktansvärt dålig hy på det senaste och blää vad jag mår dåligt av det... Så har bestämt att jag skippar smink i morgon och på fredag och hoppas på bättre hy till helgen!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Behöver henne nu!

Senaste gång jag och Hanna träffades var i lördags men känns som en evighet! Vi är vana att träffa varandra ungefär varannan dag men nu kommer vi tyvärr bara ses på helgerna tack vare mig... MEN usch, längtar så till helgen när jag får träffa henne igen! Känns som en del av mig saknas om man säger så!

Hellu!

Efter skolan gick jag hem och åt, mer hann jag inte! Tänkte att jag skulle blogga på mobilen när jag satt på tåget men hade väldigt lite batteri på mobilen, tyvärr... Men jag åkte iallafall till bohus där Filippa hämta upp mig sedan åkte vi till Kungsbacka och hade fys! Efter världens jobbigaste fys fick jag skjuts hem av Minna! Nu ska jag iallafall sova eftersom det är skola i morgon! Har ett matte prov som jag är väldigt otaggad på då jag hört av andra klasser att det var svår... Sedan har jag även idrott på morgonen, kan ju säga att träningsvärken kommer döda mig i morgon...

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Hej!

Nu ligger jag i sängen och ska sova! Efter skolan gick jag, Mikael och Jimmy ner till apoteket och köpte allergitabletter till mig, Efter det gick vi hem och åt glass som vi köpt på hem vägen och pratade om allt mellan himmel och jord! Senare gick vi ner till gården och mötte upp Rikard sedan var vi mest på gården och myste! Efter det gick jag hem och hjälpte till hemma innan det var dags för mig att sova! Blev inte alls så jag hade tänkt mig denna dagen men det var nog bra det eftersom jag hade otroligt roligt!

I morgon är det ännu en skoldag, sedan plugg och avslutningen blir fys i Kungsbacka med laget, alltså en super härlig dag!

Natti goingar!

Två favvisar!
XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

God morgon på er!
Hur mår ni idag?

Jag själv mår väl helt okej, är sjukt trött och skulle gått och lagt mig tidigare igår kväll. Har lite träningsvärk från går dagen men inte så farligt då vi stretchade ordentligt efteråt! Planerna idag är att ta en sväng om apoteket för att köpa nya allergi tabletter (mot pollen) sedan fixa och dona här hemma! Jag behöver även plugga och göra lite tidsinställda inlägg! Så min måndag kommer bli lugn och väl behövd måndag!

Såhär såg alltså jag ut på vårshowen. Temat var Alice i underlandet och jag var alltså hattmakarn!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments