God morgon!

Nu har jag gjort iordning mig och är super trött, vill så gärna bara gå och lägga mig igen... Men nu ska jag åka till City Cross i Ytterby och inventera! Detta gör vi med laget och det är hyfsat okej roligt. Skulle vara gör tråkigt om inte laget var där måste jag säga! Efter det åker jag hem till familjen Grinvalds och är där tills det är dag att åka till Tuve för att träna!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Ni se ju hur hemska de ser ut atm

Jag har sådana problem med att noppra mina ögonbryn, jag blir sååå nervös! Känns som jag kommer ta alldeles för mycket.. Samt om någon annan gör det får jag panik över att jag inte får styra själv! Jag gillar inte min form på ögonbrynen (tror jag) men vet inte heller vad jag vill ha! Måste nog snacka med någon kompis som kan de där med ögonbryn bra.


Nu ska jag iallafall iväg och jobba en sväng, sedan är det hem och begrava kaninen :( Berättar mer om dagen när jag kommer hem! För er som undrar skippade jag lagträningen nu innan jobbet då jag fortfarande känner att jag är sjuk och inte klarar av kylan samt all kraft man måste ha..​

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Efter jag gjort kladdkaka och en mängd olika saker åkte jag till Uddevalla för att göra två test i konståkningen! Jag tycker det gick helt okej och jag klarade ett av testen så det kändes bra. Efter det åkte jag och pappa hem till familjen Grinvald som bjöd på tårta och kaffé för att fira, så snällt! Nu är klockan mycket och jag ska jobba imorgon så det är dags för sängen för lilla Celine!

God natt sötnosar!

Tack för bilderna, bästa Hanna!

Insta: @icecreamhannis 

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Stannade hemma från skolan idag då jag kände igår att jag inte klarade av det. För mycket folk, för mycket energi jag inte hade och kunde inte koncentrera mig på lektionerna, tyvärr. Jag var alldeles för trött och kände mig sjuk. Idag är det mycket bättre och jag pratar nästan hela tiden som vanligt, inte hes alls! Nu håller jag på att baka två mumsiga kladdkakor till konståkningen, vi hade ju fiket när jag jobbar imorgon så behövde baka lite till det så får pappa och mormor rycka in och står där när jag jobbar!

Kramis!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Det du behöver:
Steg 1: 

Ta lite diskmedel på handen och gnugga sedan borsten i det.

Steg 2:

Sätt sedan på vattnet och låt det rinna ner i handen samtidigt du fortsätter att gnugga. Fortsätt till borsten är helt ren och all diskmedel är borta. Kan hända att man måste fylla på med diskmedel.

Steg 3:

Låt sedan borstarna rinna av sig under natten. Låt borstarna ligga lite lutade så det inte kommer in fukt i fästet.

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Hej kompisar

När jag är sjuk klarar jag verkligen inte av någonting, jag bara ligger med mobilen hela tiden. Jag är helt flummig och orkar ingenting. Idag gick jag upp tidigt för att jag ville till skolan men sedan kom pappa upp ur sängen och sade att jag inte gick, då jag bara blivit sämre. Nu har jag stoppat i mig massor med tabletter och det ända jag ätit idag har varit två skedar ben o jerry... Tänkte sätta på en film nu och sedan greja lite med min dator, kramis!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments