Hejsan!
Ligger nu i sängen och ska sova, ska läsa lite bok innan tänkte jag. Imorgon slutar jag tidigt runt 2 tiden och sedan följer Oskar med hem eller jag till honom och lite senare kommer Ludvig! Ska bli en mysig och rolig dag imorgon. Denna dagen kändes som att den behövdes, städade iordning mitt rum, packa upp min väska, tvätta mina smink borstar mm. Men nu ska jag äntligen sova!

God natt my darlings!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa! Hur mår ni idag?
Jag själv mår rätt så bra förutom att jag hade beställt en kjol jag skulle ha på skolavslutningen men nu när jag fick hem ett packet från den hemsidan kom en klänning som jag inte hade beställt... Det konstiga är att allt stämmer, liksom alla siffror och de, men inte själva plagget. Jag har liksom kollat det på hemsidan och kollat extra noga så att det är en kjol på bild mm. Blir rätt så trött på det...

Men nu sitter jag i fåtöljen och väntar på att Krigge och pappa ska komma hem så vi kan äta! Klassresan i Gränna va helt underbar! Jätte mysig och jätte rolig! Kom hem runt 1 tiden idag från Gränna och var sjukt trött. Jag gick bara in i mitt rum och la mig i sängen och sov, hehe. Kommer iallafall bilder från helgen i veckan så ni får se hur vi hade det!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

God natt folket!
Idag var en toppen dag! Efter Ludvig och Oskar hade åkt hem stack jag, mamma och Krigge till Nödinge och där hitta jag faktiskt lite kläder som jag köpte! När jag kom hem var jag hemma i en timme ungefär och sedan träffa jag Wilma och Shaira! Mysiga tjejer det! En lite prat stund blev det! Nu ska jag iallafall sova! Imorgon ska jag göra allt på bloggen och packa inför klassresan!
God natt!!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Hej
Idag har jag inte bloggat någonting eftersom jag har haft fullt upp hela dagen. Efter skolan gick jag hem till Ebba. Där åt vi och plugga vi, senare var jag tvungen att gå hem och då åt jag. Efter det har jag beställt massor med olika saker som jag behöver så det känns skönt, speciellt när det inte är jag som betalar, hehe! Nu ska jag iallafall sova då det är en hyfsat kort skoldag imorgon. Men efter träffar jag Ludde och Oskar så lär vi väl hitta på något roligt! Kommer bli en härlig dag iallafall!
Good night!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Hej allihopa!
Idag har varit en hel mysig dag, faktiskt. Efter skolan följde Vilmer, Oskar och Nathalie med hem, väl hemma satt vi i husvagnen och bara myste. När Vilmer åkte hem kom Erik! Vi hade det jätte mysigt på konstgräset och snacka en massa! Nu har jag varit hemma ett tag och ser ut som en proffs modell som varit med om tre värds kriget, haha. Ser ut som jag vet inte vad men jag gör massor med skönhets grejer på samma gång så ja, det får se ut som lite vad de vill! Nu ska jag plugga, hade gött!

Vilmer var så tråkig så han var inte med:(

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Hejsan!
Kan börja med att säga att jag älskar Hanna och hela hennes släckt, nej jag nöjer mig inte bara med familjen utan hela tjocka släkten älskar jag! Så sjukt härliga människor! Idag har dagen bara blivit bättre och bättre! Nu ska jag sova, Hanna är fortfarande uppe men jag orkar inte, hehe. Det är faktiskt sjukt skönt att kunna känna sig som hemma och liksom göra iordning sig själv och sådant utan att tjata på att Hanna också ska gå och lägga sig utan att jag kan gå och lägga mig själv! Så nu ligger jag i Hannas säng ensam, tror att Hanna går och lägger sig senare så får se om jag hunnit somna eller inte.
God natt!

Har faktiskt en egen tandborste här:)

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments