Hello!

Såhär kommer mina inlägg i ramtiden se ut isåfall, att det inte är säkert att det kommer fler en ett inlägg någon dag eller så. Men det får det var, igår kväll så hade jag ingen ork till att blogga liksom! Nu är i det iallafall onsdag och jag ska åka in till stan och träffa Clara för en liten lunch kanske följer Felicia med också men hon har inte bestämt sig än, efter maten åker jag och Clara hem till Clara och där sover jag! Kommer bli super mysigt verkligen! Nu är klockan rätt mycket och jag behöver åka för att vi inte ska dö av svält, haha!
XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

God morgon eller god förmiddag!

Vet inte riktigt om man ska säga förmiddag eller morgon, det känns lite som morgon men förmiddag är det väl egentligen?
Nu har jag iallfall gjort iordning mig och om drygt en timme ska jag ta tåget till stan och möte min älskade Tilda! Har saknat henne också väldigt mycket och vi har nog massor med roliga saker att prata om! Efter stan ska vi antingen till henne eller så hinner jag inte det då jag ska på möte vid 7 tiden! Vi får helt enkelt se vad vi hinner med och inte men det skulle vara roligt att åka hem till henne en snabbis för hon har ju köpt en liten majsorm som hon precis har fått hem! Såå mysigt, har velat ha orm rätt så länge nu och tycker det är sjukt coola djur!

Hoppas ni får en toppen dag så hörs vi!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Hello! 

Samtalet med Jennie varade inte läge då hennes wifi krångla, Vi får se mer ikväll om hennes wifi blivit något bättre! Jag har iallafall varit inlåst på mitt rum hela dagen känns det som och hjälp till när mina föräldrar bett om det. På ett sätt känns det väldigt skönt då man bara kan tänka och prata med vänner om sina tankar men på ett annat sätt känns det som det inte händer någonting, Att tiden bara står still. Har märkt att det tycker jag inte om, Det måste gå framåt hela tiden speciellt när jag är ensam. Imorgon har jag iallafall fullt upp och kommer inte vara hemma alls mycket. Känns som jag vill gå och lägga mig nu! haha, är verkligen så trött så jag har redan nattlinnet på mig! Men förmodligen får jag väl hitta på något som gör att jag bli lite piggare! 
XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

(Från Italien) 

Hej allihopa!


Min mobil som gick söner på semestern i Italien åkte jag och mamma ner för att laga men de som skulle laga den var tyvärr inte där så vi handlade lite mat istället! Dock känner jag att jag kommer behöva min mobil denna vecka då jag inte kommer vara hemma så mycket och inte kan använda pappas. Men jag ska väl försöka kolla upp något annat ställe så jag kan laga den, några tips? Helst nära Göteborg/Kungälv. Efter att jag och mamma handlat har jag mest bara fixar med kaninen, hängt upp tvätt och sådant vanligt. Fick en liten stund på balkongen i solen också! Tycker att Sverige väder är inte så sjukt tråkigt som det brukar vara, utan det är sol lite moln och runt 20 grader och det gillar vi! Nu ska jag sätta mig och snacka lite med Jennie! Hon har jag saknat så mycket när jag varit i Italien men som synd är så är hon på stora Förö nu så vi får ta samtalet genom Skype istället!


Vi hörs senare!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Hej bloggisen..

Tänkte skriva lite om vilka frågor jag har i mitt huvud nu och hur ja känner, fast helt ärligt vet jag inte vad jag känner..


Vill jag fortsätta med bloggen?

JA! Det vill jag verkligen och jag vill verkligen satsa!

Orka jag lägg tid på bloggen och verkligen försöka?

Det vet jag inte, kanske gör jag inte det då det händer mycket i mitt liv som jag kanske hellre vill lägga tid på..

Ska jag lägga ner denna blogen och starta en annan?

Jag vet inte, det känns på ett sätt jätte rätt och på ett annat jätte fel då jag redan gjorde det för ett kort tag sedan..

Skulle jag kunna klara mig utan bloggen?

Ja, det tror jag faktiskt men jag kommer ha massor med text på mina anteckningar som visar att jag borde ha en blogg.

Kommer du kunna ha tid? 

Jag tror det, även om jag börjar ny skola, tränar mer och kanske får ett jobb som tränare. Detta är bara några tankar som åker runt i mitt huvud när det gäller bloggen, har tänkt att blogga denna vecka som kommer och så får vi se hur jag känner… Dock kommer jag inte, träna, jobba eller gå i skolan denna veckan men förmodligen kommer jag ha fullt upp ändå. 

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments