Jag vill ha kvar bloggen och satsa och verkligen försöka. Men ändå så känns det som jag inte har tid och ork till det. Jag ska nog fundera på det när jag har mer tid och kommer till ro, för just nu har jag bara en saknad som tar över mitt liv som människa.

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej:) jag heter Jennie Carlsson och är en av Celines kompisar, jag är lika gammal som hon alltså 13år och vi går på samma skola i Älvängen men de var inte det jag hade tänkt berätta, jo jag hade tänkt berätta om ett minne som jag och Celine delar:)

När jag och Celine var små gick vi i fotboll tillsammans, en dag så hade vi åkt till en ö som heter Stora Förö för att ha ett träningsläger, alla tjejer på lägret sov i olika tält och just de lägret sov jag, Celine och en tjej som heter Linnea Larsson i samma tält. Första kvällen på lägret kollade vi på fotbolls-VM så vi var ganska trötta när matchen var slut för att sändnings tiden var väldigt sent på kvällen, sedan när vi skulle sova så spelade vi lite kort i tältet. Jag och Celine tyckte det var så kul att spela kort så vi fortsatte att spela i flera minuter och det slutade med att vi satt och spelade på Linnéas mage när hon sov! Nästa dag hade vi en femkamp och då satt vi i 90 grader, sprang runt ön och lite andra roliga saker. Efter femkampen hade alla träningsvärk i låren och man kunde knappt gå men ändå så spelade vi en match mot stenkullen som avslutning på lägret:) Detta är ett minne som vi i de laget aldrig kommer att glömma, speciellt inte jag och Celine!

Här är lite bilder från lägret år 2011:p

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Hej bloggen...
Vad händer med mig egentligen! Jag vet inte vad som händer med mig.. Känner så otagg på att blogga och allt.. Jag känner att jag vill och har så mycket att skriva om men har liksom ingen tid.. Jag ska helt enkelt ta och fundera på alltihopa!

Just nu skypar jag med Jennie och snackar faktiskt just om bloggen, då jag kan lita på henne till tusen och är säker på att det stannar hon henne det jag säger!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Hello!
Idag har jag varit så grymt duktig! Enligt mig, såklart, haha. Har gjort så många saker som jag bara mår så bra av efter.
Men just nu sitter jag i min fåtölj och bara lyssnar på go musik. Pappa ska köra ner mig till affären snart då jag måste köpa lite saker.

En snygg och billig outfit!
XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Nu ligger jag i sängen och är proppmätt då jag, Krigge, Rasse, Sebbe och Isak var och åt på pizzerian för ett tags en, så gott! Väldigt härligt var det och mycket skratt blev det också! Idag har jag varit ute och gått, jobbat, badat och umgåtts med Krigge och hans vänner, så sköna killar hela bunten!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments